404

ванчо иванов

преди 9 години

Каквото каже кери,да знаете е 100% истина.То,ако интересите на сащ изискват да се казва,че Обама не е ***,а ескимос,Кери пак ще го каже,и всички вие,овци доверчиви,сте длъжни да го вярвате

403

!

преди 9 години

е какво очаквате да каже представител на нация създадена от каторжници и *** ?

402

Анонимен

преди 9 години

Ako nqkoi niger strelq s Kalashnikov po Beliq dom, znachi pak Rusiq e vinovna.

401

разбирач

преди 9 години

До Гошо Ти да не би да видя нещо да е останало

400

Анонимен

преди 9 години

Абе много знаят тия американци - кога била изтреляна ракетата, в колко часа, системата, треакторията - но не знаят удобно нищо за изчезналия самолет в Азия! И ни имат нас за *** да съберат 2 и 2. Каква е ползата за Русия да сваля този пътнически самолет? Никаква!

399

габито

преди 9 години

До един от многотоИскам да ти кажа,че сегашното население на САЩ не е избивало никакви индианци,след като Колумб е открил континента Америка там са се заселвали англичани,холандци,португалци и други,самият континент е бил колония на Великобритания.Ни е сме на светлини години от тези хора,а именно и затова повечето им завиждат,незнам кой и защо е свалил самолета,но това безумие трябва да спре защото това са невинни хора,а това ще стане само когато Путин оттегли сепаристите си от там.

398

Гошо

преди 9 години

МИГ 29 има таван около 16 километра,боинга е ударен отгоре,ракетата е с тегло около 70 килограма и просто е пронизала самолета.Ако беше ударен от БУК от него да не е останало нищо.

397

АЗ

преди 9 години

ЯВНО ЛЕСЛИ НЕЛСЪН ИМА КРИСТАЛНА ТОПКА , НЯМА КАК ИНАЧЕ ДА ВИЖДА БЪДЕЩЕТО . ТЕ ХОРАТА ОЩЕ НЕЗНАЯТ ПРИЧИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА , ТОЙ ЗНАЕ ЧЕ БИЛО РАКЕТА , ЧЕ ДАЖЕ И РУСКА . УААААУУУУУ ! МИСЛЯ ДА ГО НАВЕСТЯ ДА МИ ХВЪРЛИ МАЛКО БОБ , ПА БЕЛКЕМ РАЗБЕРА ДАЛИ МЕРЦЕДЕС ИЛИ БМВ ЩЕ СИ КУПЯ КАТО СПЕЧЕЛЯ ДЖАКПОТА В ЧЕТВЪРТЪК

396

Анонимен

преди 9 години

Ню глобал Ордърпредставя "Лъжльото"-Американски телевизионен сериал (препоръчва се за фанатични "демократи")Продуцент: Елит КорпорейшънРежисьор: Мъни МейкерсАктьори: Арнолд Обама,Джим Кери,Анджелина Нюланд в ролята на злодея-Путин Статисти: Масовка от Европейския актьорски съюзКаскадьорски групи: Майдан бенд,Ал-Кайда бенд,Революшън джихад сириан бенд,ИДИЛ бендМеста на снимките в различните епизоди: Афганистан,Ирак,ГрузияЛибия,Сирия,Венецуела,Украйна

395

Do 536

преди 9 години

Много си глупав!!!! Как може да сравняваш едното с другото !!! Ходи се прегледай на психиатър както и всички РУСИ тука... *** промите мозъци сте!!!

394

Анонимен

преди 9 години

А талибаните-"борци за свобода"след като притежават ракетен комплекс"Стингър",АМЕРИКАНЦИ ЛИ СА??????

393

Иван

преди 9 години

Сега като гледам последният пост.... Сто нот-лайка да му дадете пак ще е право момчето...

392

До прорусите

преди 9 години

Айде господа да сравните като толкова плюете Американците. Сравнете техният живот/ вашият и този на руснаците.... Американците са в пъти по-добре от който и е да е било , а вашето е просто завист... Много мразя завистливи *** като вас !!! Ей за това България е на това равнище, не е важно на мен как ми е , а на вуте да му е по-зле !! *** !!

391

offf

преди 9 години

Аман от тези Руснаци, писна ми от тези *** !!! Кога ще се усетите,че по-голяма напаст и тирания от тях НЯМА !!! Как ми се иска Американците да им метнат 2-3 бомби да им дойде акъла на тия Руснаци !!!

390

Гошо

преди 9 години

Самолета е ударен с ракета въздух-въздух от МИГ 29.Сепаратистите нямат самолети.Не всеки може да използва системи БУК,изисква се специфична грамотност.

389

Анонимен

преди 9 години

Ванга го е казала"ПОСЛЕДНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ Е ЧЕРЕН"Айде *** мръсни *** та да се кротне света.

388

Анонимен

преди 9 години

Жоро Громков знае цялата истина. Той последно беше на мястото на събитията. Попитайте го.

387

Русия

преди 9 години

Този само насажда омраза и подкрепя войната по света ( ама да не е в Америка). Друготе държави да се избиват, ние да им продаваме оружие, пък ако обвиним и Русия ще е бонус. Така разсъждава този а и всеки американски политик.

386

БГ

преди 9 години

Тя може да е руска, ама на кого е принадлежала ... ? И какво правят да следят чуждите държави американците? Това не е ли намеса във вътрешните работи?

385

Анонимен

преди 9 години

Ако самолета беше в небето на Газа Израел кого щеше да обвини пак Русия ?