11

Анонимен

преди 9 години

до 10:Като се има предвид, че а.алният секс е приоритет на жълтата раса, може да се направи изводът, че хората, които в никакъв случай не са синеоки, правят съответния секс много по-често.:)

10

Анонимен

преди 9 години

О, да! Хората с кафеви очи правят *** секс много по-често!Баси глупостите...

9

Анонимен

преди 9 години

Това с пиенето не само че е пълна глупост, но и не отговаря на истината - емпирично доказано! Подобно според мен е и положението с болките при раждане.Предполагам, че въпросният учен е взел и пари за въпросното си "изследване" - което пък е най-голямата глупост !

8

Анонимен

преди 9 години

По ми е интересно да чуя мнението на Михаелчето по един свързан въпрос - как букакето се отразява на цвета на очите и как да избегнем евентуално зачервяване. Струва си да се посвети следваща статия...

7

До Силвия от 6

преди 9 години

Не знам дали е славянски цветът - моят не е тъмнорус (светъл е, но не чак прекалено светлорус), но зеленикавият оттенък личи до третия ден след измиване на косата. После, още 2-3 дена е обикновено руса коса, до следващото измиване. Но няма да занимавам хората тук с моите физически особености. Ще кажа само, че, според мен, в нашия географски район са се кръстосали много етноси, затова ние сме толкова разнообразни по външен вид.Приятен уикенд на всички :)

6

Силвия пак:

преди 9 години

Да не говорим за странния славянски цвят на косата, наречен ,,тъмно русо,,.:) То изглежда бяло на 2 години, русо на 10 години и сиво-зелено след 18 годишна възраст.

5

Силвия

преди 9 години

до 2:Човече, в България си!:) Тук хората не различават нюансите на сините очи.:) Има: - черни очи, черешови - кафеви очи - светлокафяви, жълти очи - зелени очи - сиви очи - сини, ама студени очи:)))Всичко по-светло от ,,кафевото,, е СВЕТЛО!!!:)

4

:P

преди 9 години

пак свободни съчинения на тема как да ви изманипулираме _днес_. единственото нещо, с което този сайт се занимава. и разбира се нескончаемото ровичкане в личните работи на читателите и особено на някои читатели, ежедневно и ежегодно

3

:P

преди 9 години

а тая руска корова по-добре да не я бяха снимали толкова отблизо

2

?

преди 9 години

Очите ми са сини, но не са светли - тъмносини са. Това ме затруднява, когато трябва да се причисля към светлооките или тъмнооките. Приема се, че синеоките хора са светлооки.Предполагам, че има и други хора със сини, но тъмни очи.

1

Анонимен

преди 9 години

OMG!