6

Алекси

преди 9 години

До Мунтанския ДжийсъсНе обиждай хората от този регион! Те са страдалци, както и монтафонците! Хората са прекрасни - добри и работливи. А който отиде там, може да види забавен природен феномен - извор с много специална форма. Местните го наричат "П.... вода". Ако успея пак да стигна дотам, ще поствам снимка за чудо и приказ! И за много смях...Дано пътят и ГКПП-то станат по-бързо, за тамошните ще е много важно, а и икономиката и у нас и в Сърбия ще усети.

5

Мунтанския Джийсъс

преди 9 години

Този регион е СИНДРОМ за умствена недостатъчност.

4

Атанас

преди 9 години

До ИзлъганПо някаква случайност и аз живея в този район, но за разлика от теб се радвам, неистово се радвам, че нещо се прави вече. А ти си страдай, излъганий! Страданието пречиства! А ако пък и работеше нещо, цена нямаше да имаш! Защо не рипна, като ви етаковаха мамката с Телефонния завод, със заводчета и цехове в Димово и по селата? Не можахте да развиете туризъм при тези дадености, срам! Я млък!

3

Анонимен

преди 9 години

След няколко дена това правителство си заминава, но трябва да има първа копка, а после....

2

Анонимен

преди 9 години

Жал ми е за жената с белите обувки стъпила в калта. Но какво да се прави ? Това е стила на *** всички в калта.

1

Излъган

преди 9 години

Живея в този беден регион.От 25 годени преди избори съпартийците на др.Миков обещават ГКПП в с.Салаш.Не им вярвам.Иначе успяха да обезлюдят региона.