235

Анонимен

преди 9 години

отново да бъдем "колония на СССР" по начина, по който сме били до краха на комунистическия режим... po-golqma gavra, po-golqm mrasnik v BG nqma i ne e imalo. Barekov oba4e skoro 6te go nastigne

234

angelboy

преди 9 години

Крайно време е този съветски националист да се разкара от България ! Волене..в Русия ще те лекуват безплатно..а лично аз бих те сритал с удоволствие !!!

233

Анонимен

преди 9 години

До хаджи Генчоти *** ли си бе? Ти знаеш ли кой е Генерал Колев въобще бе долен червен плъх? Ти знаеш ли защо генерал Колев се бие с червените *** ? Ти въобще чел ли си за битката ? Ти не си добре ! :) *** комунистическия червей ....как не те е исрам да споменаваш името на Генерал Колев след като нищо не си разбрал за него и нищо не знаеш за него... това за Турците кой ти го каза бе? Дядо ти комсомолския секретар ли ? Националния предател баща ти ли ? Божее колко прости комунисти има!

232

Божо

преди 9 години

Политическият *** на България се складира в ссср !!! ГНУС АНТИБЪЛГАРСКА !!!!!!!!!!!!

231

bkp

преди 9 години

Mnogo interesno, kak glavnia redaktor Na vesnik ,,DEMOKRACIA " of 90 godini, si priznava v efir Che e Ruski soltashak. To pak koi pomni che e bil redaktor Na Demokracia! Prostite komuneta vinagi Na Tova razchitat, DA mine vreme prostia narod da zabravi. Komunisti varvete v Rusia ostavete balgarite na mira.

230

жоро

преди 9 години

е тая статия показва тоя саит какви интереси обслужва евала на тоя сайт *** спрете да пишете глупости за америка или европа ли трябва да сме още 100г ще сме тоя хал

229

Свръх интелигентен

преди 9 години

Не само че няма смисъл да стоиш в парламента, но и от този парламент няма смисъл, както и от хората които те плюят и не те разбират, а също и от тия които сложат минуси на този коментар. Вижте сега каква е пропорцията качествен+ / некачествен- човешки материал в България.

228

Даниел

преди 9 години

Хахах ТРОЛЧЕТА, качихте вече достатъчно "рейтинга" на безумната, по скоро малоумната статия отгоре. Ще си вчемете паричките, ако не, ще ви даде бащицата да шмръкнете леко, за да се чувствате силни, като него! Той навремето в демокрация пишеше за Велика Америка, сега е от Велика Русия, а всъщност е един ***, който поживя на гърба на простите хора, които му предоставиха възможността за това. Определено и за това се изискват качества, но края идва, парите свършват, имунитета си отива и той..и...

227

Даниел

преди 9 години

До статистикаБотев и Левски не само, че не са се познавали, те са били баща и син, не знаеш ли?! А и също така, Ботев не е написал известното на повечето от нас велико стихотворение "Обесването на Васил Левски",а то е написано от Осман Паша и е преведено после от прадядото на О.Памук,който е бил всъщност българин.Това знаеше ли го??? Един български велик автор го беше написал: "Боже, колко мъка има по тази земя!", но не мисля да ти казвам кой е, защото може би не е бълга

226

Даниел

преди 9 години

До АнонименКакви сме??? ***, като теб и ГАДНИЯ *** "за сведение", които ни убеждавате, че сме роби ли??? Това е и ОТГОВОРА на твоя въпрос, а именно, че няма да спрат националните катастрофи, докато съществуват НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, МАРИОНЕТКИ И ЧУЖДОПОКЛОНИЦИ!!! Мръсният *** ще ми дава оценки на най-великите БЪЛГАРИ тук, какви били, все едно им е съвременик, ял и пил е с тях, а може би и заедно са крали??!!! ТАКИВА ***, като вас доведоха страната ни до това положение!!!

225

Анонимен

преди 9 години

Tozi na fotografiqta izlekuvan li e ve4e ili e izbqgal?

224

Анонимен

преди 9 години

До за сведение"Ботев-терориста и Левски- конекрадеца"Браво, браво, не знаех че и това ви влиза в задълженията като рубладжии-предатели и кремълски агенти.

223

bb

преди 9 години

Болене,ти вече напълно изперка откакто не си глезеник на медиите и коалиционните си партньори(БСП иДПС)!!! заминавай за москва и никога не се връщай във таз опропастена България от теб!!!!!!

222

Анонимен

преди 9 години

До за сведениеА ти ще си останеш завинаги гадна и долна ***, която се кланя на чужди сили и поради огромните си комплекси, неграмотност и робско покорство би искал всички ние да мислим, като теб?!! МАРЖ В "БРАТСКА" РУСИЯ, *** ДОЛНА! БЪЛГАРИЯ ЗА НОРМАЛНИТЕ И ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ, А НЕ ЗА РУСКИ И АМЕРИКАНСКИ МАРИОНЕТКИ И ПОКЛОНИЦИ!!!

221

reostat

преди 9 години

хора погледнете БОГ и се помолете за България

220

Анонимен

преди 9 години

До за сведениеНе съвсем, и двете са азиатски деспотии с имперски апетит. СССР изнудваше света с ядрения си арсенал, Русия - с ресурсна зависимост. Купуват си политици на килограм, за форумните мишунгери като теб да не говорим.А панславянството и православието както винаги е инструмент за промивка и настройка на слабоумните. Ти, православен братко, славянино, си по тази част като гледам.

219

reostat

преди 9 години

През 89 г казах без кръв няма да се оправим и погледнал историята не проумявах как така ще се смени живота ни в друг строи комунистически в капиталистически просто еи такаааааа Не харесвах начина на уреждане на живота ни но сега това е ад този строи не е капитализъм хора без абсулютно никакъв морал ни управляват и налагат правила които са против всякъкви човешки норми Хора взети от лудницата ни учат как да живеем трябва да има кръв

218

мдаа

преди 9 години

За пръв път виждам националист, който иска държавата му да бъде поробена. И освен това комунист КГБ-ист и шмърка. Такова животно само в България е възможно да влезе в парламента.

217

Анонимен

преди 9 години

Славянино, ти май си от този тип роби, на които проблемът им е, че не им харесва, че вече не са роби на предишният си господар. В който явно са влюбени.Не сме роби на никакви американци, намибийци или марсианци. Роби сме единствено на собствената си простотия и помиярщина.

216

Анонимен

преди 9 години

До до 273 от славянинЧакам светлото си бъдеще само от себе си. И нямам робски манталитет. За разлика от свикналите на това все някой друг да им е господар и да им е крив.