46

Анонимен

преди 9 години

A DO TOVA RESHENIE SE STIGNA ZASHTOTO BCP IZGUBIXA PODKREPATA NA BOLEN SIDEROV I NA DPC, GERB NE VLIZA V PARLAMENTA BEZ SASTAVEN KBORUM NA BCP ! S DVE DUMI SIDEROV. , DPC I GERB SVALIXA KOMUNISTITE ! I SEGA V ZATVORA SPESHNO ISKAM KOSTOV I KOSTOVA ( GENATA NA KOSTOV UCHASTVA VAV VSICHKI PRESTAPNI SXEMI) -DOGAN - TAKI - ALEKSEI PETROV - OLIGARSITE I TEXNITE MARIONETKI OT BCP ! IMATE 2 MESECA T.E 29 / 9 / 2014 god

45

Анонимен

преди 9 години

***!

44

Анонимен

преди 9 години

А логиката ти е като на шестгодишно дете.

43

БОЦ

преди 9 години

КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА - "ЛАКОМО Д****-КРЪВ СЕ*Е"!А Т.Н. ЛИДЕРИ НА БСП-СТАНИШЕВ, ДЪБОВ, И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ДА НЕ ГИ ИЗБРОЯВАМ, СЕ ОКАЗАХА МНОООООООООООООООООООООГО ЛАКОМИ!РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ!

42

БОЦ

преди 9 години

Доказано е, че вски който се е "оженил" за ДПС, е бил унищожен.Да започнем с грандиозната първа и действителна сватба на лидера Доган.След това неговата изгора беше унищожена!В политически план - ВСЕКИ, КОЙТО СЕ Е СБЛИЖИЛ С ДПС Е ЗАГУБИЛ!ПРИМЕРИ МНОГО.СТИГНЕ ЛИ СЕ ДО "РАЗВОД", ЗНАЧИ ДПС ТЕ Е ПОГЪЛНАЛО И УНИЩОЖИЛО!ВЕЧЕ НЕ СИ МУ НЕОБХОДИМ!

41

se

преди 9 години

Жалко!По добре лош кабинет отколкото да се върне ББ на власт.Но народа ще го разбере по късно,с новите сметки за ток вода и парно изчислени демократично....Но поживьом и увидем что будет !

40

до тюркиша

преди 9 години

Ти какво се месиш в чужди разговори?Нахалник.Нямаш ли си държава бе?Нямаш я.НИ тук ни там все е кал а?Не се меси на другите народи Ние как не ви се месим.Нахалник

39

до 41

преди 9 години

Ми трябва си кух и сляп да не виждаш какво става по нашите ширини.Пич живота ни замина да гледаме кухи ***.Сиреч-много ме кефи тази дума:),че нищо вече не ни учудва и знаем тетралната постановка на нашите първи люде.Сиреч-мижай че пак че те лъжем.Всичко си върви на разруха.Ти нещо друго да си видял?

38

до 41

преди 9 години

Много си на топло , Вие да не сте чели предсказаниюята на света..

37

Анонимен

преди 9 години

Мараба, Б.Борисов след изборите обещаваш ли учебници по майчин език на турците?

36

до 37

преди 9 години

Ама мноого си прав.Който се опитва да хване вятър,вятър хваща.Който прави любов с дявола е,не мога да го мисля.И тоя баш дет се има за голям, голям вятър и той се хванал за най- ветровия.Сиреч- бат ви бойко и неговите господари

35

AUUU

преди 9 години

DPS + GERB - KABINEt 2014 :)

34

Анонимен

преди 9 години

Българските лекари и младежи масово напускат родината. Цели региони в страната се "оголват" откъм здравеопазване. Вече обаче е късно да се питаме "Защо стигнахме дотук?". Колата вече изглежда преобърната.

33

ДО36

преди 9 години

Що не си гледаш клиничната пътека , ..

32

Анонимен

преди 9 години

Добре ще е всички партии да са си взели поука,че който се хване с ДПС добро не е видял.Не съм гласувал за Бойко,но неможе да се отрече,че единствено той категорично заяви,че коалиция с ДПС никога не би направил.ДПС съсипа СДС,НДСВ,сега БСП и Атака.Дано от тук насетне бъдат изолирани и им се дава все по-малък шанс да са в управлението.

31

извод от 22

преди 9 години

Отец Бардухемиос със сигурност е очарован, че има един поклонник, който подлага под съмнение, че тиквата ще има пълен мандат!!!

30

До32

преди 9 години

Очаква не яка сеч, трябва да си помагаме хората

29

Гошо...Тъпото

преди 9 години

След 2-3 години,току виж,пак...сработила схемата за...кабинет БСП -ДПС.Политическата...памет е къса,защото лакомията е...голяма.

28

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли...оттук напред може да се оплачете на отец Бардухемиос или временният наместник на епархията Храч Мурадян....ЧЕСТИТО!!!

27

ха ха ха хо хо хо

преди 9 години

ама любов ли беше чудо ли беше,то бяха сълзи,целувки,турски кекс,баклави и пр.,и сега раздяла как може такова нещо бре...