9

бай Шано

преди 9 години

Ползвах И-фона 6 месеца и не ми се е наложило да го рестартирам нито един път, само като го продадох, за да се изтрие. Не мога да кажа същото за experia U или за таблета с андроид ..... и ще ми е интересно да видя как ще изглежда с по големият екран

8

Срамежлив

преди 9 години

iPhone е най-якото нещо, което ми се е случвало ! За Word, PowerPoint, Excell обичам MS Office, но за смартфон , iOS е ненадмината!

7

Георги

преди 9 години

До: като си ползвалПолзвам съм не само "айгълфон", но и почти всички др. модели телефони, все пак с това ми е свързана работата, но както и да е. Ограниченото ти тинейджърско мнение повлияно от желанието ти да отричаш всичко, което другите харесват няма никаква стойност, все пак това е и вродено от народопсихологията на българина, така че нищо ново под слънцето.."След като всички го харесват, аз пък няма, за да съм готин" :) Радвай се там на забиващото си LG и недей да хейтваш наляво и надясно

6

Анонимен

преди 9 години

А, по - малкият е 4.7 инча? Нали всичко над 4 инча беше с анатема? Не беше ли много голямо и неудобно? Мислете като говорите глупости срещу всичко различно от Епъл, щото ставате смешни.

5

Георги

преди 9 години

До НиколаЛичи си че никога не си ползвал Iphone... разликата в работата на апарата с твойто LG е просто фрапираща. Не е въпрос на лого, а на качество... дали е произведен в САЩ или Китай, няма никакво значение. И в двете страни може да се произведе качествен апарат :)

4

Никола

преди 9 години

И с какво ще се различава от другите китайски телефони , по логото и цената от 1500лв. ?!Разбирам да го произвеждаха в САЩ ,а то пак китаец , ако ще е китаец защо да давам толкова пари като за 200-300лв. има отлични китайски телефони под андроид !Купих си LG G3 -Made in Korea пише на него и в сравнение с китайския(наречен американски) Айфон е като космически кораб само за 850лв. Вие си хвалете Айфончето не ми пречите !

3

Потърпевш

преди 9 години

Може и да са баламурници, но откакто минах на андройс след ios....само съжалявам. Дадох същите пари за "добър" самсунг и....да не казвам какво...IOS си е супер система иапаратите вървят без никакъв проблем.

2

Анонимен

преди 9 години

а след това и следващата вълна от баламурници, които работят за да изплащат един телефон 2 години.

1

Анонимен

преди 9 години

Да не забравите да му сложите нова букса за зареждане, съвместима със старата чрез преход за 46 долара.