162

БоСимеонов

преди 9 години

Щатите си искат война...Това е.

161

Четящ свидетел

преди 9 години

Тук е пълно с платени писачи,спонсорирани от руското посолство...20 кинта за коментар.Ако това излезе черва долни ,какво ще направите?Ще взривите България,*** такава?!

160

Пак Кольо

преди 9 години

Имах предвид 176 и 177...

159

Кольо

преди 9 години

До последните 2 коментара (и всички подобни):Пожелавам ви да прелетите ниско над Донецк. И ми се ще да ви видя как ще се появите оакани до ушите от другата страна...

Ето сега на Путин ще му запари под ***. Досега той убиваше само украинци. Сега вече уби холандци, австралийци, малайзийци и други. Страшна съдба предстои на Русия и нейните терористи в Украйна. Светът вече е на крак и няма да търпи повече фашизма в Русия.

157

Анонимен

преди 9 години

Жалка картинка. Целият прогнил Запад се е впрегнал да "доказва" вината на руснаците. И как я доказва? Повтаряйки като мантра "руснаците са виновни, руснаците са виновни, руснаците са виновни". Достойни ученици на Гьобелс. Но светът поумня оттогава. Индия, Китай, Бразилия и Южна Африка отдавна вече не са колонии и ще им ядете попарата все повече и повече. А вековната ви мечта - да сринете Русия - така и няма да я видите осъществена.

156

2222

преди 9 години

СПОМНЯМ СИ КАК ЕДНО ВРЕМЕ ПИСАХА СЛЕД СЪБИТИЯТА В БЕСЛАН, ЧЕ CNN ИЗПОЛЗВАЛИ РАЗЛИЧНИ СТАТИСТИ-АРТИСТИ ЗА РЕПОРТАЖИТЕ СИ ЗА НУЖДИТЕ НА АМЕРИКАНСКАТА МЕДИЙНА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ РУСИЯ И ГИ БЯХА ПОКАЗАЛИ НАГЛЕДНО КОИ СА. ИНТЕРЕСНО КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СЕГА ИМА УКРАЙНА? СИГУРНО ГРАВИТАЦИЯТА НА ЛУНАТА Е ВИНОВНА?КЪДЕ СА ПОКАЗАНИЯТА НА ДЕЖУРНИТЕ ТОГАВА УКРАИНСКИ ДИСПЕЧЕРИ, ЗАЩО НЕ ДАДАТ ТАКИВА ПРЕД МЕСТНИТЕ МЕДИИ?И САМОЛЕТЪТ НАРОЧНО Е СВАЛЕН ОТ ЩАТИТЕ И ТО ТОЧНО В РАЙОН, КОНТРОЛИРАН ОТ РУСНАЦИТЕ.

155

Анонимен

преди 9 години

До светлото бъдеще I TE SA VKARALI RAKETITE ZA DA SVALIAT TOZI SAMOLET I POSLE SA SI GI VARNALI OBRATNO. PALEN GLUPAK ,POVTARIAM PALEN GLUPAK

154

Анонимен

преди 9 години

То и през февруари 1990 г., по време на преговорите за обединението на Германия, Западът обещава на СССР, че НАТО няма да се разширява на изток. Да ама не.

153

Анонимен

преди 9 години

Самолета е свален от украинските военни то е повече от ясно. Те са единствените които имат интерес от това. За къв *** им е на бунтовници да свалят граждански самолет??? Кристално ясен случай за мен тва не са нови номера вижте историята как почват войните в 20 век.

152

Анонимен

преди 9 години

Украйна, щом не може да подсигури достъп до мястото на инцидента, да не беше променяла курса на самолета!!!! Щом са определили коридора да е от там, НОСЯТ ЦЯЛАТА ВИНА И ОТГОВОРНОСТ!!!! Нямат право сега да говорят, че имало терористи, Робинхудовци и т. н!!Порошенко не иска дори да преговаря с опълченците, а иска достъп??????????? Смешно е!!! Най- сигурното нещо досега е, сваляне на пътнически самолет за втори път над Украйна!!! Няма друга такава държава!!!!)))

151

Анонимен

преди 9 години

Значи украинците още от петък разполагат с черната кутия, но и в неделя тръбят, че никой няма достъп до района, заварден от опълчението....

150

Анонимен

преди 9 години

Боже, е как може американските пиеси да са толкова плоски. В обкръжен и контролиран от бунтовниците район, украински войници намират черната кутия, а Ройтерс вече е готов и с кадрите : )

149

Анонимен

преди 9 години

Украинските манипулатори пак се мъчат чрез монтирани записи да правят внушения вместо да позволят на международните експерти по най-бързият начин да достигнат до местопроизшествието те ги бавят вече трети ден за да твърдят след това че опълченците били прикрили доказателствата за въображаемата им вина.

148

Българин

преди 9 години

До светлото бъдещеОт къде научи тези "истини" Може би на "гей парада" предварително ти ги съобщи американската посланичка ?Не й вярвай.Те така лъгаха за Виетнам, Ирак ,Сирия , Либия .И още много други.Жалко за избитите невинни хора. Жалко за Украйна. Унищожиха я.

147

светлото бъдеще

преди 9 години

Съединените щати имат потвърждение, че Русия е предоставила зенитни ракетни комплекси на сепаратистите в Източна Украйна и че е имало опити те да бъдат върнати обратно през границата на руска територия след свалянето в четвъртък на пътническия самолет на Malaysia Airlines.========================================Сега вече рашистката *** ще бъде разкована от санкции !

146

Анонимен

преди 9 години

До ИдеалистНай-малко Русия иска ескалация ня напрежението в Украйна.-------напротив най-много те искат да има

145

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкато гледам какво се случва там нещо не вярвам в Освобождението 1878 по вероятно окупация на България да е било------много ясно ,не знам за какво освобождебие говорят някой ***. били сме колония на *** и още сме

144

Темида

преди 9 години

А, ако не е дело на Русия кой ще поеме отговорност? Това не се споменава, защото предварително е планирано да е виновна Русия. Нито на Украйна е за първи път да сваля чужд самолет и да се ош умолява, нито на САЩ да прилагат сценарии със самолети - убийци, нито е сефте за Малайзия да й изчезват самолети...

143

истина

преди 9 години

eeee,тази Псаки до кога ще льжиии