553

веселин генов

преди 8 години

Едва ли имате нещо общо с Хелсинки,продажни безродни слуги...

552

Мирослав

преди 9 години

Знаете ли какъв расизъм ще ви дам. Аз ако си построя къща на моето собствено дворно място без проект, със сигурност ще ми я съборят. * строили мизерните си къщи на общинска земя върху място отредено за градинка. Какъв расизъм виждате в това, бих казал справедливост.

551

temerut

преди 9 години

Като организация, която се занимава с правата на различните видове малцинства (с приоритет върху едно), БХК много безотговорно борави с понятието "расизъм", показвайки непознаване на основни понятия. Расите са били определени/разделени на Кавказка (европеидна), Монголоидна раса, Негроидна раса, Коренна американска раса (индианци, "червени").***, заедно с европейците и арабите, попадат в европеидната раса. А съвременната наука изобщо отрича разделението по раса...КАКЪВ РАСИЗЪМ тогава?!?

550

ABV

преди 9 години

Добре де аз по тази логика мога да си построя луксозна вила на плажа да ми е единствен дом и хайде.Узаконявайте ми я че нямам къде другаде да живея.Като има правила са за всички.Че акцията е показна показна е но това е друг въпрос.Писна ми 1000 *** да се събират и да не могат нито ток нито вода да им спрат.Аз ако не си платя тока знаете какво става.

549

РАСИСТ!

преди 9 години

ГОРД РАСИСТ СЪМ ТОГАВА! ВИЕ КАТО НЕ СТЕ, ПРИБЕРЕТЕ СИ ГИ У ВАС! МАМА ВИ ***. ***! ОТ 2004-ТА ДО СЕГА ТИЯ ЧЕРНИ *** СА УНИЩОЖИЛИ ЦЯЛА ГОРА... СКОРО И ПАРК АЯЗМОТО ЩЕ ИЗСЕКАТ... А СЕГА РЕВАТ, ЧЕ ИМ СЪБОРИЛИ НЕЗАКОННИТЕ БАРАКИ. БЪЛГАРИН АКО СИ ПОСТРОЙ НЕЩО, БЕЗ ДА ПИТА НА НЕЧИЯ ЗЕМЯ, КОЙ ЩЕ ГО ТЪРПИ?

548

АМАН

преди 9 години

Съграждани,знам, че на всеки му е писнало от безредиците и беззаконието във всеки аспект на живота тук! С тези коментари и спорове до никъде няма да стигнем! Нито ще направи впечатление на някого, нито дори от редакцията ще ти прочетат! Всичко ще си остане просто в коментар под статията! Не мислите ли, че е крайно време да спрем този перфиден и жалък начин на живот? Не ви ли писна от всичко това?

547

безброй пъти

преди 9 години

До За кой ли пътами ето, за пореден път им обясняват, че е забранено да строят където им хрумне, а те крещят, "ще убиваме, ще палиме останалите граждани на държавата, ще събаряме и пак ще си построим тука копторите", ти телевизия не гледаш ли, не ги ли чуваш, или от хелзинки сте с избирателен слух. до 90та си бяха интегрирани, учеха, работеха, участваха в обществения живот, после се нароиха разни комитети, фондации и прочие на гърба им, та ги докараха до днешното полуживотинско състояние

546

дедо Ташунко

преди 9 години

Хора, Мишо(676) е казал всичко по въпроса!

545

мишо

преди 9 години

Досега не са събаряли *** незаконни къщи защото всяка власт иска *** да гласуват пак за нея. Сега някой се осмели да го направи и се намери друг да ги защитава. А не е ли дискриминация когато *** крадат, не плащат данъци, ток и вода. Това си е пълна дискриминация спрямо българите. Сега е момента да сринат всички *** къщи в цяла България и да накарат *** да започнат да работят. Стига са крали. И да ги ограничат да раждат деца като се спре и с този бизнес.

544

когато

преди 9 години

когато който и да било нарече спазването на закона "расизъм" - трябва НЕЗАБАВНО да бъде подведен под съдебна отговорност. Подобно поведение разрушава държавата и нейните институции. Без върховенство на закона - няма държава, това вече трябва да е станало ясно на всеки.

543

патрон

преди 9 години

До Той еработят за да лапнат някой друг лев. Тия хора си нямат работа в тая държава. Има закон и той или се прилага или не. Няма среден вариант.

542

Той е

преди 9 години

БХК е един от туморите,привнесен ни от запада.Зад маската на загрижени за правата на хората,тия *** работят за унищожаването на българската държава,и най-вече - ликвидиране на българския етнос!

541

Джугашвили

преди 9 години

А да си пъхаш носа,където не ти е работа и да даваш непоискан акъл е кретенидъм!

540

Засегнат

преди 9 години

Къде беше БХК когато други български граждани бяха изгонени от ведомствените и държавни жилища,които бяха единствените им жилища,без да им се предостави никаква алтернатива? Някой запита ли се какво стана с тези хора и защо се появиха клошари по улиците?Значи,ако с *** се постъпва така ,както със всички други това е расизъм?Защо БХК никога не защитава бедните българи?

539

Анонимен

преди 9 години

БХК,расизъм е едни да бачкат за да изхранват други,които не искат да работят.Расизъм е едни да си купуват земята,на която ще строят,други да си я присвояват.Расизъм е едни да плащат ток,вода,парно,а други да се закачат нелегално и никой нищо да не им прави.Дискриминация е едни да учат по 12 години минимум,но други да им определят съдбата продавайки гласа си.Расизъм е едни да работят цял живот и накря да ровят по кофите,щото парите им отиват за помощи на тези,които цял живот само са крали.И още

538

Анонимен

преди 9 години

НА ЗАПАД КОЛАТА СИ НА ТРОТОАР НЕ МОЖЕШ ДА СПРЕШ, ТЕ ЗА КЪЩИ МИ ГОВОРЯТ

537

Анонимен

преди 9 години

BHK da si postroiat nezakonno kyshta na Zapad, pyk posle da se oplakvat che razrushavaneto i e rasizym. Togava mozhe vkupom i da bydat osydeni za defamation, kato minimum.

536

Анонимен

преди 9 години

подобни декларации причисляват бхк към терористичните организации.

535

Candy

преди 9 години

Алтернатива?! На какво, на катуна ли, като тези хора през живота си не са плащали данъци и са живяли на гърба на данъкоплатците? Защо държавата да им дължи каквото и да е, когато те не са никакви граждани? Криминално проявени, безработни и криминално проявени. Освен това катуна е съществува с години, затова нека си стои там во веки ли? По-добре късно, отколкото никога, дами и господа. Аре са БХК да оди да пере!

534

муспи

преди 9 години

Най голямото зло на еврейското робство е че пробутаха в света че расизма е нещо много лошо! А расите са създадени от Този който е създал всичко, а не са социално последствие. Смесването на расите е гибелно за човечеството, то става лесна плячка за владеене от тези евреи. Бялата раса е единствената съзидателна и евреите искат да я отстранят. Без нея милиардите диваци включително и сатанинският им хибрид евреите ще загинат, защото няма да има вече лъскави играчки, стандард, справедливост.