12

Сашо

преди 9 години

Напълно съм съгласен с Мерджанов. Не може целия парламент да се занимава с глупавите изисквания на Бойко и хиените му

11

Катя

преди 9 години

На ГЕРБ много им се иска да им бъде осигурено безпроблемно и безметежно управление, чрез гласуването на целия бюджет и да могат да обвиняват предишното правителство за всичко, ама няма да им се получи номера явно....

10

Жоро

преди 9 години

БСП си върши работата, а ГЕРБ гледа и недоволства, че и те не могат така

9

Симона

преди 9 години

ГЕРБ са направо болни. След като искаха да им бъде актуализиран бюджета, сега не искат да го глаусват. Хората на Бойко само разиграват другите политически групи

8

Радо

преди 9 години

Много добро изказване на Мерджанов, постави ГЕРБ на мястото им

7

Нова измама в нета 2

преди 9 години

Сайта от който се изпраща съобщението за това, че сте нарушили закона започва с Като си рестартирате компа и браузерът се оправя.Не се връзвайте на номерата на мошенниците.

6

Нова измама в нета

преди 9 години

Има нова измама с опит да ви вземат пари през интернет.Отваря ви се прозорец в браузера уж от полицията, интерпол, европол, че браузерът ви е блокиран, поради нарушаване на законите на РБ. И браузерът наистина престава на работи. Обвиняват ви в теглене на пиратски филми, музика и т.н., като цитират измислени членове от наказателният кодекс. Изписват ви реалният ай пи адрес и вашата ОС. Пишае, че до 48 ч. трябва да заплатите глоба в размер на 200 лв. за да не заведе държавата срещу вас дело.

5

Анонимен

преди 9 години

Изчезваш прокажена държаво, изчезваш. Ти и прокажения ти народ.

4

Анонимен

преди 9 години

Другата седмица от БСП ще внесат ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ заради бюджетната политика на правитеството

3

Анонимен

преди 9 години

*** правят това, което умеят най-добре. Дори и хванати в откровенна лъжа, те отричат до последно: Не, няма дефицит, няма проблеми в НЗОК в НЕК, в БЕХ в БДЖ, неееее никакви дългове, всичко е пей живей.Само чилийски стадион ще ни избави веднъж завинаги от тази рускокомуняшка напаст.

2

Анонимен

преди 9 години

комунистическа ***

1

Анонимен

преди 9 години

Има дневен ред на Парламента за тая седмица ,спуснат от Михаил Миков. Това е съгласувано със всички парламентарни сили. ГЕРБ го спазват. Затова не съ в Парламента ,защото днешната работа на Парламента не е в дневния ред и не е съгласувана ,както са се разбрали.Аз искам оставка на това правителство със 106 депутати при необходими 121 !