122

Разни Мисли

преди 9 години

От 10 месеца в Украйна загиват хора.Всеки ден. Жени,деца и прочие.Лежат разкъсани на площади и улици, докато линейките смогнат да ги приберат.Всеки ден се извършват погребения на конвейер.Светът мълчи.Никой нищо не казва и не предприема.Сега падна един самолет с 300 човека и целият свят потъна в скръб.Та питам аз: С какво хората които умират в Украйна са по-малко хора от тези в самолета? Да ама за тях цветя няма.Не се говори по медиите,и не се изказват съболезнования. ЛИЦЕМЕРИ!

121

Едно бъдеще

преди 9 години

Рано или късно Украйна ще се върне в така наречен Славянски свят. Но рано или късно, ще има тотално изселване от Карпатите на всички етнически неукраинци. Ще ги поеме Полша, защото тя е в дъното на раздора в Украйна. Щом слуша господарите си от НАТО. Тези чужди етноси в Украйна се фашизираха и създавдоха това напрежение. Ако днес Европа си затваря очите пред изстъпленията на Украинския фашизъм, то утре тя ще бъде сполетяна от същата участ като в Украйна - граждански войни и много жертви.

120

USA - AGENT

преди 9 години

Руснаците на Путин свалиха самолета както освободиха България 1878

119

Имани

преди 9 години

Така ОБЯВИХА и эа Е В Р О Т О но уви, укаэа се Ф А Т А Л Н О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..................!!!!!

118

Анонимен

преди 9 години

Руските бунтовници решили да си построят библиотека.Не щеш ли, една вечер тя изгоряла.Всички били много разстроени - още не си били оцветили книжките.

117

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВСЕКИ НАЗЕМЕН РАДАР РАЗПОЗНАВА ЦИВИЛНИТЕ САМОЛЕТИ,АБСОЛЮТНО ВСЕКИ,САЩ И УКРАЙНА ИМАТ ИЗГОДА САМОЛЕТА ДА БЪДЕ СВАЛЕН.РУСИЯ НАМА ЗА КАКВО ДА СВАЛЯ САМОЛЕТА,ПО ТЪПО Е КАТО *** НА СЛОН,АМА ПУСТИ БОЙКОВИ КИНТИ,КАК ЗАСЛЕПЯВАТ САМО--------***, разбирам те напълно и съм съгласен с теб че няма за какво да го свалят, ама ти кат си пиян знаеш ли какво правиш ?

116

Анонимен

преди 9 години

След като Коридора е обявен за безопасен да минат и ГЕРБ през коридора да ги ***...

115

Анонимен

преди 9 години

Путин има интерес да свали сямолета, за да разчисти пространство за своите ВВС да нанясят удари по украинските войски. И знае, че в тая мътна обстановка нищо не може да се докаже. Путин има опит - свалянето на самолета на полския президент. Руските няма откъде да вземат далекобойни ракети освен от ***.

114

Анонимен

преди 9 години

До РВД-потърси статии в които се дават прогнози, че до 2030г спин щял да бъде история.Европейски екипи учени са били пред пробив в лечението на спин.Остава само да направиш връзка между пътуващите в самолета и евентуалните загуби на фармацевтични компании от САЩ.Не забравяй, че приходите на тези компании са по-големи от оръжейния бизнес.

113

РВД

преди 9 години

Този самолет е свален по поръчка на тези, които свалиха и другия "изчезналия" самолет преди месеци. Въпросът е един. Защо пак малайзийски? Едната от причините е без съмнение, за да го пришият на Русия. Извършителят е Украйна и това е очевадно. Но защо малайзийски? Защо Украйна не затвори коридора след като не контролира територията под него? Защо се чака и протака от псевдоукрайнските власти и защо Русия настоява да се разследва, а майдановци протакат и пречат?

112

Анонимен

преди 9 години

Може би войните в Сирия и Украйна не са ужасна трагедия?Ако украинците не провеждаха АТО в района на катастрофата нямаше да има жертви.Впрочем украинските войници дезертират,нямат бронежилетки и редовно снабдяване от властта в Киев,която здраво харчи парите на МВФ.

111

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Никой не вярва на глупостите написани от сноудънчо, той е *** който провокира анти настроения!Трагедията е ужасна! Дано отговорните лица си понесат наказанието!

110

Краси

преди 9 години

И все още не са публикувани записите от разговорите между екипажа и украинския диспечер контролиращ полета над Украйна. Защо така бе господа украинци?Кой е свалил самолета не знам дали ще де разбере, според мен - не. Но има безспорно виновни и без да е необходимо разследване - това са тези които са допуснали самолета да лети над зоната на бойните действия!

109

Анонимен

преди 9 години

ВСЕКИ НАЗЕМЕН РАДАР РАЗПОЗНАВА ЦИВИЛНИТЕ САМОЛЕТИ,АБСОЛЮТНО ВСЕКИ,САЩ И УКРАЙНА ИМАТ ИЗГОДА САМОЛЕТА ДА БЪДЕ СВАЛЕН.РУСИЯ НАМА ЗА КАКВО ДА СВАЛЯ САМОЛЕТА,ПО ТЪПО Е КАТО *** НА СЛОН,АМА ПУСТИ БОЙКОВИ КИНТИ,КАК ЗАСЛЕПЯВАТ САМО

108

Анонимен 1

преди 9 години

На борда е имало и немци и французи, които също си имат близки, или мислиш че просто така можеш да си измислиш 300 човека.В първият самолет имаше много малко европейци и много китайци. Или си викате то китайците и холандците все еднакво изглеждат.

107

Анонимен 1

преди 9 години

До всички луди, дето подолу се късат да обясняват как това са хората, от изчезналия преди това самолет, ще им обясня следното: ако по вашите телевизори гледате само чалга певачиците и в нета черпиш "достоверна" информация от руските новини, защото другите езици не ти се отдават, в Холандия навсякаде можеш да видиш и прочетеш кои са загиналите, техните професии, семейства и съдби.Живея тук. Това е една ужасна трагедия и побърканите ви коментари са просто липса на респект.

106

Анонимен

преди 9 години

абсолютна вина на украйна!! сепаратисти терористи......не носят отговорност!жалко за хорицата!

105

135

преди 9 години

Кой набута самолета в този коридор ?Защо компанията е приела този риск ( за разлика от английски, американски ,и европейскикомпании, които не летят по "безопасния коридор"Някой от компанията си е затворил очите за пари.Там всеки може да го свали и да не поеме отговорност.Кой има най-голям интерес от свалянето - това не е Русия.

104

истината

преди 9 години

Локърби = ЛуганскКадафи = ПутлерНе на роSSия!

103

Анонимен

преди 9 години

Ееее още си тука бе момченце.Отивай де ще те потренират в някой лагер.Ще ти вземат размела за цинка и бегай да се учат на теб донските новобранци.Голям си ***.