108

Анонимен

преди 9 години

До Анонименискам и аз

107

Васо

преди 9 години

Не петни Дякона бре ей. Няма човек в България в момента дето да се мери с него.

106

Левски

преди 9 години

Само не разбрах защо ромите хвърляха керемиди по полицията и жандармерията и никой не застреля рома .Искам оставка на началниците .Това е анархия и безредици, явно показване на опит за убийство на длъжностни лица представляващи държавата . Нямали съд, нямали полиция . Смях в цяла Европа, ние се излагаме постоянно . Ромите ще платят ли за багера който им срутваше незаконните къщи .Или пак ние ще го плащаме. В Лозенец не се плаща ток и вода, ЗАЩО БЕ .

105

@

преди 9 години

на 25 май беше последният път когато гласувам коректно на избори ! това беше от мен по отношение на гражданско отношение към бг политиката ! вече ще пиша едно голямо ,,НЕ,, върху бюлетината !

104

Анонимен

преди 9 години

къде са тези парцели

103

dim

преди 9 години

браво един кмет да обедини всички институции в полза на града и хората,браво

102

st

преди 9 години

Общинският съвет е осигурил възможност за всички, които са социално слаби, да получат отстъпено право на строеж на добри цени, така че да могат да си го позволят.

101

до 101

преди 9 години

Какво "защо" и какво не вярваш? Ами събарят ги. Върши се нещо най-накрая против беззаконието .

100

слава

преди 9 години

Слава на кмета на Ст.Загора. Случва се нещо хубаво в България за българите! Ако *** или който и да е друг посегне на полицай, какво заслужава??? Според мен полицейско оръжие.

99

Валентин

преди 9 години

Кмету да даде и на мен земя в регулация за без пари ааа?

98

Петко

преди 9 години

Търся желаещи да идем да си построим по една колиба в дворовете на господата от БХК. Като са големи самаряни да вземат по едно *** семейство у тях. Гледах една "бедна" *** по нова със златен ланец, обици и две гривни, всичките златни. Не сме народ, а ***!!!

97

Ей

преди 9 години

Преди години, целият днешен кв. Люлин, беше застроен с български къщи. Диктаторът Бай Тошо ги узакони. Честита демокрация! Чудно ми е защо мразим ***, а не мразим българите които ги принуждамат да са агресивни.

96

За терена

преди 9 години

Като ще раздават терени и аз искам. Не съм ***, но живея и аз в България, и аз гласувам. Защо за тях ще дават, а аз трябва да се оковавам в заеми да си купя един апартамент в панелка. Искам терен за къща!

95

Анонимен

преди 9 години

До 111, спрете им парите.Плаща им се отвън, затова са по западнярски нагли и лицемерни. Трябва да се променят законите за социални помощи, гонене до дупка за училище до 8 клас, ако трябва с повтаряне. Който не е завършил основно образование да няма право на глас. Всички работоспособни марш на работа - търси се достатъчно неквалифициран труд, подобаващ на ниското им IQ.

94

спрете им парите

преди 9 години

ТРЯБВА ВСИЧКИ ОРГАНИЗИАЦИИ С ЧУЖДЕСТРАННО ФИНАНСИРАНЕ ДА БЪДАТ ИЗБРОЕНИ В СПИСЪК. ОСВЕН ТОВА ТЕЗИ ОТ ТЯХ КОИТО ПОЛУЧАВАТ И ПАРИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ КАТО "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО" ДА ИМ СЕ ПРЕМАХНЕ ФИНАНСИРАНЕТО С ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА. НЕ ИСКАМЕ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ТЕЗИ АНТИБЪЛГАРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ. ВЪН

93

С

преди 9 години

До АнонименИ защо смятате, че всички от Стара Загора са подли и лъжливи (за *** не споря, щото всички в БГ сме си *** щом ни се случват такива неща)? И нима да защитаваш и да гордееш с родния си град е проява на селски шовинизъм....ами не мисля така. ПП Само в България не създава чувството за гордост и принадлежност към общност- град, държава!

92

Анонимен

преди 9 години

А факултето кога ще го презалесят?

91

Анонимен

преди 9 години

усещам как ще им набутат парцели и ще живеят в палаткизащото за да построят нещо законо на раздадените им терени ще им трябва проект за сградата,ел.част,ВиК и т.н.набързо ще се почвят наши фирми за проектиране и изграждане на ново *** гето,естествено ще строй този който си плати всички такси за строеж

90

не искам

преди 9 години

До gНяма как да стане, защото:1. си българка2- внасяш данъци и осигуровки3. детето ти е българче, следователно не е от малцинствата, следователно няма нужда от детски.

89

Анонимен

преди 9 години

Евала, така трябва да се действа, не може да си правят каквото и където поискат, надявам се повече управляващи да вземат неговия пример и не само за незаконните строежи, а като цяло да спазват законите!!! И малко мръднат ли от правия път санкция, спиране на помощи и други подобни, иначе не ги ли вкараме в правия път с този темп на нарастване на популацията след време ще се обърнат нещата и тогава тежко ни.....!!!!!