32

КТБНБ

преди 9 години

Имайки предвид и факта, че вложителите си вложиха парите в банка, която затвори благодарение на системен натиск не пазарен риск не е морален хазарт и няма и как да бъде само, защото надзорника от БНБ е продал и последното си доверие. Банката беше противоречиво прехвалена а собственика й банкер номер 1 няколко пъти. Това е схема за фалит на кредиторите а не лакомия и непремерен риск от страна на вложителите. Държавата трябва да застане зад грешките и да спре с доверие под 100/ недоверие над 100.

31

Анонимен

преди 9 години

Имам огромно доверие на банките. Аз им вярвам напълно в това, че като им дам парите си, те ще раздадат кредити в 10-кратният им размер.Вярвам, че лихвите по тях те ще си ги приберат.А също така вярвам, че моите пари постепенно ще намаляват -заради "такси за обслужване", "месечни такси", "такси за теглене в брой" и още безброй други причини, докато накрая се окаже,че от тях не е останало нищо и може би ще ми се наложи и да им плащам за "удоволствието" да разполагат с парите ми. Блажени верующите!

30

1488

преди 9 години

Ама вие имате пари? Браво на Вас!

29

Blue_sky

преди 9 години

Важното е че влоговете са гарантирани до 192 000 лева дори при фалит на банката.Наличието на Валутен Борд изключва възможността от хиперинфлация .Ниските лихви са показател за банкова стабилност.Затова банката е много добро място за парите ни.

28

Стамен

преди 9 години

Всички са измамници, но си слагам парите в банка за да не ги похарча. Човек, като събере 1000 лв. и като му стане тежък живота, махне с ръка и ги изхарчи . Като са в банка, по-трудно се харчат . А пари трябва да се спестяват, ИДВАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА .

27

Yakov

преди 9 години

Откраднаха парите от "Сапард" които бяха за Българското земеделие и с тях построиха хотели. Сега откраднаха парите от банките и построиха какво.................. фотоволтаиците. А сега познайте кой е прецакан два пъти и ще плаща? Народът нали? Познахте! Ще плати и още как, веднъж с цената на тока и втори път път кредите на крадците. Да живее България. Е.., няма такава държава!

26

ввв

преди 9 години

Поредната пропаганда на крадците и *** който са в властта. Всички проучвания се правят по поръчка на Политиците и целят да внушат каквото е угодно на тези горе.Както ви внушиха че е нормално да си *аст и лезбикиа ,както ви внушават че има избори така днес ви внушават че сте имали доверие на Банките. Аз не нам да има честен и отруден човек да има пари в банка освен ако не е продал имот за да преживее.

25

rex

преди 9 години

Докато не бъде сринат комуномафиотският режим в България-нямам вяра на нищо и никому....

24

банкеръ

преди 9 години

Когато контролът над търговските банки се поеме от ЦЕБ а не от БНБ ще се окаже,че в трезорите има само вълна от касиерки.Банките имат вземания от кухи фирми,а гражданите дето имат кредити,трябва да ги връщат с пари от същите фирми.В БНб е заровено кучето.Също лихвите са безумие без край.

23

един

преди 9 години

Ако някой има време нека ни организира и от утре до протестираме аругантно, нагло, но сраведливо срещу лъжците които ни обещаха, че утре ще разполагаме с парите си, и ние глупаците вярвайки им обещахме на други , че утре ще им се издължиме за направените дългове. Линч политически , професионален и физически за лъжци като нищожеството искров. Той е лъжеца не аз

22

стига маниполации

преди 9 години

Те ни ограбват всеки ден с двойни тройни по високи лихви и такси от Европейските а ни я им имаме доверие!?да повярвах ме!!!

21

leg

преди 9 години

barterna targovia :)edin Angel za edin Kamen :)

20

той

преди 9 години

Виновник за срива е бездарния и корумпиран до костите си искров.

19

възмутен

преди 9 години

искров / нямащ нищо обко с името / лъжльо защо излъга мен семейството ми и още десетки хиляди семейства, че утре 21 ще си получим заплатите. Аз и децата ми няма какво да ядят защото разчитаме на заплатата ми по програма от БТ. Ти ни излъга и сега никой не иска да ни вярва и да ни дава вересия за пари които съм си изработил. Ти си гаден лъжец, децата ми и семейството ми те проклинаме бял ден да не видиш и само мъка мъка мъка да е около теб от тук нататък лъжец гаден, крадлив и аругантен бездарник

18

даааааааа

преди 9 години

Няма Български банки!всички са собственост на чужденци!това че управителите са Българи!? не значи че банките са Български!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Повече от 1 месец вече са блокирани парите в корпоративна банка. Търпението и доверието са до време.

16

T.Mueller

преди 9 години

На българина скоро така ще му прекипи "доверието", че ще има обесени по централните площади. То се не търпи вече. Колкото за изплащането на депозитите - нека веднъж да го изд*хат и богатите.

15

аз

преди 9 години

Не вярвам на банките, не вярвам на политиците и на манипулативните медии!

14

Лихварцумян

преди 9 години

Вярвайте на банки и на политици, балъци! И ги спасявайте с пари от собствения си джоб, като фалират, ***! Вие сте най-милосърдните европейци, будали поробени!

13

Анонимен

преди 9 години

Доверието ми е на 100% като към погребална агенция,и двете ще ми потрябват като умрем.