73

Анонимен

преди 9 години

Само приказки, приказки

72

Yakov

преди 9 години

Откраднаха парите от "Сапард" които бяха за Българското земеделие и с тях построиха хотели. Сега откраднаха парите от банките и построиха какво.................. фотоволтаиците. А сега познайте кой е прецакан два пъти и ще плаща? Народът нали? Познахте! Ще плати и още как, веднъж с цената на тока и втори път път кредите на крадците. Да живее България. Е.., няма такава държава!

71

Анонимен

преди 9 години

Момчето не е само ! Не го мъчете.

70

Васил

преди 9 години

Амин дай-боже да не ти виждаме повече глупавата физиономия.

69

Анонимен

преди 9 години

До атакист: Чшшшшш,ало ,не се подавай из под масата,сматаняци!!! Надай те се, да сте в парламента,ама като му доде времето!! Сега под масата и люпете семки!!

68

бобо

преди 9 години

- Стойнев,послушайме,Вие никога повече няма да управлявате!!! Ти си един пешкир с който ще си избърша оная работа имам прредвид лявата обувка!!!

67

БГ

преди 9 години

ДАЙ БОЖЕ ТОЗИ ДА СИ ГО ИЗБЕРАТ ЗА ВОЖД. ТОПГАВА ЦИРКА С *** ЩЕ БЪДЕ ПЪЛЕН. ОСВЕН ТОВА ЛИЦЕТО ЩЕ БЪДЕ КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА И НА СОФИИСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН,КЪДЕТО С ДРУГАТА КОМУНИСТИЧЕСКА *** орешко ЩЕ БИТУВАТ ДЪЛГО. ПЪРВИТЕ 20 ГОДИНИ ПРИ СТРОГ РЕЖИМ. ЗА ДОРАЗКАПВАНЕТО И ДООГРАБВАНЕТО НА РОДИНАТА НИ. НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ ОТ ТУК НАТАТЪК ЗА ***. А И ТОВА ЩЕ БЪДЕ ТЕСТ ЗА ГЕРБ .ДА ВИДИМЕ ЗА КАВО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ СА НА ДЕЛО. ЕВРОПЕЙСКО ИЛИ путлеро-АЗИАТСКО. НАЛИ БОКО ЩЕ СТРОИ ЮП !!!

66

Анонимен

преди 9 години

Каква друга седмица бе ! ВЕДНААГААА...

65

изнервен

преди 9 години

. Кой ще ви даде да управлявате пак? Тези от БСП всичките са за лудницата. Боже опази, нима хора с такива разбирания са елитът ни?

64

Анонимен

преди 9 години

*** мръсни!Съсипахте ми държавата и продължавате да го правите!

63

червен колю

преди 9 години

Ще управляваш пак ама с 5% ако можеш.

62

папакоч

преди 9 години

бсп, дпс и герб ис менкат власта, тук някакви коментатори си мислят, че на 23-ти ДС си отива завинаги. не, една смяна си отива, идва друга. дано да сте така гневни и срещу бойко рапона от СИК. ама едва ли, от мутри ви е шубе..

61

Анонимен

преди 9 години

Drudata sedmiza ... na koi mesez i godina ? ;-)

60

ицо

преди 9 години

Смятал бил че БСП била готова да управлява сама! Този чува ли се какво говори бе,тия наистина ни мислят за много кух народ,а може и до някъде да са прави!Стойневци,Манолковици,Станишковици,Главни Секретаровци (обясняващи се като учителки по литература пред к...а),омитайте се и хич не ни се връщайте......Наглост безподобна бе хора.....БИЛ ГОТОВ за УПРАВЛЕНИЕ......

59

ицо

преди 9 години

Абе какви са тия *** ми дойди ми,Жеко аз сам не вярна.........оставка на тия *** им се иска има няма от година и нещо,те сега какво искат нещо да ни успокоят ли?Ние си свършихме вика нашето ей сега баламурници такива ще ви дадем оставка да си трошите главите от тука на сетне.Стойнев(*** кухо) взимай си назначенията,взимай си кадърните колеги и колежки и си омитай парцалите и ти и кухата ти свита от партийка Позитанкова.....Ей писна ни от вашите схеми,калкулации,селски номера и какво ли

58

Анонимен

преди 9 години

Подаването на оставка ще е съпътствано с празненства в цялата страна. Отпразнувайки краят на Станишев и БСП. Само не разбрах защо се протака цялата история толкова дълго, явно хапват като за последно, кой каквото може да вземе.

57

ЧИЧО МУ ОТ СЕЛО

преди 9 години

ПЪЛЕН *** И ***

56

Надблюдател

преди 9 години

Каква ли смрад ще остави след себе си ?

55

робур

преди 9 години

Комунистите да си ходят

54

Анонимен

преди 9 години

рапорт приет , Стойнев