28

Анонимен

преди 9 години

Поискайте заем от кокаиновия крал Брендо сигурен съм че ще ви плати тоците.

27

Аз

преди 9 години

Ами съдиите да даряват част от подкупите тогава: 24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4206894

26

vesko02

преди 9 години

Много българи са така ,но не го правят на въпрос.

25

Ядосан

преди 9 години

Малеее,живи да ги оплачеш!!! Хич не ме е еня за тях, ама изобщо дори!!! Намалете им заплатите! ВЕДНАГА!!! Корумпирани и подкупни "правораздавачи"! Ех, как се ядосах.....

24

DUBLIN

преди 9 години

Горките корумпи-ако си продадат хотелите които си настроиха ще има да плащат тока на цялата България за 10 години......

23

Запознат

преди 9 години

Ако имахме съдебна система, щях да кажа - жалко. Но тъй като нямаме- не знам как за нещо което не функционира- няма пари. То не трябва и да има.

22

Джедай Мастър

преди 9 години

"липсата на пари би довела до това да се блокира самият правораздавателния процес". То па един правораздавателен процес, като ги знам какви *** са в тая система. И да се блокира, няма да се усети.

21

Muncho

преди 9 години

Darzavata ni taka e ustroena,che sadilishtata sa zatrupani s rabota.Ami tehnite kolegi v parlamenta sa im napravili takiva zakoni,s bezkrai vratichki za da si sazdavat vzaimno rabota.Na prazni oboroti se raboti v Bg,zatova sme na tozi hal.Naroda propishtia ot izmamnici,a nikoi nishto ne moze da napravi,ni policija,ni prokuratura,ni sad.Na tova mu vikam,che zakonite sa takiva,che zashtitavat prestapnicite i taka te se poushtriavat da deistvat beznakazano.Tova e gospoda polozenieto.

20

ММ

преди 9 години

И аз искам. Ама нямааа!

19

Евала

преди 9 години

Декларациите за доходите за 2012 г. още не са публикувани. По закон заплатата на председателя на КС се изчислява на базата на възнагражденията на президента и председателя на парламента. Затова в момента тя е около 3900 лв. Редовите съдии в КС получават 90% от заплатата на председателя, т.е. около 3400 лв.

18

тома неверни

преди 9 години

Без ток и вода ли?????????????Без заплати да останат дано.От къде на къде,ние ще плащаме в Страсбург,заради некомпетентните им решения?Заради които,са им шарели лев.Нека са от техният бюджет,ате даси знаят,заради кой точно знайко,са без заплати,и дали ше го търпят в системата.А кога вземаха 13 и 14 заплата,що си не платиха тока??

17

Смях

преди 9 години

Да видят автопарка на специализирания съд и прокуратура.

16

Мартин

преди 9 години

Смятайте за какво лапане става дума !

15

Анонимен

преди 9 години

Точно за тази корумпирана институция нама да се разплача. Гледаме Цирк ВСС от доста време, за да изпитам някакво съчувствие към ''горкичките'' съдии и прокурори.

14

данакоплатец

преди 9 години

Защо се оплакват.Нищо не произвеждат.Пускат престъпниците само на свобода.И едно дело струва маса пари.Само приходи имат и почти никакви разходи.И бонуси

13

Аз съм Българче

преди 9 години

Закривай тая поръчкова фирма-'' БГ. Съд'' ООД.

12

Анонимен

преди 9 години

Да участват в конкурса и ще могат да си платят сметките лесно е.Европа търси... Пеевски организира конкурс с 2 пъти по-голямо заплащане от това на евро чиновниците в Брюксел.Състезанието -авторска песен с основен мотив -КТБ,стил КЮЧЕК.В тубата вече има нова версия от скоро "КТБ кючек". Всички са споменати Вежди,В.Кеца,Лили Иванова.Попиках се от смях.Гледайте го.Тази група,която спечели конкурса,Пеевски ще даде 100 бона.

11

???

преди 9 години

А ЗА БОНУСИ/ ДМС, В КРАЯ НА ГОДИНАТА ЩЕ НАМЕРИТЕ, ТА ДА СИ РАЗДАДЕТЕ, ОТ ТОВА ДЕТО НЯМАТЕ/ ФИНИКИЙСКИ ПАЧКИ'!?!?

10

...

преди 9 години

Как правят годишен бюджет /на редица институции/ с разчет не за една, а за половин година? И какво смятат да направят когато тази половин година изтече? Или комунята неграмотни разчитаха, че ще подадат оставка и след тях и потоп /както винаги/- всеки да се оправя- съдилища, здравна каса, пенсии, помощи и какво ли още не. Важното бе, че те се облажиха. И оставиха пълна мизерия и разруха след себе си. Както винаги, когато са били на власт.

9

Реалист

преди 9 години

Ако има поне един от съдебната система, които в последните 25 години един единствен път да не си е взел полагаемото му месечно възнаграждение, то той ще е достоен за книгата на Гинес!Да, но такъв и с фенера на Диоген и с космическо разузнаване надали ще се открие!А колко работещи от други сфери не са си вземали заплати и продължават да имат да вземат - по математически казано броят им клони към безкрайност.В този смисъл, платете си сметките за ток и вода,а останат ли пари, да има и заплати!