40

vesko02

преди 9 години

Искат "кабелна" без да плащат.

39

Точно така

преди 9 години

Русия се връща в Куба,САЩ връщат ядрените ракети на Украйна.Путин иска ,,руска ролетка'' и ще си я получи.

38

Валентин

преди 9 години

Втора "Желязна завеса" или "Студена война"..... цъ-цъ-цъ-цъДано не свърши с ИСТИНСКА войнаТангра с нами.

37

Мужик

преди 9 години

Ха ха - "център за радиопрехващане - един от най-мощните в света" - демек руснаците ще слушкат радио и ще припяват американски песнички докато другите прехвърлят цифрова информация през глобалната мрежа

36

Анонимен

преди 9 години

Хилъри Клинтън: САЩ губи информационната война срещу Русия.

35

Dublin

преди 9 години

Вчера на МКС космонавты отмечали день рождения американского коллеги, а также совершили три выхода в открытый космос. Два раза покурить, и один раз объяснили коллеге, кто на МКС главный...:))

34

Анонимен

преди 9 години

Липсват само тезисите за "гнилия империализъм", "укрепването на социалистическата дружба", "могъщата снага на СССР" и т.н. Явно Русия си е обречена да се върти в един и същи кръг и това си е.

33

до 55

преди 9 години

Явно е, защото е наопаки на подмолната политика на САЩ, което го и прави забавно, защото е директна политическа подигравка. Ама кой да мисли.....и ако си беше за тяхната преса, ние защо си чоплиме носовете тука....

32

Анонимен

преди 9 години

53, куче, дето лае, не хапе ;)Докато се присмиват, дроновете на ония кой знае къде летят и един Господ знае какво подслушват.50 милиарда за олимпиада + 32 милиарда за антени - великани са в трошенето на грешни пари, великани :)))))

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова си е да си го четат руснаците и да се радват.Щом е явно смятай колко ще работи наистина

30

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова скоро е от 100 години ако слушаш руснаците.Все тръпнеха в очаква ей сега сащ да фалира пък докато тръпнехаа те фалираха три пъти

29

Анонимен

преди 9 години

Много ме радват цитатите в статията, Руснаците направо се присмиват на САЩ открито в пресата. "Ще слушаме САЩ" хахахахаха, тва е уникално силен ход и да го пуснеш в пресата - направо ги взеха за мезе, сега ще гледат сеир, ще си пият водката и ще се смеят!

28

Анонимен

преди 9 години

Забавно е човек да чете руска преса. Все едно пак е 1985 година. Всички пишат едно и също, с един и същи тон, само дето петолъчките са по-малко :)))

27

Анонимен

преди 9 години

Путин дълбоко се лъже, че с 32 млрд. може да покримчи Куба !...но може да ускори новата Перестройка.

26

маорски

преди 9 години

До до 12ееее чак 50 милиона ...хе хе на това му викам изхвърляне ...5 или 50 хиляди да но 50 милиона ??

25

Анонимен

преди 9 години

Не само "Ще слушаме САЩ", но и да изпълнявте !

24

Анонимен

преди 9 години

Казват че руското посолство във Вашнингтон било затрупано от молби за руско гражднство.Освен това по границте руските митничари едва удържат тълпите американци и западноевропейци напиращи към матушка Путинкорусия.Цяла Европа отдавна кара Лади и дълбоко съжалява че е спрян богатира на автомоболостроенето Москвич.-да не говорим за Запорижец-несбъдбнатата мечта на всеки средноамериканец.

23

Румбо

преди 9 години

До АнонименТова е вярно,но само наполовина!Държавните служители ще почиват в Крим,а частните-в Куба!Организация брато!

22

до 12

преди 9 години

Не ти е известно май, че в САЩ - около 50 млн.(милиона) души се определят с германско самосъзнание. (само за пример - Дуайт Айзенхауер, Норман Шварцкоп, Нийл Армстронг,да споменем и Вернер фон Браун който предпочете САЩ). Все хора с германски произход.

21

Анонимен

преди 9 години

Базата в Лурдес, огромния транспортен терминал в Куба, а и банката на БРИКС ще осигуряват изграждането и сигурността на Никарагуанския руско-китайски канал. Подслушването на САЩ е вече второстепенна задача. И китайци и руснаци имат достатъчно акъл и не се хабят на умряло куче нож да вадят.така е драги ми американци и ЕСгейци, като свършат кинтите, отивате на бунището на историята.