51

Анонимен

преди 9 години

*** koito misliat kak da kradat i pluskat...

50

до 52

преди 9 години

Затова пък шефа на БСП след като за година време оплеска работата в България си стегна куфара и драсна за Брюксел.Дано този дето дойде на власт с Интерпол да го върне.

49

до 53

преди 9 години

Разбира се,че ще се справи.Просто ще извади от бюджета 5 милиарда и ще ги даде.В сравнение с това пицата на Дянков банкет ще ни се види.Тая попара вече сме я сърбали по времето на Жан Виденов.Тогава работехме за 3-4 долара на месец.Съгласен съм обаче с 48-мият написал коментар,че много отчаяно се нуждаем от Пиночет.Само той ще изстърже БСП от властта.Борисов си е ваше момче и от него не очаквам много.

48

Вени

преди 9 години

Сигурна съм, че правителството ще овладее напълно кризата с КТБ. На този етап се справят идеално

47

Ясен

преди 9 години

По времето на Бойко никога не можехме да чуем толкова интелигентно изказване от премиера, а слушахме само истории за "Конграчулейшънс "

46

Галя

преди 9 години

Добре, че на власт беше това правителство, за да се справи с тежката ситуация с КТБ. Ако на тяхно място бяха Борисов и ГЕРБ просто Боко щеше да си подаде оставката и да каже, че трябва някой друг да му решава проблемите

45

Ники

преди 9 години

Напълно съм съгласен с премиера и дано ситуацията започне да се подобрява

44

Камен

преди 9 години

Орешарски е един от най-компетентните премиери които сме имали. Жалко, че политическата обстановка е толкова тежка и той не можа да разгърне пълния си потенциал

43

българин

преди 9 години

Дано след тези избори наесен дойде на власт не Борисов ,а Пиночет!След зулумите дето свършиха червените България има отчаяна нужда от Пиночет!Защото след 25 години управление от разни партийци една четвърт от хората в страната ни емигрираха.Няма друг такъв период от историята на страната ни дето за 25 години да са избягали четвърт от хората в активна възраст.Тези хора чиито родители не знаят децата им днес яли ли са ,спали ли са работа имали ли са заслужават възмездие!

42

Анонимен

преди 9 години

STRAXLIVATA MUTRA AKO BE NA MQSTOTO NA ORESHARSKI DA RABOTI CQLA GODINA I DA GO ZAMERQT S KAMYNI SHTESHE NA PYRVIQ DEN DA IZBQGA.AKO IZOBSHTO SPE4ELI DUPE DA MUE QKO SHTE MU OSIGYRIM STRAXOTEN KOMFORT OT 1 DEN TIKVATA MU TYPA DA EVA

41

Трактор

преди 9 години

Абе Лъжльо Орешарски що не вземеш ида направиш услуга на един цял народ - млъкни бре.Вземи си болничен за 2 седмици нема проблем ще ти го платиме само си затвори лъжливата джука щото не се издържа вече и некой че напрай беля.Нали банката щеше да отваря на 21-ви юли бе *** смотаннали щеше да откриваш 250 хил. работни местанали щеше да строиш АЕЦ Белене и Южен потокнали щеше да събираш милиарди от конрабандакое изпълни бе лъжецо ?!

40

vdch

преди 9 години

45, коментара ти за сарказма в името е валиден за повечето от гласоподавателите в РБ. Това е тъжната истина и ще се види на изборите. Друг е въпроса, че нямаше да е така ако не беше разкрачената поза, в която е БСП след 97-***.

39

П.Петров

преди 9 години

Орешарски, дебат има, когато нещо не е ясно или има противоречия. Как се управлява на всички е ясно - непрозрачно, корумпирано, некадърно, некомпетентно, симулативно.- с една дума ЗЛЕ!Кой управлява е доста по-противоречиво - уж БСП са мандатонисител, а управляват Доган и ДПС. Уж ДПС е турска партия, а всъщност е партия на доносниците на комунистическото ДС, днешни мутро-олигарси.

38

Анонимен

преди 9 години

Възмутен се от човека на снимката той ни лъга една година, накрая обаче се вижда че той се провали във всичко или по скоро този който го управлява се провали

37

Анонимен

преди 9 години

До Киро кофражистатия "нови" дългове, са в същност повечето рефинансиране на стари. А еврофондовете можеш да им се порадваш, когато вземем окончателно решение против Южен поток...да знаеш-сарказма в името, което си избрал не е сарказъм, а истина

36

Анонимен

преди 9 години

До Киро кофражистадааам...и армията от фризьорки и таксиметрови шофьори ще го върнат на бял кон...Разбира се, олигофренчета като теб не се сещат, че здравната каса прехвърли(незаконно) 2 милиарда от парите си в бюджета по времето на Боко мутрагена, или пък, че правителството направи даже и невъзможното(скара се с Брюксел), за да прокара Южен поток, или че по времето на Боцко лекарите взеха да им бавят заплатите, а че проблемите, за които сега стачкуват са от преди Боцко даже, че тия "нови"

35

Анонимен

преди 9 години

няма ли кой да го гръмне тоя психопат, че вече не мога да понасям

34

уж-избирател

преди 9 години

Останаха ли наивници да си въобразяват, че нещо избират по време на избори??? Нима нещо зависи от нас, освен с подпис в предизборната секция да узаконяваме досегашни злоупотреби и да даваме зелена светлина за нови такива???Всички публични личности са едни и същи - алчни, измамни, неграмотни, но прикрити зад общото благо!!!Който има някакъв мозък да си организира излизането от България, докато може.

33

Киро кофражиста

преди 9 години

Добре се справи "експерта" Орешарски, направи каквото можа за 1 годинаизточи здравната каса, фалира банката, спря Южен поток, изгони лекарите от болниците, спряха му еврофондовете, остави ни няколко милиарда дълговесега вече може да си ходи, да идва Бойко Борисов да оправя бакиите

32

Анонимен

преди 9 години

Когато започнва това управление не очаквах нещо добро, но вие разбихте всичките ми очаквания, задкулисието престъпността и некъдърността ви е НЕНАДМИНАТА, вие нямата ли съвест и страх от Бога, няма ли все пак нещо човешки добро във вас, немога да повярвам наистина!!!!!!!!!!!!!!!