400

nqkoi si

преди 8 години

KOITO NI OSVOBODI,TOI I 6TE NI ZAROBI

399

2222

преди 9 години

СПОМНЯМ СИ КАК ЕДНО ВРЕМЕ ПИСАХА СЛЕД СЪБИТИЯТА В БЕСЛАН, ЧЕ CNN ИЗПОЛЗВАЛИ РАЗЛИЧНИ СТАТИСТИ-АРТИСТИ ЗА РЕПОРТАЖИТЕ СИ ЗА НУЖДИТЕ НА АМЕРИКАНСКАТА МЕДИЙНА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ РУСИЯ И ГИ БЯХА ПОКАЗАЛИ НАГЛЕДНО КОИ СА. ИНТЕРЕСНО КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СЕГА ИМА УКРАЙНА? СИГУРНО ГРАВИТАЦИЯТА НА ЛУНАТА Е ВИНОВНА?КЪДЕ СА ПОКАЗАНИЯТА НА ДЕЖУРНИТЕ ТОГАВА УКРАИНСКИ ДИСПЕЧЕРИ, ЗАЩО НЕ ДАДАТ ТАКИВА ПРЕД МЕСТНИТЕ МЕДИИ?И САМОЛЕТЪТ НАРОЧНО Е СВАЛЕН ОТ ЩАТИТЕ И ТО ТОЧНО В РАЙОН, КОНТРОЛИРАН ОТ РУСНАЦИТЕ.

398

БКП

преди 9 години

До Гошо--480;Простата тиква Г. Димитров ,дето научил немски за 40 дни, е напуснал училище на 12 г и няма завършено 4 отделение.Този беше готов да подари Б--я на Югославия за да се подмаже на Сталин.По негова заповед е убит Методи Шатаров,един от най--интелигентните комунисти. Убийството е извършено от сегашния Ген. СЕМЕРДЖИЕВ.

397

БКП

преди 9 години

До Анонимен467;В УКАЗ 1144 на княз Батенберг от 1884 г пише ; ДА СЕ ЖИЗПЛАТИ НА РУСКАТА ОКУПАЦИОНА ИМПЕРАТОРСКА АРМИЯ сумата от ?? РАВНЯВАЩА СЕ НА 32,5 ТОНА ЗЛАТО. А ни пълнеха главите за БЕЗСКОРИСТНО ОСВОБОЖДЕНИЕ.

396

БКП

преди 9 години

До Анонимен--464;По--добре под турско отколкото под РУСКО. По време на СЪЕДИНЕНИЕТО представителя на РУСИЯ Кояндер удря с Юмрук по масата на БАТЕНБЕРГ и му казва ;Ще слушаш какво ти казваме и това ще правиш.Тоава е руския освободител.Захари Стоянов казва; Руския камшик боли повече от турския.

395

БКП

преди 9 години

До Петър--462 ;Ти за кого говориш за Руснаци или Украинци . След ДЕСЕТИ знаеш ли колко българи изгоряха в страната на строящия се комунизъм, където хората щяха да пазаруват без пари от магазините.Най --съзнателните граждани. Направо ме напушва такъв смях.Руските мужици в магацин за спиртни напитки пазаруват безплатно.ха ха ха ха ха ха

394

Гошо

преди 9 години

До SSЗа кои гадове говориш? За тези, които жулят "хорилка" или за другите, дето се напиват с бира? Много тъпотия смесена с много злоба и омраза! Става ми в повече! А SS трябваше да ги избесят до един! "В коя страна фашистите не са диваци и варвари, господин Министър-председателю?" - казал великият българин Георги Димитров на Гьоринг на Лайпцигския процес. Укрофашагите ще бъдат изтрити от лицето на Земята от самите украинци!

393

неграмотен

преди 9 години

правописни грешки колкото искаш в текста: Малайзийският премиер Мохамад Наджиб Разак потвърди, че негова роднина е била на борда да разбилия се самолет, предаде Ройтерс.

392

Анонимен

преди 9 години

А Тиквата кво казва по тоа въпрос?

391

бай Петко

преди 9 години

А, че украинските диспечери са го изместили с 482 км. на север от трасето, което е само 10 км, и на по-нисък ешелон с 500 м. това не е ли доказателство за да бъде по-удобна мишена ???

390

Пешо

преди 9 години

Те доказателствата ги имат още преди да е паднал самолета. Американците им ги бяха подготвили.

389

Сър Поц

преди 9 години

Вие сте гербераски сайт! Колко сребреника ви плащат, американските патриоти?

388

dodger

преди 9 години

проблемът е че да свалиш самолет от такава височина са нужни ПВО експерти. А един ПВО експерт няма как да не не може да различи пътнически самолет.

387

Анонимен

преди 9 години

Там където стъпи Америка трева не никне!!! Неолиберализма е обречен, гърчи се предсмъртно ,но се опитва да завлече в гроба всички останали!!!

386

Анонимен

преди 9 години

До Скърбящ за бгние сме от България ама вий сте се запътили за Карлуково ,цялата комунистическа ,бандитска пасмина !

385

сашо

преди 9 години

Никой не обръща внимание на факта , че на същата авиокомпания , същият самолет катастрофира преди няколко месеца , по-лесно е да да прави пропаганда срещу Русия ,отколкото не дай си боже някой да заподозре че боинга дава дефекти... американската демагогия по нищо не се различава от комунистическата

384

Анонимен

преди 9 години

А В КГБ ,КАКТО И ПУТИН КАК ИМ ВИКАТ НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ ? ПОСЕЩЕНИЕ НА ДОБРА ВОЛЯ ?

383

Анонимен

преди 9 години

Украина може да има всякакви" доказателства",които са необходими на действителните извършители.Там от години работят "специалисти","съветници"и пр.***,които имат опит в целия свят как се правят заговори,как се свалят законноизбрни правителства и прочие"малки пакости".Така в ЦРУ и др.подобни организации, наричат терористичните си актове по света.

382

Анонимен

преди 9 години

като имаде неоспорими доказателства кои са, защо искате да ви предадат имената им, нали знаете кои са, знаете трънки. Няма да се очудя ако обвините северна Корея за това, нали и тя ви е като трън в очите.

381

Анонимен

преди 9 години

има си хас накрая да излезе че Освобождението 1878 е било Окупация на България от страна на Руските ***