16

четем и други медии

преди 9 години

Скъпи 'БТА' защо не пишете кой е автора на статията?! За 2 дни се превели сте текста на Пол Тейлър и си го представяте като собствен труд - няма да ви хареса ако колегите ви от Ройтерс направят същото нали?!

15

Анонимен

преди 9 години

God,Дали е била на глинени крака икономиката ни, та ограбването й продължава вече 25 години и още няма край, и още има, та политиците ще се изядат помежду си кой още колко да ограби?Посочи поне едно материално предимство за държавата ни днес - няма икономика, дори и на глинени крака, въобще няма икономика, изгубените пазари ги заменихме с европейските, но там има традиции, а ние нямаме нищо, което да предложим, та камо ли и качествено. Изнасяме суровини, проституция, сива икономика и слугинаж.

14

КТБ кючек

преди 9 години

Европа търси... Пеевски организира конкурс с 2 пъти по-голямо заплащане от това на евро чиновниците в Брюксел.Състезанието -авторска песен с основен мотив -КТБ,стил КЮЧЕК.В тубата вече има нова версия от скоро "КТБ кючек". Всички са споменати Вежди,В.Кеца,Лили Иванова.Попиках се от смях.Гледайте го.Тази група,която спечели конкурса,Пеевски ще даде 100 бона.

13

факт

преди 9 години

същият алъш-вериш както при нас , ама на мноооооооооооооооого по-високо ниво

12

God

преди 9 години

До Анонимен 7: А не си ли се замислял, че може би сегашните поколения плащат за "доброто старо време на бай Тошо"? В момента, в който СССР спря да ни подарява ресурсите и поиска да му се плащат по пазарни цени в долари се оказа, че цялата ни икономика е колос с глинени крака, който не може да произведе и едно копче на конкурентна цена и качество спрямо западните аналози. ЕС макар и не идеален дава много предимства на тези, които имат ум да ги разберат.

11

Анонимен

преди 9 години

Вън от тоя съюз!

10

Анонимен

преди 9 години

Символите са петолъчки (макар или по-скоро нарочно жълти), началниците са комисари, планова икономика, интернационални партии итн - ясно ли ви е сега будали дето ревете тука за *** къде всъщност те живеят?

9

Анонимен

преди 9 години

Корупцията е тотална, навсякъде!

8

Анонимен

преди 9 години

Трий трий още трий кога се пише истината веднага се премахва

7

Анонимен

преди 9 години

А стига бе, че то си било съвсем като у нас - обичайните тарикатлъци, пазарлъци и делкане по фитка или братски. И все в името на (разбирай за сметка на) "гражданята" и "илектората". Особено на тия от бившите соц страни.

6

Анонимен

преди 9 години

Сега повече от половината българи (53% според Евростат) живеят в трайни лишения и недоимък. Мнозинството от българските пенсионери едвам преживяват и често гладуват, за да си купят нужните лекарства, чиито цени, благодарение на ЕС и светлия капитализъм се увеличават тройно със всяка изминала година. Само трябва да се изчака по-старото поколение да си замине да няма живи свидетели, и ще може да убедим младите, че преди е било по зле и всички ще живеем щастливо в новото еверопейско семейство.

5

късно през нощта

преди 9 години

Това са западняшките демократични ценности: Победителите се избират с пазарлъци късно през нощта!

4

Анонимен

преди 9 години

Да се смея ли,да плача ли. Даже въпросителна няма да поставя,е*л съм му майката на правописа и всички правила накуп.

3

2222

преди 9 години

ВСИЧКИ СЪЮЗИ ОСВЕН ДВУ ИЛИ ТРИСТРАННИ С ЯСНИ УСЛОВИЯ, МИРИШАТ НА КЛОЗЕТ И АНАРХОКОМОНУЗЪМ, А ПОКВАРАТА ИМ Е НЕИЗБЕЖНА, КАКТО Е У НАС. ЕС СТАНА КАТО СССР.

2

Анонимен

преди 9 години

Какво означава евроатлантическо бъдеще за България? Звучи като България без нищо българско. Без обичаи, без нашите собствени си ценности, които да са причинили зло или да сме рецитирали докато изтребваме цели народи и най-вече: бъдеще в съюз с наши исторически кръвни врагове. Врагове по времето на цар Калоян, по времето, в което подпомагаха османците, които ни бяха поробили, врагове по времето на Балканската война. През цялата ни история.

1

Анонимен

преди 9 години

Внушават ни, че богатите са добри, защото осигуряват заетост, че принципа на състезателност във всичко е справедлив, че банките са стабилни и нужни, че трябва да работим повече, че съдът е справедлив, че полицията е ефективна, че законите трябва да се спазват (независимо, че понякога са нелепи), че правителството мисли за народа,че медиите са напълно обективни, че трябва да сме коректни данъкоплатци, да уважаваме институциите и че всяка власт е от Бога.За останалите, около 95% от населението, демокрацията е изтощаващ труд, растящи данъци, заробващи заеми и ипотеки, повишаваща се заболеваем