72

павлин

преди 9 години

русия може да помите украина най много за два дни изцяло само да пожелае това даже няма да могат ни един самолет и ракета да изтрелят украинците така че да не се заблуждава общественоста която чете таз американска преса ,явно някой си нямат представа от воената мощ на съвремена русиа да не говорят че русия ще събира човали с трупове може изобщо дане влезе нито тедин танк или воиник в украина няма да се наложе това ,така че е изключено русия да даде жертви ако реши да превземе украина.

71

Анонимен

преди 9 години

Малиии ! Колко са лоши тези руснаци, затова че са по бедни и технологично по слабо развити от хамериканците и част от западноевропеиските страни (подчертавам с ЧАСТ а не от цяла западна европа). Направо ми се повръща от цялата тая пропаганда която тече по ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ефирните и другите медии. Вчера например в панорама на бързо обвиниха Русия за трагедията със самолета, беше поканен и украинският посланник, а от страна на обвиняемите нямаше никой, но явно това е новият вид демократична обектив

70

ПИЧ

преди 9 години

Самото име на държавата У-КРАЙНА показва ,че страната е у края на цивилизования свят,на границата с източните варвари.Украйна трябва да победи.

69

Стамболов

преди 9 години

Големи защитници сте на Русия. Вие сте хора (силно казано) които не знаете историята на България, които не виждате по далеч от носа си. Меко казано ПРОС*И, и необразовани в всички свери, деца на шумкари терористи и престъпници, вярващи в утопията с която ви залива Путин. В България е пълно с рубладжии, (хора), които са допуснати до схеми да ограбват държавата и да се облагодетелстват и по този начин все още пребивават във властта и говорят неаргументирано. Нашите неграмотни държавници се водят за носа от Русия.

68

rustam

преди 9 години

ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВНА РУСИЯ ДАЖЕ И ЗА ТАЙФУНИТЕ В АМЕРИКА

67

Гарван

преди 9 години

Още една платена статия .Г-жо Василева то бива,то може,но чак пък толкова...айде нЕма нужда

66

Анонимен

преди 9 години

Безумна на 180 градуса обърната статия всичко което е написано се отнася за хунтата и американските им господари. За *** може да се каже само едно: господ не забравя и ще те накаже, няма да избягаш от възмездието зоради лъжовното представяне на фактите.Пфу нпо политкомисар и ***.

65

Анонимен

преди 9 години

*** ще бъдат наказани

64

Анонимен

преди 9 години

преди отрова Хитлер също има висок рейтинг

63

хайдук

преди 9 години

Някаква Кончитка написал една от многото поръчкови статийки за лошата Русия. Не се ли уморихте бе ***?

62

ДО Елка

преди 9 години

***, няма как да сгреша, че автор на творението си ти. От заглавието си личи ти си. Айде ти не можеш да фокусираш проблема и пишеш глупости, ама шефове нямаш ли?! Те къде спят!!!! Шефове, на ***, към вас се обръщам, бива ли така да позволявате жената да се излага???? Ами вижте какво пише, поправете, коригирайте..... Човешко е да се бърка, ама при *** е събитие да не сбърка!!!! Хора сме помогнете й на жената!!!!!

61

Анонимен

преди 9 години

Не "руски сепаратисти", а "руски терористи".

60

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са варварите на 21 век!

59

(не)случаен минувач

преди 9 години

Някой знае ли кой е писал тази идиотска статия?

58

Stamat

преди 9 години

Maiko mila!Toq djurnalist opredeleno ne trqbva da pi6e draskanici za iznos :-D

57

Stamat

преди 9 години

klasi4esko hamerikansko bezo4ie ;-)

56

Mmfmfm

преди 9 години

Ако житейския опит ме е научил на нещо то е, че няма нещо в живота, което е бяло или черно. Особенно в политиката, където има само интереси. Точно за това такава едностранна статия минава към графата аматьорска, поръчкова, непрофесионална, където дори и да има частична истина тя е замъглена от недоверието, което би пробудила в средноинтелигентния читател.

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 73Прав си ама пари трябва да се изкарват(Автора),и между другото не са 5 милярда ..., 5 милярда бяха януари ....сега са поне двойно...първите ги плаща США а другите ЕС...демек и българия

54

majorski

преди 9 години

ей не можаха да се сетят по ран че трябва да се говори с Русия за да се реши проблема !

53

Анонимен

преди 9 години

Лоши ,лоши ,лоши руснаци и добри ,добри американци.