6

Анонимен

преди 9 години

След като обявиха секциото за по-добър начин за разрешаване на бременността от естественото раждане и сума ти пари се хвърлят за ин витро оплождане, вместо да се дадат за здравите деца, доносени и родени нормално, сега остава да обявят и сексуалното привличане за болестно. И без това отдавна ни се внушава, че от гейовете по-умни и по-свестни няма. А, да, да не пропусна да напомня и за онези, дето ядат човешко...:) От тях пък по-интелигентни нямало...:)

5

Кирил ПОПА

преди 9 години

До 31."Как следва да бъде наречен такъв мъж?"Наричаме ги *** .2."вярна съпруга и предана майка" такава не съм срещал и не съм чувал да съществува . Може би в някоя приказка .Жените с деца са два вида: едните го правят хитро и никой не разбира, а на другите не им пука и всички знаят . Може някой да сметне хитрата за вярна съпруга, докато не разболее мъжа си със СПИН или хепатит . Тогава обвинява мъжа, че я е заразил, така се измъква .

4

До 3

преди 9 години

Комунистите не праят така, както каза кирето добрев те ползват другарките за "други" работи.

3

Кириле попе,

преди 9 години

Ами ако някоя вярна съпруга и предана майка не се интересува от нищо друго на света, освен от семейството си и е готова на всякакви саможертви, само и само да угоди максимално на любимия си мъж, а този мъж не може да заспи, ако всяка седмица не успее да вкара в леглото си поне 1-2чужди жени? Той дали целува вечер преданата си съпруга със същата уста, която е шарила по всички телесни атрибути и на най-разтурените жени в града? Как следва да бъде наречен такъв мъж?

2

Кирил ПОПА

преди 9 години

Лошо е когато имаш добър съпруг и прекрасно дете .И докато мъжа се поти на работа, за да плаща сметките на семейството .Майката не може да извади самолета от устата си , на почти всеки мъж от града .И вечерта усмихната целува детето и мъжа си и обяснява, че е уморена от работа и я боли глава . И не и се прави секс, а добрия мъж притеснен и прави топла супа и я целува по челото. И така всеки ден . И така някой добър приятел, ще отвори очите на мъжа, КЪСНО . *** си остава *** .

1

Анонимен

преди 9 години

Това лошо ли трябва да е ?