106

Лъжат ни като цигани

преди 9 години

А ти не си ли се замислял, че древните финикийци може би са всъщност древните българи ?? На мен даже Балбек ми звучи като старовремски български - в превод Бял Бик.Всеизвестен факт е, че нашата най-древна история е целенасочено фалшифицирана и границите, в които са живяли най- древните българи (наричани с много имена -пеласги, тракийци, финикийци или гети и хети) всъщност са огромни. Я само погледни народните носии на палестинците.

105

Най-после

преди 9 години

Това вече е момчето. С характерно и даже хубаво лице. Защото беше очевадно отдавна (поне за мен), че фотороботът им беше тотално нескопосан, некадърно скалъпен и грешно изографисан. Истинското момче е тотално различно от разпространения преди време фоторобот (и това ми били големи специалисти). Слави Трифонов се майтапи с нашите служби, че действат само като киснат в Интернет, но очевидно това се отнася до всички разследващи служби в случая.

104

Анонимен

преди 9 години

тоя повече е Дасикане Рома от Сливенските байчари

103

********************

преди 9 години

или ние приличаме е на Ливанците или те приличат на нас

102

Анонимен

преди 9 години

Кто ги надрусат - това правят

101

evro rom

преди 9 години

добре че госпот не дава роми да са загинали по тези реисове

100

коко

преди 9 години

И все пак тоя на снимката нещо на европеец ми мяза.Да не е някой нашенец?За пари всичко е възможно,а евреите идват у нас главно за хазарт.

99

Относно сините очи

преди 9 години

Може да е бил с контактни лещи със същата цел, с която е носел перука - за да не го разпознаят. Явно е вярвал, че само ще остави раницата и после ще се измъкне.Относно боравенето с веществените доказателства и възможността те да бъдат пригаждани към удобни версии - ние няма как да знаем това. Дано излезе наяве истината, каквато и да е тя.

98

От всичко, което чух

преди 9 години

стигам до извода, че онзи, който е носил раницата с експлозивите, вероятно е трябвало само да я остави в автобуса. Вярвал е, че ще си тръгне жив и здрав, след като обрече на смърт цял автобус хора. Защо е тръгнал в обратна посока, един Господ знае. Може нещо да го изплашило и да е помислил, че ще го разконспирират или пък е решил да поизчака още малко.Другият обаче е решил да действа "на сигурно", задействал е устройството и сега спокойно харчи дяволските си пари.

97

Анонимен

преди 9 години

129 e казал истината

96

анонимен

преди 9 години

Израелците са си мръсно племе!За тях и американците само атентати!

95

comment

преди 9 години

'безспорните доказателства' са 'възхвалите' на родата,че е мъченик.лесна работа за службите-достатъчно било да се поровят малко във facebook.

94

Анонимен

преди 9 години

Taka kato gledam prilicha na 1 reporter ot BTV deto vodi v 17 chasa v subota.

93

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости. Този не е атентаторът. Атентаторът е със сини очи и не прилича на това момче. Поредните лъжи и опит да се замаже истината. ДНК??? след 2 години??? от кого или по-скоро от какво?? след взрива дали е останало нещо в огъня и кашата от изгоряло...)) Тоя прилича по-скоро на българче дето печели поредната олимпиада по информатика и мателамтика на международни състезания.

92

Анонимен

преди 9 години

Пак ще го напиша:Атентатора е Пешо от Мала Фуча!И пак той е атантатора насваления малайзийски самолетпърво до Австралия,а сега и над Украйна!И между другото той е виновенза КТБ!Също и за проблемите в БСП!Това е!

91

Анонимен

преди 9 години

***! По-голяма глупост едва ли можеше да извърши в краткия си и лишен от смисъл живот. Още веднъж съболезнования към близките на загиналите.

90

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе се връзвай на историята, че това е атентатора! Първо не е той, защото очите му не са сини, както бяха на снимката след атентата, Второ, раницата му е взривена от разстояние, което не го прави убиец, а ***, който е повярвал, че ще му платят за да остави някаква раница в някакъв автобус, Трето, МОСАД са достатъчно лъжливи да нагласят веществените доказателства и не случайно ги иззеха още следващия ден, без разрешение на българските служби.Сетиха се след 2 години за ДНК !?!?!

89

Анонимен

преди 9 години

Този беше със сини очи, когато показаха след атентата, каквото е останало от него, сега е с кафяви...Израелците пак се престараха !

88

Лоша работа

преди 9 години

Не се чудете на чертите му - в Ливан живеят потомци на древните финикийци, а те като персите не са семити.

87

Атакист

преди 9 години

Ха как се взема ДНК на извършителя от бомбен атентан в автобус пълен с хора бе господа? Тия от Израел за толкова прости ли ни имат?