6

Анонимен

преди 9 години

Най не искат да виждат доказателства за постоянно присъствие на евентуална бъдеща тъща.Тук някой неколкократно писа, че когато се запознава с момиче, ако то е българка, един от първите въпроси, които му задава е "Сам ли живееш?" Винаги обаче пропуска да отбележи, как на младите мъже им светват очите като на котараци, когато разберат, че харесваното от тях момиче разполага със собствен апартамент и финансово не зависи от родителска подкрепа. Не че имат нещо против богат евентуален бъдещ тъст :)

5

мъж

преди 9 години

Не ме интересува как е обзаведено жилището и какви дрехи и обувки има дамата. Но, ако на сутринта "случайно" се срещна с кандидат тъщатата бягам като бит ***.

4

Анонимен

преди 9 години

А това пък с мебелите ме разби! Още влязъл, не влязъл и вече претенции към мебелите ми! Като не ги харесва, да ми даде пари за нови. Толкова пари съм имала, такива мебели съм си купила. Кой не иска да обзаведе дома си луксозно? Всеки.

3

Анонимен

преди 9 години

Не искам да виждам чата във Фейсбука й. Лошото е че съм чат на крадене на пароли и се съблазнявам да им чета кореспонденцията на жените. Косата ми настръхва...

2

Анонимен

преди 9 години

бърка си в носа и пърди повече от вас, ееее, няма ка кда се получи при такива ситуации

1

Анонимен

преди 9 години

Как са я изхлузили от там, където е вършала с тръни и нищо не е съборила.