190

Анонимен

преди 9 години

До джейнХаха. Да крадат идеите на Атака? Да бием журналисти, да заплашваме граждани с "граждански арести", да размахваме палки и да носим демонстративно пистолети?

189

джейн

преди 9 години

Га яде к`ифтетата ни рива... пфу, аман от продажнеици, крали от истинските патриотични партии. ББЦ е опит да се открадне и иизлъже патриотичния вот на българите, ама с Божия помощ много бързо им лъснаха и лъжите и кражбите. Хора, мислете с тглавите си, има само една патриотична партия и това е АТАКА. Скъсаха се да й крадат идеите, само дето не могат да водят политика като нея. Щото както е казал Хайтов "едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш."

188

Анонимен

преди 9 години

здравейте на всички,пиша от името на група членове на ббц,шокирани сме от това което става в нашата партия,ние сме от варна и сме в готовност да е напуснем,наскоро чухме ,че е напуснал човек на ,който вярваме,но не знаем защо си мълчи

187

Анонимен

преди 9 години

vinetu,zashto vashiq lider smenq horata si sled vseki izbori,tova mai ne e stabilna partiq ,a mqsto za lapa4ka,zashto se poqvi i basta sled kato gerb e tolkova stabilna

186

Дудук в ухото...

преди 9 години

От самолет се вижда, че *** играе за ДПС! Само ми е непонятно защо народа се подлъга и го прие за чиста монета? Тези наивници не са много, защото *** е купил над 150 хиляди *** за "ПАТРИОТИЧНИТЕ" му брътвежи и измамни обещания! Залеза му е предизвестен и неизбежен!

185

Божо

преди 9 години

Бюреков раздаде кебапчетата и сега много хора ще останат гладни !!! джолан свински осигуряваше материал за кебапчета , обаче *** е затворена за санитарна обработка и няма материал за нови порции !!! Горкия кебапчия бардуков, ще трябва да затваря кебапчийницата !!! ГНУСНИ АНТИБЪЛГАРИ !!!!!

184

Анонимен

преди 9 години

Два екскремента се замерят с екскременти.

183

keles

преди 9 години

Добро утро! Тоя младеж на кой свят живее?!

182

CVETA

преди 9 години

Амирации към А.Славчев,дори само заради това,че се осмели да каже истината за ,Бареков !

181

габито

преди 9 години

Бареков си има парички та нали семейството му държи пешеходния мост в Пловдив, знаете ли какви наеми плащат тия хора,а пък и моста е точно по път за Центъра така че си има парички,а не вярвам някой да гласува за него на изборите нали знаете куче,което лае не хапи. А и той подкупва с 20 кинта ,за да идеш и да викаш за неговата партия.

180

detelina

преди 9 години

АМАН, ОТ НАБЕДЕНИ ,,РОДОЛЮБЦИ,,КАКТО СЕ КАЗВА-СЪС СТАРИ К..ВИ , НОВ БАРДАК НЕ СТАВА!!!!!!

179

Анонимен

преди 9 години

абе има ли още луди къде ще гласуват за Бареков

178

Lucifer

преди 9 години

A Barekov chte kaje li ot kade vze 20 mln.,za platenite protesti i kak Borislav Raichev,Iliqn Iliev i Irmena Krasteva mu vodeha hora srechtu zaplachtane,za uj grajdanskite protesti???????????????Kiril Dimitrov vze tlasta suma pari i zaedno s goreposochenite lica PUSNAHA STATIQTA SRECHTU PRIZIDENTA I OFCHORKITE MU,SAITOVETE ''SILNA BALGARIQ",''BEZPARTIEN'' SE PODDARJAHA OT LICETO KIRIL DIMITROV I VSICHKI GNUSOTII KOITO SE PICHEHA BQHA DELO NA KOMPANIQTA POSOCHENA PO GORE..........

177

Анонимен

преди 9 години

мъдро

176

да бе да

преди 9 години

Самият факт, че гербери се вляха в ББС ни показва що за партия от нов тип е. Такива нови партии си ги избираме от 20 години насам. Ново име, едно ново лице - ББ, Кобурга или Бареков - няма никакво значение. Партийците са същите к''ви, които подскачат от партия на партия като магистрална жрица на любовта от рук на рук.

175

ЗРИТЕЛ

преди 9 години

Когато гледам Бареков,си спомням за главния герой на английския сериал от близкотоминало "Новият политик"- Алан Копле.Самовлюбен,с високо самочувствие и мнение засебе си,недостатъчно интелигентен,нахален и арогантен,с пренебрежително отношениекъм другите, незачитащ чуждото мнение,държащ се като парвеню в обществото,корумпиран и сребролюбив-това е бегло описание на личностните качества на Копле.Търсенето и намирането на съвпадения с качествата на нашия нов политик оставям начитателите.З

174

Анонимен

преди 9 години

Пеевски,няма кой да го спре.Преди месец за първи път видях Бойко Борисов да се свива като пудел,когато се размина с Пеевски.Дори му се осмихна и аха за малко да го прегърне.После се оказа,че 4години Бойко плащал на Доган и Пеевски,за да може наволя да краде и да не бъде "смущаван". Това го знаят ввсички,дори Обама.Присмиват се на бълг.които се оказват приклещени от мищни мафиотски групировки.Поради тази причина ЕС се е отрекъл от България и никога няма да ни допусне до Шенген и общ банков съюз.

173

Цеци

преди 9 години

Ако има поне малко останало чувство за чест у Бареков, то той трябва да напусне също партията си и политиката

172

Тони

преди 9 години

Ще бъде много добра новина за България, ако тази партия се разпадне. На никой не са нужни слуги на Пеевски

171

Алек

преди 9 години

Ами сега с какво ще излъже народа лидера на тази псевдопартия ББЦ?