31

Да не се напрягат

преди 9 години

толкова-три месеца по арабските стандарти са си секунда. Да премислят, и яваш-яваш... в края на десетилетието ще се питаме кво стана с една банка.

30

peguzi.m

преди 9 години

три месеца са доста време.......а обещаха да отворят КТБ преди седмицакофти е ,ако удължат и този срок

29

Искров

преди 9 години

Затова ходя с охрана!

28

вложител

преди 9 години

Искров ако не ми върнеш парите ще е наложи да си избираш какво да ти правя!

27

Анонимен

преди 9 години

A BRE VIE OSHTE LI PLESHTITE ZA *** 5 GODINI SA VI MALKO ZA URONVANE PRESTIJA NA IDNY MNOGO CHESTNA I PUCHTENA BANKA

26

Анонимен

преди 9 години

до 3 месеца ??? WTF ???а до тогава какво? сегашното положение? Дайте да видим кои са с кредити в банката, нали съда постанови падането на банковата тайна.Въобще всичко отваряйте и да стане ясно веднъж за винаги кой бърка в кацата с меда, пък нищо чудно тази информация да се окаже полезна преди изборите.

25

психолог

преди 9 години

Е това вече не е на добре . Таман Йовчев и жена му се зарадваха, а сега какво става някакви чужденци ни развалят схемата, която ние е обработваме от 1997 г. Да ама не. Някой забелязали, че Станишев и Моника се правят на луди. Просто взеха комисионната от 20 милиона и си купиха замък в Швейцария. Иначе по всички въпроси Станишко се изказваше от сутрин до вечер, а сега е ням и глух за КТБ. Браво и похвала за такЪви социалисти. ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ , е и малко евреи.

24

...

преди 9 години

Абе кеф! ОКРАДОХА около 5 милиарда лева и мога да се хвана на бас, че и един осъден нема да има!!! Значи единствения извод от това е правете си банка откраднете колкото откраднете само и единствено банката ви да е в БГ!

23

Мисъл

преди 9 години

Абе досега можеше да се проверят кои кредити са лоши и отпусналите ги или който трябва по закон да ги връщат незабавно. Това е реално спасение. Както и линчуване на тези служители на банката, които са проверявали състоянието на кредоискателя и така са одобрили лошия кредит.

22

Анонимен

преди 9 години

Vse klekate na rezaniq...interesno.. :)

21

Анонимен

преди 9 години

UTRE VSICHKI TUK DETO PISAXTE ZA *** STE PRIZOVANI V TRETO RAIONNO I SI NOSETE XLQB I VODA ZA EDIN DEN QSNO LI E

20

Анонимен

преди 9 години

NEMA DA PITATE DA PISHETE NISHTO ZA *** I PARI NEMA DA ISKATE SHILETA GLUPAVI ONQ DEN IZLEZE ZAKON A PITA NQKOI NESHTO ZA BANKA AI U PADNELATA TIXO DUPE DA VI E QKO

19

нема пари и за сол

преди 9 години

то 1 месец вече измина,да отваря че ядем хляб и вода

18

Анонимен

преди 9 години

а защо не вземете да се поинтересувате какъв е тоя омански фонд?...Ама да не се изненадате после?... Нищо оманско няма в него май....Друг е въпроса , че одържавяването на банката многоо намирисва... Първо би трябвало към акционерите да се обърнат , да се пробват да я стабилизират... ама както и да е...

17

Анонимен

преди 9 години

Как е възможно банката вече един месец да е затворена и мажоритарния собственик да не е призован да даде показания в прокуратурата? Защо никой от тези псевдо журналистчета, които ни заливат с помия от медиите не покаже доблест и не пита Главния Прокурор?

16

Осман

преди 9 години

Кой дава парите за тоя оСмански фонд?Ами за Пакистанския фонд кой дава парите?За Афганистанския фонд вече е ясно откъде идват парите.Съборихте къщите на бедните, заради Болния Лидеров, която всява омраза между хората, ама "Законно" крадливите банки, няма да ги съборите, а ще им помагате.На "законно" крадливите политици и на тях не им съборихте "законно" откраднатите палати, които снимахте от въртолето...

15

Анонимен

преди 9 години

На това му се вика да "плащаш като арабин" :)

14

OVCHO DO 13

преди 9 години

SHTE SI VZEMESH SAMO ONAIA RABOTA OT TAM. HA-HA , ZA SHARANI GOVORIH I SI VIARVATE. SAMO SHTE PIETE EDNA STUDENA VODA ,NO I TOVA VI SE PADA.

13

Наблюдател

преди 9 години

Голям зор Пеевски ,Доган и компания да фалират най-добрата българска банка

12

Анонимен

преди 9 години

А мустакатият, горнооряховски шарлатанин къде се скри с милионите?! Добре дошли в страната на киселото мляко и мошениците.