9

Анонимен

преди 9 години

евала ,браво на момчето ,нека да вземат другите пример

8

баче кико

преди 9 години

А ТОЯ ТУРЧИН ВИЖДА ЛИ СЕ ГО ДА Е В ОЧЕБНА КОЛА ??? А КОЙ ПИТАМ КОЙ ?

7

дедо Ташунко

преди 9 години

Хора, отново ни заливат с невярна информация. Месут Йозил е подарил 45 хил. евро, според немската преса. Откъде Мария Захариева е взела данните за 350 хил. паунда не ми е ясно. Тя съобщава 10 пъти по висока сума и това е груба грешка. Моля ръководството на в. "Днес" да стегне юздите на сътрудниците си, особено на Михаелка, която я четат само извратеняците.

6

Анонимен

преди 9 години

"е става ясно обаче от каква националност са децата и това породи множество слухове в интернет, че парите ще бъдат дарени на деца от Ивицата Газа."БОЖЕ БОЖЕ!! Те не са ли хора? Дори и на тях да бъдат дарени, КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?!?! Човешката простотия край няма.

5

Анонимен

преди 9 години

Вие със тази новина ще докарате инфаркт на б.з

4

Анонимен

преди 9 години

До Нааким ЛьоффВсъщност германският са единственият отбор, който е оставил нещо полезно в Бразилия - тренировъчния лагер Campo Bahia, en.wikipedia.org/wiki/Campo_BahiaВижте снимки, това си е едно доста луксозно курортче на практика.Построили са го 6 месеца преди първенството с техни пари(25 милиона паунда) и сега са го дарили на Бразилия, където да се тренират и лекуват бедни деца безплатно.Евала на германците - нация за пример!

3

Анонимен

преди 9 години

Зависливи българоционисти знаят само да мразят аннти хора

2

Нааким Льофф

преди 9 години

Браво на турчина! Онези чистокръвните шваби от отбора да взимат пример...

1

Анонимен

преди 9 години

На *** от Газа само *** му е наградата.