41

Анонимен

преди 9 години

леле мале мазна шия

40

Боби

преди 9 години

Най-светлия ден за страната ни ще е когато ГЕРБ изчезнат от политиката завинаги

39

Деси

преди 9 години

Ако ГЕРБ се върнат на власт бъдещето на страната би било много мрачно и ужасно

38

Илия

преди 9 години

Всички в тази псевдопартия обаче започват да усвояват наглия манталитет на Бойко и да говорят небивалици

37

Лора

преди 9 години

Представителите на ГЕРБ до един обаче са лъжци и комици

36

Росен

преди 9 години

Павлова ако продължава така да дебелее, скоро спокойно ще замести Фидосова

35

Анонимен

преди 9 години

Вземете тук тези 666 милярда златни таланта и завинаги горете в ада.Взехте си своите лихви от КТБ,но забравихте вашия прител Рашидов.Гербаджийската *** не признава ни турци,ни българи.Мачка като пияна мечка всичко наред в името на парата.Глупаците вярват на Бойко,а той пак няма да плати на 80%от фирмите щом настъпи момента на неговата власт и пак ще крадне милярд от здравеопазването. После пак ще бие шамари на Русия и накрая Русия прибра бияча им при себе си,за да им покаже бъдещето им.

34

Анонимен

преди 9 години

Ще минат хиляди години и герберските прасета,пак ще молят на колене Сина Божии -Иисус Христос да им позволи да обсебят прасетата.Тъй като Господ прощава ще им позволи отново да обсебят свинете и да се хвърлят през скалите и всички до едно да се издавят.Днес обаче герберски *** е обсебил мутри,полицаи,пожарникари, каратисти, псевдо специалисти и истински крадци(Бойко,Бисеров,Пеевски,Цветанов).Анатема на Бойко,които си мисли,че ще мине метър.Анатема на тази *** майка-Павлова.

33

mgs

преди 9 години

Те и БСП си правеха сметките, че като свалят ГЕРБ, ще спечелят с малко, но завинаги и бяха най-умните.

32

lol

преди 9 години

По-важно ви е да гласувате държавата да покрие всички депозити, включително тези над 100 000 евро. Цял закон ще вкара БНБ само за да си вземат Вежди, Костов и другата *** милионите. А дълговете ще ги плащат и нашите правнуци. *** проклета, и Бойко и Доган и Местан са чарвени ДС-та.

31

Анонимен

преди 9 години

тая и друг път се е изказвала,тъпата, мислете много добре какво ще правите на изборите!!!!!!!!!!!!

30

Побеснял Българин

преди 9 години

..... Ало , Павлова , чия внучка или роднина си........ че стигна толкова "НАГОРЕ" в "Политическата си кариера"?!?! Има , разбира се , и още два варианта....... Баща ти е един от "ОСНОВНИТЕ СПОНСОРИ" на "ГЕРБ" или......... колко чаршафа си омачкала на "правилните хора" за добра политическа кариера ?!?!.............. Искам да гласувам за ПАРТИЯТА - МАЙКА и Бай Тодор ( жалко че много от тях вече НЕ са между живите!....) а не за ИЗРОДЕНИТЕ И РАЗКЛОНЕНИЯ - ГЕРБ , БСП и ДПС.... :(((( !

29

rustam

преди 9 години

ЛИЛЕНЦЕ ПИЛЕНЦЕ ЖЕЛАЯ ТИ ДА БЪДЕШ ПРЕГРЪЩАНА ОТ ВСИЧКИ ДЕПЕСАРИ ТИ СИ КОРАВА ГЕРБАДЖИЙКА

28

Маркс

преди 9 години

Ако гласувате за тази дама, значи доста сте го закъсали и в спалнята ви няма дамско бельо... И как се докарахте до това положение?)

27

Петков

преди 9 години

Др."Драмбозова", ама много си нагла!

26

Анонимен

преди 9 години

Щом си чревоугодник и ядеш по три баници на закуска гориш в ада.

25

Bank de Vank

преди 9 години

Лила е права, иначе Борисов влиза за 10 години в затвора и тази държава ще продължи да съществува и да измъчва гражданите си!

24

Анонимен

преди 9 години

Спри да говориш.*** ***,герберска ***.

23

Анонимен

преди 9 години

всички се бояха от него.Беше луд и късаше вериги.години тормозеше хората и всички в селото го знаеха-като луд човек.Затова и живееше в покрайнините.Един ден в това село дойде Спасителя.Лудия,като го водя от далеч започна да вика и грухти:-Позволи на нас,легиона да влезем в тези прасета.Христос простря ръка над обсебения,а прасетата се хвърлиха през скалата.И всички видяха,как лудия стана кротък като агънце.Минаха хиляди години и Бойко и Павлова ще коленичат и молят отново Спасителя.

22

Анонимен

преди 9 години

Хахахахахаха, до вчера ставаха, днес бацю реши, че не стават и всите гейбарони в един глас. :)))))))))))Ама на него кой знае какво ще му дойде на акъла до довечера.