18

Атакист

преди 9 години

Ох да го имаше СССР че да припадат като гледат клипа. При него за военен бюджет отиваше 90% от брутният вътрешен продукт. И за това герба му беше сърп и чук върху цялото земно кълбо, а Китай му беше подчинена държава.

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен24:Сигурно руснаците по цял свят разполагат военни! Страхотна логика имаш,браво!

16

FMC

преди 9 години

Абе тия 10% на щатите не са ли им бюджетния дефицит? Айде да им спретнем един валутен борд и да събуват гащичките. То всеки може с 10% дефицит и на Плутон да стигне, само не и американците. Щото са *** кратуни. Добре че са милионите емигранти, та да им поддържат гащурите с яки тиранти.

15

Анонимен

преди 9 години

Ако света не живееше под постоянната заплаха от руска агресия/справка Украйна 2014г/ средствата,които би отделял за тази цел щяха да са пренебрежимо малки.Всички световни конфликти през последните 100 год са или замислени или извършени от античовешкият комунизъм

14

Анонимен

преди 9 години

Уважаеми US power,Хайде, изкефете ме! Време е да направите една операция като през 1984 г. в Иран.

13

Рошко

преди 9 години

До 14 US power"Време е да ги ошамарим рашките, диктаторчето в масква може да бъде свалено за 72 часа в рамките на една натовска операция."Хе, хе,те твоите приятелчета от юса за 10мн. напълниха гащите, пък за 72 часа ще оакът планетата бе умнико.....не виждаш ли в последно време, как си подвиват опашките...в Грузия, Сирия.........

12

Анонимен

преди 9 години

"На Сесесере му беше най-голем,ама умре.Лека му пръст."...СССР се разпадна преди 25 години, какво се радваш бе тутманик. Радваш ли се и за Римската Империя и Египет - велики бяха ама умреха - лека им пръст. А сега гледай какви шамари раздава Путин на *** и на краварите - то не беше Сирия, Грузия, Крим а и в Афганистан ядоха бой, и от Иран го отнесоха, на Северна Корея нищо не смеят на направят - защо ги дават над половин трилиион като само бой ядат.

11

Анонимен

преди 9 години

На Сесесере му беше най-голем,ама умре.Лека му пръст.

10

Анонимен

преди 9 години

Саудитска арабия налива голяма част от тези пари за въоръжаване на бутновници в Ирак, Ливан, Сирия, за спонсориране на радикален ислямизъм и цял свят включително и България.Със свършването на петрола ще започне да изчезва и тази язва "тероризъм"

9

До Асен, номер 11

преди 9 години

Асанчо, от 1973 до 1978 г съм учил с виетнамци. Понаучих от тях, как най-добре се бият американци, не се опитвай да ме плашиш.

8

US power

преди 9 години

Време е да ги ошамарим рашките, диктаторчето в масква може да бъде свалено за 72 часа в рамките на една натовска операция.

7

Анонимен

преди 9 години

За Америка данните са верни, с изключение на легандата - това не са 10% от разходите на правителството защото не са техни пари а са взети заеми или средства изпомпани от третия свят и развиващите се страни. Разходи на правителствата са за Русия и Китай.

6

Анонимен

преди 9 години

Важно е как се харчи военния бюджет! Разработването на Ф35 до момента струва повече от Австралия! (Повече от всички активи на държавата-континент). Когато бъде окончателно завършен, ще бъде по-слаб от широко разпространения по цял свят Су 30МК. Този самолет ще го купуват само държавите, които се водят съюзници, но в действителност са колонии на САЩ. По собственна воля, никой не би си хвърлил парите по него.

5

Aсeн

преди 9 години

Кучето скача според тоягата и на който не му изнася го отнася . Време е всички държави да осъзнаят че съществуват по милост от USA . Жалко че USA не използват пълноценно оръжията си в Средният Изток , но и на това ще му дойде времето . А Българските антиАмерикански *** по-добре да си опичате акъла за да не завиете-заревете на умряло .

4

Анонимен

преди 9 години

Абе тези да са завършили журналистика?

3

Анонимен

преди 9 години

Amerika, Rusia, Sautitska Arabia, Francia, Israel

2

Анонимен

преди 9 години

А какво разбрахте от статията писали нещо каточели нищо се едно реклама на франция

1

макето

преди 9 години

Абре ора четохте ли плановете на великите украински стратези за връщането на Крим