93

Анонимен

преди 9 години

До РЕДАКТОРСКО "...Нефелни долари"....ТИ НАРЕД ЛИ СИ БЕ ? ЦЕЛИЯТ СВЯТ ТЪРГУВА С НЕФЕЛНИТЕ ДОЛАРИ ДОРИ И КИТАЙ СИ СЪБИРА ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ .ЩО И НИЕ НЯМАХМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ "нефелни долари"

92

Радо

преди 9 години

До РЕДАКТОРСКОПълни глупости. Тогава ракетата свалила самолета се отклони от курса, захвана цел и летя 2,5 пъти повече от максималния си обсег. Никой не е очаквал това, беше инцидент. Редакторския хюм защо си измисляш *** мляхти. Да не си про-руски сепаратист в Б-я?

91

Анонимен

преди 9 години

Спомням си за едни 18 хиляди полски офицери, за които 40 год ни учеха , че са убити от фашистите.Чак при Горбачов истината излезе наяве, че са застреляни отНКВД и др Сталин.Хич не им вярвам на руснаците , особено когато възпитаниците на КГБ обикалят Кремъл

90

Анонимен

преди 9 години

сети се от първия път кое виновен !!!! американците те създадоха тази воина долните

89

РЕДАКТОРСКО

преди 9 години

МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ.Собствениците на федералният резерв на фалиралата държава САЩ НЕ СЕ ПОКОЛЕБАХА ДА ВЗРИВЯТ КУЛИТЕ И ПРАТЯТ Е НЕБИТИЕТО НАД 3000 ДУШИ.ЗАПОЧНАХА СЛЕД ДНИ ВОЙНА В АФГАНИСТАН И ПОСОЧИХА ВИНОВНИКА-АЛКАЙДА.И СЕ НАСТАНИХА ДО ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ.САЩ СА ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВАПЕЧАТНИЦАТА ЗА НЕФЕЛНИ ДОЛАРИ МОЖЕ ДА СЕ ВКЮЧИ ПРИ ВОЕННА ИСТЕРИЯ.САМО,ЧЕ ВЕЧЕ Е СЪЗДАДЕНА БАНКАТА НА БРИКС.ИДВА НОВО ВРЕМЕ,КАКВО ЩЕ Е СИГУРНО НЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ ХАРТИЙКИ...

88

РЕДАКТОРСКО

преди 9 години

МАЛКО ИСТОРИЯПреди повече от дедесина години,киевските еничари свалиха руски самолет ТУ-154 над Черно море.В самолета бяха много микрибиолози,епидемиолози връщащи се от Израел.Има сведения,че са стигнали до етническото оръжие.Та на кого тогава киевската *** изпълни поръчка?И следата от ракетата поразила самолета се виждаше много,много време!Трябва да се мисли,ако има с какво!

87

emil.popov.35

преди 9 години

Т.н. разследване се води от Зависими от САЩ структури и ще е толкова независимо, колкото беше това за клането в Одеса - хората сами се били изгорили и изклали, дори бременната майка в деветия месец, сама си прегризала гърлото. *** хохленска ***! Днес цял ден ***, че Русия искала да ти смачка - самия факт, че още съществуват като държава и са живи красноречиво показва, че Русия няма такива намерения - поне засега ;)))

86

Анонимен

преди 9 години

виновници за войната в украйна са америкаците а не путин

85

емо

преди 9 години

сащ разрушиха небостъргачите си позаповед на буш ,сащ взривиха самолета по заповед на обама .едно и също ; тероризмът в света се създава и изпълнява от сащ и *** им,без значение дали е създадената ит сащ ал-кайда или създаденият от сащ фашистки майдан.да живее русия

84

ПУтин,Путин,

преди 9 години

Видя ли политиката ти, безумната ти политика на настройване на руснаци срещу украинци ДО КАКВО ДОКАРА?? Ти си виновен!Светът се възмущаваше, а ти струпваше войски, танкове, оръжие в "твоята ОТКЪСНАТА насила Украйна"! И сега имаш нахалството да казваш, че е станало на територията на УКРАЙНА? НЕ! На територията на твоята безумна образувана държава.Днепропетровска Република??

83

Gruyo

преди 9 години

Ако наложат 3-я пакет на Русия, *** ще го Дух@ лошо. Чак тогава ще се разбере какво значи да се дестабилизира ***. Свалянето на Боинг777 е доведена докрай операция на разлитащите се украхски войски. Няколко часа преди това Яйценюк се заканваше на Путин, че ще Го накаже!!! Някой спомня ли си този момент? И верно-о-о. Тъпите к***пета готови на всичко добутаха Боинга до земята.

82

Инж+

преди 9 години

Някои бързо забравиха Ирак!? След канонада от обвинения от САЩ за какви ли не "грехове" последва инвазията и т.н.!? И накрая какво излезе? Нищо и половина! Сега също има тотално медийно "очерняне" на Русия,агресивни обвинения, без още международната общност да е разследвала какво се е случило. Та истината ще я разберем все някога.

81

До нагорно нанадолни

преди 9 години

А ти повдигането на темата за Франц Фрдинанд май не си я разбрал а?

80

Анонимен

преди 9 години

РУСИЯ И *** , СЕ УСРАХА!

79

До 117

преди 9 години

Ако прокурор извърши престъпление е наказуем. Друг е въпроса, в каква държава живеем. При липса на политици и идеолози, суверенитет и действаща военно административна единица, е ясно в какъв строй живеем. Интересното е, че до сега не съм прочел никъде филосовско -политическо определение на случващото се в България.

От няколко дни вече пиша, че свалянето на самолета ще направи от локалния руско-украински конфликт международно събитие с огромни последици. И ето - дори руските медии започнаха да го пишат същото. Днес.бг също публикува материал по темата. Разбирам ги нещата и това е. За руските ***, които се плюнчат пред клавиатурата и броят платените им руски рубли, много здраве. Пишете си пропагандата. Цъкайте си минуси на воля. Вас никой не ви чете и никой не ви отразява. Изяжте се от яд.

77

Анонимен

преди 9 години

"Свалянето на Боинга става ключов фактор в световната политика" - ми те нали за това са го свалили

76

До 115

преди 9 години

Не е задължително. Българските прокурори не попадат под ударите на закона по конституция, а позицията главн прокурор дава абсолютна власт. Знаем до какво води абсолютната власт, нали?

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 113 1.Самолета е свален над Украйна, след като е отклонен от курс му от украинско РВД.2. Освен ако не е бомба в самолето, то той е поразен на най-малко 150км ор границата в район в които освен сепаратисти има и редовна украинска армия, много по добре обучена за такава задача и по-добре снаражена.3. На пилототе е било наредено да се снишът с 0,5км.4. Въпреки, че е възможно проследяването на ракетата, не се предоставят радарни записи, а разговор между руско говорящи за свалянето.

74

До113

преди 9 години

До АнонименЗа да извъртиш нещатата както искаш и ти самият да не попаднеш под ударите на закона се изискват дълбоки познания по право!