До Анонимен 75Достоен Ученик на Гьобелс е Путин, който ти плаща, за да пишеш такива простотии. Жалко, че парите се хвърлят на вятъра и от твоето словоблудство няма да има никаква полза. Пиши си. Само не забравяй после да обмениш хонорара, който ти плащат в долари, в руски рубли. Нали си руска ***, ***.

43

Анонимен

преди 9 години

Жалка картинка. Целият прогнил Запад се е впрегнал да "доказва" вината на руснаците. И как я доказва? Повтаряйки като мантра "руснаците са виновни, руснаците са виновни, руснаците са виновни". Достойни ученици на Гьобелс. Но светът поумня оттогава. Индия, Китай, Бразилия и Южна Африка отдавна вече не са колонии и ще им ядете попарата все повече и повече. А вековната ви мечта - да сринете Русия - така и няма да я видите осъществена.

42

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТА ти виждал ли си 100 000 евра накуп? Изобщо кой си ти, какво си постигнал в живота? Или се някакво нищожество, което с лаене се издига в собствените си очи?

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 65E, i ? Strana, kojato *** opozjari i kojasto trjabvashe nanovo da se stroi ot osnovi, strana, kojato bogatite, nevojuvali vultsi ozubeno rufat i na kojato bezbozjno ne davat mig spokojstvie i isjkat da napravjat ot neja suvremenna kolonija, za da stanat oshte po-tlusti, takava strana trudno mozje burzo da postigne bogatiha zjivot na despotite na sveta. I sega vultsite, usetili, che rusnatsite zapochnaha da zjivejat po-dobre... i napravo pobesnjaha. Gnusni debelatsi.

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 68Haho, haho-o-o samo ne si se setil pri smetkata, che i USA sa v G-8. Ba si i smetkarjat, pfu!

39

Анонимен

преди 9 години

всичко е ала бала политически игри служил съм в зенитно ракетни войски според мен тоя самолетец изобщо не е удрян от ракета прах в очите

38

67

преди 9 години

Да, забравих между 4 и 5 - САЩ.

37

Анонимен

преди 9 години

До 67Още чалмисти - ми веднага ти казвам:Средна заплата по държави:1. Австралия2. Дания 3. Люксембург4. Норвегия5. Обединено Кралство6. Белгия7. Швеция8. Ирландия9. Финландия10. Южна Корея....37. РусияКУЕСЧЪНС МАДЪРФАКЪР?

36

Пупу

преди 9 години

Представяте ли си руските сепаратисти да го бяха думнали Путин, своят спонсор. както е минавал инкогнито по същото време.

35

Анонимен

преди 9 години

Не е ли крайно време Холандия да се обърне към НАТО с искане за помощ впредвид убийството на 189 нейни граждани?Не е ли крайно време специални сили на държавите, чиито граждани бяха убити в този полет, да бъдат изпратени на местопрестъплението и да разкарат местните бандити и мародери, спиращи разследващите екипи и отнасящи лични вещи и цели трупове?

34

ДНР

преди 9 години

Какви са тия ДНР бе... Пуснете им танковете! От къде на къде ще се пазарят за черните кутии *** мръсни. 72 часа предупреждение за мирните жители и после танкове и артилерия там! От нещастието на хората ще правят политика нещастни ***!

33

o anonimen33

преди 9 години

САЩ и Потрошенко от Украйна имат интерес и само те истината не интересува а само това което казват.

32

до русия

преди 9 години

"чифутските мекерета"казваха нацитите на еврейте.Ти фашага под прикритие ли си ***.Защо такива *** имат достъп до форума?

31

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТАбе ***, а в русия текат рублите по крановете, така ли? Никой не говори за валене на пари, а за нормално човешко отношение, каквото нито тук нито в се-*** няма и никога няма да има. Бедните избягаха отдавна. Сега бягат тези, които и тук се справят, но искат да живеят като хора, а не като магарета! А за рублата по водопровода - ама и така да е - така се е обезценила рублате през последните 2 години, че вероятно е по-евтино рубла да тече вместо вода.

30

до РУСИЯ

преди 9 години

"фашистите от Украина""ФАШИСТИТЕ"както са ти казали да напишеш не бяха ли наследниците на войниците от 3 украински фронт на маршал Толбухин,преследвали немецками захватчиками до Берлин?"ФАШИСТКАТА ХУНТА" не беше ли унищожена на 9 май 1945г и всяка година това се празнува,празноглавецо?

29

Анонимен

преди 9 години

Да се опитаме по пътя на изключване да намерим кой има интерес от сваляне на самолета .САЩ-не ,Русия ,-не ,сепаратистите -не ,Украйна -?За да бъде обвинен друг.

28

Анонимен

преди 9 години

Поредната излагация на САЩ много избързаха!но никой не вярва на САЩ след толкова лъжи и кръв по света.

27

АТАКИСТ

преди 9 години

до GogoСега се скъсваме да ходим на запад! Братко, да знаеш че в Амстердам ,Лондон, Берлин и Стокхолм еврото вали от небето!Бягайте към тези евро градове- там е голямата пара!Само като чуя за такива като тоя дето нещо чували от някои си, а не са си мръднали *** за да раберат как се изкарваат мангизи в чужбина и ме напушва на смях.

26

РУСИЯ

преди 9 години

За всичко са виновни Америка и фашистите от Украина.Отговорност носи и Путин,които не се реши да унищожи фашиската киевска хунта още в зародиш.Триполовите еврогеици и американски травестити,заедно с чифутските мекерета са виновни за всичките беди по света.

25

Анонимен

преди 9 години

До GogoФакт, и няма 30 милиона руски емигранти по света, нали така :DDDDDDD