76

Десен

преди 9 години

Като гледам какафонията и неразбориите в БСП направо мед ми капе на душата. ДПС им го наби карат се за председателя, Орешарски им го наби като прадложи Кристалина Георгиева за Бг комисар. *** полудяха. А относно дали ще дадат поста външен министър К. Георгиева лично Юнкер го е предложил така че злобейте *** вие никога няма да имате такива кадри. А Буруджиева след скандала с Кирил Добрев най добре е да я скрият да несе показва повече в медиите.

75

Анонимен

преди 9 години

За заблудените: Кристалина Георгиева нито веднаж и по никакъв повод не е атакувана от комунистите и доганджиите. Те не говорят, че е неподходяща, а че техен човек е по-добрия вариант и така заблуждават наивниците, които се хвърлят да я защитават и превъзнасят.

74

Анонимен

преди 9 години

Сталинка ще се впише идеално в група с бившия маоист Барозу.

73

Анонимен

преди 9 години

Сталинка е нечистоплътна кариеристка.

72

Анонимен

преди 9 години

Е, как бе, геберастите вече бяха обявили Сталинка за външен министър на ЕС - и лично Буда Банкянски. Как може тия там Бърозу, Мърозу, Юнкер, Мункер за не я изберат, а ?

71

Wine2

преди 9 години

To 103. You are not Bulgarian, you are a communist.

70

Българин

преди 9 години

Вопли на неграмотни герберастки ***.Срещу кого ? Защо ? Не знаят ,но участват в "надплюването". Жалко за България.Тикате я към гибел.

69

Анонимен

преди 9 години

Сталинка няма как да стане външен министър на ЕС заради сталинисткото си потекло, но ако за пореден път се прекръсти на *** със сигурност ще стане министър на външните работи на ЕАС (Евро-Азиатския Съюз).

68

Буруджиева е нелепа

преди 9 години

Нелепа е само Буруджиева, щерката на убиеца на генерал Луков.

67

Анонимен

преди 9 години

Сталинка- външен министър на ЕС, ХА- ХА- ХА! А защо не и кралица на Англия? Нещастници! Ууууу!

66

Анонимен

преди 9 години

Какъв приятен гейберастки вой, Ода на яростта! Конграчулешън, тикви!

65

Чепилов

преди 9 години

Нелепо е да се говори, че ще ни дадат поста външен министър на ЕС! Рече КУРоджиева..... Защо мислиш така бе моме.... Защо вашият Съсел не удари едно сериозно рамо за българската слава... Е , как човек да не ви @б@ майката !!!!

64

Do 75

преди 9 години

До Ф.С.ВА ти част от кой съюз си?- От евразийския ли?Все едно да кажеш, че някой министър в правителството не е министър на община Бургас, защото е на цяла България.То бива, бива...

63

Щампа

преди 9 години

Тази краста е не е нито на БКП, нито на ГЕРБ, а е еврейска. Тя представлява убийци като 91, изпълнен с омраза към човешкият вид, Европа и България.

62

Доков

преди 9 години

Типично изказване на бивш "комунист"-важно е партията,а не народа и държавата!Тези хора не заслужават не само да са "ръководители и държавници", но и да живеят в България!По добре да отидат в Северна Корея и да се радват на Партията -ръководител!

61

Евродепутат

преди 9 години

Няма такива безродни и безпътни инфантили като Станишев и компания. Последния номер е Орешарски уж подкрепя Кристалина , но Станишев казва , че Външен министър трябва да бъде жена социалист демек Италианката. Това не са хора , а *** , а още по малко Българи. Затова на изборите ще бъдат жестоко наказани.

60

Цирк БСП

преди 9 години

БСП затъва яко в тинята а другарите са от засмени по засмени и радостни. Вероятно ще се разпаднат на две или три партий-***, които впоследствие ще се разделят на по още две и ще се приключи със 100годишния цирк.

59

Анонимен

преди 9 години

бурджиева *** завистлива ***, от ефтините фафли

58

ebb

преди 9 години

ГЕН. ХРИСТО ЛУКОВДнес се навършват 70 г. от показния разстел в София на генерал Христо Николов Луков от комунистически терористи. Водачът на националистическата организация Съюз на българските национални легиони е ликвидиран по решение на БКП.Изготвен е списък на хора, които трябва да бъдат убити, в който влиза и Христо Луков. Заповедта е предадена от секретаря на окръжния комитет на БКП в София Методи Шаторов на ръководителя на терористичните групи в града Славчо Радомирски, който възлага у

57

Анонимен

преди 9 години

Тази е типичен червен ***!