7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2Резонансната честота на водната молекула е 2,45GHz което означава, че все пак са им оставили някакъв шанс, въпреки че са близко до пълно сваряване. Долната безопасна стойност е около 1,7GHz. Ако някой има съмнение може да експериментрира със собствената си микровълнова фурна.

6

Анонимен

преди 9 години

До 3Аман от параноици, ти да не мислиш, че в момента не могат да ти следят трафика? Или си мислиш, че трафика ти е анономиен? Ако щеш през 2941352523 проксита минавай всичко се вижда зад ИСП-то ти. Така, че не виждам какъв е проблема с тази услуга.

5

Анонимен

преди 9 години

До 5Не им давам дълъг живот, *** няма да може да се сдържи да не го потроши.

4

Анонимен

преди 9 години

Чудесна идея, може да се помисли по този въпрос и в България...

3

Анонимен

преди 9 години

айде да видим сега какво измисли пияната ***

2

135

преди 9 години

Тъй де, по-лесно се следи и слуша! Сноудън, кажи ми че греша!

1

Анонимен

преди 9 години

WiFI - носеще честота от 2,412 GHz или по-силна честота от GSM. Е, нали е безплатно!?, що рък да го няма? Ама за облъчването от електромагнитната радиация никой нищо не говори, дори и професори, академици. както не говорят, че кожата е орган за дишане, както не говорят че СО2 участва в кислородната фотосинтеза!!!!!!!!!, както не говорят че всички процеси в човека са във водно-солеви разтвори и за това СОЛТА не е вредна и т.н. Време е хората да се осъзнаят и да си задават повече въпроси и да учат