15

kocho

преди 9 години

До Анонименteia niama da badat tuk

14

Анонимен

преди 9 години

Браво на децата! Да пробиеш в една такава държава, която е на автопилот и в която образованието е тотално сринато, то това си е велико постижение. И все пак, нека сме оптимисти, защото когато миналото и бъдещето се сблъскат се получава настоящето! Нека да има повече такива новини.

13

прогнозата

преди 9 години

Значи, тия пичове още до края на тая година ще получат покани от видни американски фирми и университети, на които няма как да устоят, а за България ще остане само статията в днес.бгНе го казвам с лошо, поросто така работи света, тези, които се борят успяват да вземат всичко, а Бългаиря се бори, но в състезанието по копане скоростно към дъното :)

12

avg

преди 9 години

Сложете тази статия като главна. Нека хората видят, че са останали и млади и талантливи хора в България. Стига с тия ***, дето се мислят за политици.

11

Анонимен

преди 9 години

"Това не са контрасти приятел, това е много труд и лишения от някои човешки забавления. Нищо не идва даром."Точно там се изразява контрастът - че докато едни ученици ден и нощ се трудят да постигнат някакви успехи, то останалите пият, пушат и се друсат денонощно, без дори да седнат да погледнат уроците си. И ако на това не му казваш контраст, не знам на какво ще кажеш.

10

Гошо...Тъпото

преди 9 години

До номер 12:Българският ген е...талантлив.Това не са...контрасти приятел,това е много...труд и лишения от някои човешки...забавления..Нищо не идва...даром.Таланта си е...талант,но трябва и непрекъсната подготовка и многочасов труд...седмично.Само високо ерудирани и мотивирани ученици могат да стигнат тези...световни резултати.Не съм чул...комшиите ни турци,гърци или сърби да имат такива подготвени ученици.Това показва...нещо;отговори си...сам,какво.

9

Анонимен

преди 9 години

България наистина доказа, че е държава на контрастите.50-60% от 12-класниците са тотално неграмотни, като по-голямата част от тях дори не могат да четат гладко, не разбират смисъла на думите и имат проблеми дори с изразяването на собствена мисъл или пък мнение. 80% от 12-класниците не могат да сметнат колко са 30% от 1200лв. И на фона на цялата тази ужасяваща картинка все още се намират деца, които са покажат, че в България има будни и умни хора.Дааа, България е държава на контрастите...

8

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Лично познавам математикът Евгени Иванов,който е директор на МГ "Атанас Радев" в Ямбол.Създал е с препод.колектив на гимназията отлични условия за обучението и равитието на млади математици и...програмисти.Хвала на нашите талантливи деца и техните преподаватели.

7

hoffnungslos

преди 9 години

Млади, умни и талантливи... Браво, а сега бягайте навън докато е време.

6

cccc

преди 9 години

Не ви ли е срам беее ... помяриии ! едно квадратно уравнение не можете да сметнете !

5

до предходните

преди 9 години

Стига сте упражнявали остроумието си. Това са сериозни неща и показват, че не всичко в България е безвъзвратно изгубено. Имате ли представа каква организация и какъв труд се крие зад тези успехи. Само ви припомням, че от последните олимпиади, независимо от хвърлените милиони, спортистите ни официално са на 63 място с един сребърен и един бронзов медал. И що шум се вдигна, що интервюта. Отборите ни по естествени науки и математика редовно са между първите, но това остава незабелязано.

4

Анонимен

преди 9 години

Храната - филия с мас, пържолите са за овчарските кучета, все пак те са Охранители на стадото.

3

ББ

преди 9 години

На младежите да им се даде по един парцел и да развъждат овце, ако не им свърта да садят картофи !

2

Анонимен

преди 9 години

Браво момичета и момчета,поздравления!

1

Анонимен

преди 9 години

Бъдещи овчари!Предложено от огнеборец.