386

Анонимен

преди 9 години

ВСВ започна като облечени в полски униформи спец.части на ,,вермахта" нападнаха германска радиостанция.Войната в Ирак беше инспирирана с едно шишенце да го кажем прах за пране размахано в ООН от представителя на САЩ,после забравиха да се извинят за лъжата.Защо си мислите,че толкова бързо обявеното сваляне на самолета от сепаратистите без следствие е тяхно дело.Аз мисля,че това е дело на извратен мозък целящ да вкара Русия във война и този извратен мозък са САЩ и украинците.

385

Отвратен

преди 9 години

По-извратена рекламна кампания за БУК не бях виждал. Цял свят научи какво е това и продажбите на въпросната машина за смърт ще скочат до милиарди. Вместо от елементарно състрадание да се говори за 298 загубени човешки живота, се говори за "феноменалните" качества на едно оръжие. ОТВРАТИТЕЛНО!

384

нЕкои данни за БУК

преди 9 години

Дай на терорист ЗРК (зенитно-ракетен комплекс) ... и чакай да видиш какво ще стане ... то вече стана. Прочетох характеристиките на въпросния "БУК". Оказва се, че това оръжие може да порази всичко летящо в радиус на 50км и на височина до 25км с допустим пропуск (забележете!) под 0.5% при подготовка под 5 минути, т.е. мишената няма дори и теоретичен шанс да оцелее. Излиза, че и първокласник може да свали самолет ако някой добър чичко му даде да си играе с "БУК".

383

Прагматик

преди 9 години

Във въпросната зона в която е паднал малайзийския самолет се наблюдава едва ли не всеки квадратен метър от спътници и на САЩ и на Русия. Нещата отдавна са ясни и на Обама и на Путин. Явно е, че водата се мъти за да се намери или измисли приемливо обяснение най вече за малайзийците и за холандците, които са истинските потърпевши. Явно е, че когато в ръцете на неподходящи хора попадне зенитно-ракетен комплекс с огромна поразяваща мощ, нещата стигат до такава трагедия.

382

*

преди 9 години

Хи-хи : Не било сигурно , че Украйна можела да разполага с оръжие , което да свали самолет ...те преди сърбите с прашка свалиха "Стелт" , а украинците къде къде са по-опасни ...

381

Тервел

преди 9 години

Малоуни Русофоби!Кой първо е насочил самолета в коридор с воени действия?На САЩ и Киевската хунта и трябваше нещо подобно за да поискат примирие,тъй като войските на Порошенко бяха обградени и имаше опастност от пълно унищожение.Второ на САЩ и Киевската хунта им е нужен повод да вкарат войски на НАТО.Трето вероятно искат да изкарат Стрелков виновен,защото благодарение на него опълченците имат воени успехи.Четвърто,защо два смолета СУ са съпровождали самолета?

380

ER_Dr

преди 9 години

Кървавият проклет тиранин Сталин е свалил самолета. Той лично е пръскал из небето невидими въздушни мини и те още вземат жертви. Същите свалиха и полския самолет за Катин.

379

Анонимен

преди 9 години

През май 2014 г. полет MH370 Малайзия - Пекин е бил свален над Южнокитайско море от изтребители на САЩ и Тайланд, а издирвателните операции са били преднамерено насочени по неверен път, за да се се скрие злодеянието. Не беше намерен и един човек оцелял.

378

Анонимен

преди 9 години

Известно ни е, че на 29 юни сепаратистите на всеослушание заявиха, че са превзели система БУК на украинската армия. ... Разполагаме също така със свидетелства, че лидерът на сепаратистите Игор Стрелков /Гиркин/ е написал в социалните мрежи за свален Ан-26. Това съобщение след това беше бързо свалено.МуахахаахахахахахахахаНеее, ще падна от смях, толкова простовато скалъпено не може да бъде даже и на думи.Как може да се излагат така хамериканските *** бе?Баси смешниците.

377

муспи

преди 9 години

Малайзийският самолет който е пътувал за Китай, как се озовава на украинскоруската граница - пилотите поне не са ли видяли че летят над земя а не море? Летейки над толкоз държави не са ли имали рйзговори с диспечерите? Всъщтност - Индия са диваци, Ирак е американска база и всичко й е известно, минават над Русия и нищо? Достатъчно ли е горивото за това пътешествие? Вижда се голям взрив, а паспортите са като сега напечатани? Какъв е този странен състав на пасажери-учени? Значи САЩ го свалят.

376

Анонимен

преди 9 години

Виновните за тази катастрофа без никакво съмнение са малайзийските пилоти, които под въздействието на прекомерната употреба на алкохол са управлявали самолета директно срещу мирната руска ракета. Катастрофата е идентична с катастрофата в Смоленск, когато пияните полски пилоти по команда на пияния Лех Качински блъснаха полския правителствен самолет в свещената руска земя.

375

Тервел

преди 9 години

Двете Световни войни,са започнати с дерижирани инциденти(Виетнамската с несъществуващ атентат срещу Американски кораб)ОТВОРЕТЕ си очите ХОРА!!!Искат да ни вкарат в 3-та Световна Война.Там в Украйна умират СЛАВЯНИ,ЗА ИНТЕРЕСА НА КУКЛОВОВОДИТЕ!!!!

374

ROTTEST

преди 9 години

До ФактиI KATO IZBROIAVASH S DATI TOVA E DOKAZATELSTVO CHE NESAGLASNITE S KIEV SA SVALILI SAMOLETA? TOZI SAMOLET E SVALEN ILI OT KIEV ILI SA SAPRICHASTNI S TOVA . IMAT MOTIV / DA OBVINIAT RUSIA, BUNTOVNICI I VSICHKO PROIZLIZASHTO OT TOZI PAKLEN AKT/ IMAT RAKETI SAMO NEMAT AKAL . KIEV SI SLOJI GOLEMA BELIA -GOLEMA.

373

Аспарух

преди 9 години

А мерикански ***,на всички им е чсно,че виновни за войната и за хилядите жертви сте вие!Ясно е и за самолета.Ние сме 99%!!!

372

Анонимен

преди 9 години

Преди малко дрислата Руслана е казала, че дава награда от 10 хиляди долара на този, който представи доказателства, че за свалянето на самолета са виновни опълченците

От цялата тази работа съм щастлив заради едно нещо. Тази катастрофа ще отвори широк международен отзвук за престъпната дейност на Русия в Източна Украйна. Войната няма да бъде вече Украйна срещу Русия, а целият свят срещу Русия. Путин си сложи такъв таралеж в гащите, сваляйки пътнически самолет и убивайки 230 души, че тръните, забити в *** му, вечно ще му боцкат до рев. Досега имахме локална война. Вече имаме международен проблем и предумишлено престъпление с 230 жертви, дело на Русия.

370

Анонимен

преди 9 години

И тук да го кажа все пак:Наблюдавам коментарите по целия сайт от известо време и ако се съди по правописа, пунктоация, начин на построяване на изреченията, тук пишат около 20 души денонощно. Вие ми кажете какви са.

369

Garibaldi

преди 9 години

До куку 500- Ей куку муку,ако самолета е взривен от вътре със взрив,който не могат да засичат на аерогарата тогава кво праим,а?Защо американците са сигурни,че самолета е свален с ракета земя въздух.Да го докажа ,а не да хвърлят лъжи в пространството!

368

ДО куку

преди 9 години

чедо , какво са завзели Русия през последните месеци ????????

367

...

преди 9 години

На мен нещо ми е гнила тая работа със стотината учени в самолета. Да не се окаже накрая целта съвсем различна. То никога няма да се докаже де, но помислете и за това. Защото тези учени могат да секнат бизнес за милиарди от ХИВ леченията. Става ли въпрос за милиарди никой не го е*е за самолети , животи , хора , Украйни , Русии...и тн