43

135

преди 9 години

Гъгри?Чоко и Боко?

42

Анонимен

преди 9 години

А бе какъв е тоя Надолен Попонаведетъл дето се мярка из форума от време на време.

41

Анонимен

преди 9 години

Падналия самолет е бил ескортиран до опасната зона от 2 украински изтребителя, за да не се отклони случайно от зададения маршрут. Украинските самолети са се изтеглили преди да навлязат в опасната зона. Защо са задължили пътническия самолет да мине от там? С колко самолета украинците са постъпили по същия начин за последните 6 месеца?

40

11

преди 9 години

До НагоренПопокатепетъл, не виждам нищо агитационно в изказването на жената. Струва ми се , че при теб нещата са такива, каквито ги описваш. Я , кажи си твоята тарифа. Доста платен звучиш. Бая си го закъсъл, щом до тук си се докарал

39

Шоп

преди 9 години

До Анонимензащо нейните диспечери са разрешили на пътнически самолет да лети над територии където се водят бойни действия------------------ Защото иначе няма откъде да прелетят и защото никой не е предполагал, че Путин е такъв *** да даде на руските ракети с обсег 25км по височина. Затова.

До Сияна 41Сиянче, колко ти е тарифата? Питам за тарифата на руските кукловоди, които ти плащат, да не си помислиш нещо друго за една древна професия. Ама, като си помисли човек, то и при двете има продажба, така че е все тая. Кажи, ти с колко ника пишеш тук? За всеки манипулационен коментар ли ти плащат или на дневна заплата? Колко души сте там на щат платени - имате ли поне 50, или сте само 5 човека с 10 ника? Обясни как стават нещата, кога ви плащат руснаците, как се координирате?

37

Сияна

преди 9 години

Това всичко е с умисъл от страна на украинците и американците, за да обвенят Русия. Факт, че така настървено обвиняват, без доказателства.Тия мръсни американски мародери трябва веднъж за винаги да се прогонят от тук. Само всяват раздори между народите.*** ***, като има и такива продажни политици!? Путин не им играе по свирката и естествено не го харесват. На тях им трябват марионетки. Да ги е ..........!!!!!!!!!!!!!!!

36

АНТИТРОЛ

преди 9 години

До до АНТИТРОЛПродължавай по педантски да ме ЦАПКАШ С ГОЛО ДУ-Е ПО ***-ЕТЕ!

35

Nona

преди 9 години

нЕма такова заглавие.....уникалнИиииииии

34

Анонимен

преди 9 години

Когато се води разследване за престъпление (защото това е престъпление)първият въпрос е:Кой има полза оттова?И имайки предвид идеологията на Гьобелс която е възприета отЦРУ,мога да направя заключение,че именно Киев и приятели имат пръст в цялата работа.И обратното:Русия е в много добри отношения с Малайзия.Както политически така и икономически включително и във военната сфера.Нещата са повече от прозрачни.Колкото и да на му харесва на Обама реалността е фактХората се инфoрмират Mr,Obama

33

до АНТИТРОЛ

преди 9 години

Колите не се оправляват а управляват и след като не знаеш основния правопис защо някой изобщо трябва да ти вярва и не ти ли е неудобно да натрапваш неграмотната си особа пишейки по форуми

32

do 33

преди 9 години

то видеото го видяхме, ама от де да знаем къде е заснето, кога и на кого е системата ;)

31

пасажер

преди 9 години

Трасетата се определят единствено от авиокомпанията. Тяхна отговорност е маршрута. Що се лети над военна зона? Явно заради икономии на гориво. А тия дето са го свлили са ***!

30

Анонимен

преди 9 години

ykrainci sa svalili samoleta .

29

АНТИТРОЛ

преди 9 години

В момента от Киев се предлага видио, което ДОКАЗВА наличието на ракетна кола оправлявана от Руснаци на територията на сепаратистите.

28

DW/на рускком/

преди 9 години

,,Малайзия обеспокоена унитожением улик на месте крушения самолета''.Така поне пишат в други вестници.Кое е истина?

27

Анонимен

преди 9 години

Все някога някой ще се разприказва.Разчетите на ЗРК системата не се състоят от 1-2 човека а от много повече.Въпросът е кой сега ще бъде по обстоятелстве и кресноречив за да извлече дивиденти.А истината кучета е яли .Загиналите бог да ги прости.

26

До брей

преди 9 години

Младежо, знаете ли, че един от основните принципи на Демокрацията е Плурализма.Нека ви обясня що ще рече Плрализъм - допускане на множество мнения, възгледи или гледни точки по даден въпрос.

25

CHINGIS

преди 9 години

Кой те кара да четеш такива проруски сайтчета?Чети си проамериканските:там всичко е истина ........

24

Анонимен

преди 9 години

НАВРЕМЕТО АГЕНТИТЕ НА ЦРУ СВАЛИХА САМОЛЕТА НА ОМАР ТОРИХОС, ПРЕЗИДЕНТА НА ПАНАМА, КОЙТО ВЪРНА НА ПАНАМЦИТЕ ЗАГРАБЕНИЯ ОТ АМЕРИКА КАНАЛ. ПРЕДИ ТОВА ОТНОВО АГЕНТИ НА ЦРУ СВАЛИХА САМОЛЕТА НА БИВШИЯ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ООН ДАГ ХАМАРШЕЛД ЗАРАДИ НЕСЪГЛАСИЕТО МУ С АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА ПО СВЕТА. ТЕ СВАЛИХА САМОЛЕТА НА ГЕНЕРАЛНИЯ СЕКРЕТАР НА ООН, ТА ЕДИН МАЛАЙЗИЙСКИ САМОЛЕТ НЯМА ДА СВАЛЯТ! ЧЕ КАКВО Е ЗА ТЯХ ЕДИН МАЛАЙЗИЙСКИ САМОЛЕТ В СРАВНЕНИЕ СЪС САМОЛЕТА НА ООН? И НЕГОВИЯТ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР?