35

Ник

преди 9 години

Браво кмете! Закона е за всички които живеят на територията на майка България!Обаче всички мислете как да се иинтегрират, да работят и да допринасят и те за обществото. Неможем вечно да ги издържаме! А тях ги има, немогат просто да изчезнат...Затова мислете и предлагайте!

34

Анонимен

преди 9 години

Аве тия няма ли да се палят или само обещахаПак излъгаха *** май

33

Анонимен

преди 9 години

До НелиЗАвинаги ***, завинаги.Ще ви вземем държавата и ще ви изгоним от тук.Тези, които останат ще тормозим до смърт.Смърт на българите свобода на ромите

32

кака

преди 9 години

Живея в Максудадоживях тая новинадано събарянето ДА продължи

31

Нели

преди 9 години

Браво!Това трябва да се случи и в София.ВъвФакултета Нещо страшно е.Тук се населиха от цяла България.Изсекоха разкошни дървета от края на Западния парк и строят незаконните си колиби.Никои не се интересува колко хиляди са се населили тук.*** с по десетина деца.Всичките на помощи от държавата.ДОКОГА?

30

Аз до 44

преди 9 години

А като ги строиха, търсиха ли разрешителни?

29

Анонимен

преди 9 години

Ридван Сали???? Ром???Не, човека си е български -турчин. 90% от ромите са християни и изповядват източното-правословие, съответно и имената са други!Ромите говорят на ромски език, който няма нищо общо с турския.псСлед, като общината им събаря къщите, помислила ли е къде ще живеят тези хора и на каква съдба ги обричат?

28

Стефенсон

преди 9 години

Отдавна беше време да им се покаже,(от казване не разбират) , че законите важат и за тях.

27

:)

преди 9 години

една тема на която всички сме на едно мнение !!

26

Анонимен

преди 9 години

Ромите са обречени да живеят в нищета и унижение от деня, в който се родят! Така те никога няма да се променят. На тези не им пука дали ще ги биете, защото те вече нямат дом. Нямат живот!

25

!!

преди 9 години

Ако полицаите не стигнат, пишете ме доброволец !

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28Милите ни политици и скапаната ни държава.

23

Анонимен

преди 9 години

не Ви ли се иска да сте на мястото на багериста, само какво удоволствие е да разрушаваш тези коптори, благородно му завиждам,

22

МЕРИ

преди 9 години

В тая държава БТР-и и танкове няма ли.ВМаксуда са се събрали *** от цяла БГи са се самонастанили от години.Защо чак сега ,та те се въдят като зайците."Максуда"е един гигански развъдник на зарази в центъра на Варна,та според мен първо с огън трябва да се мине,че после с багери!

21

Висшист

преди 9 години

СИЛИСТРЕНЦИ подкрепят усилията на правните институции във Варна! Викнете още багери и булдозери и да се срине всичко до основи!!! Данъци, ток, вода и други не се плащат в тези незаконни постройки това е адския минус за държавата! Мачкайте, бутайте, рушете ако има нещо полицаите с палките да си свършат работата!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Ако бяхме 25-30 години назад във времето историята щеше да е съвсем друга. 500-600 разтреляни *** и няколко хиляди пратени на почивка в каменоломните да чукат камъни. Останалите живи щяха да се интегрират много бързо. Ама за съжаление вече не сме държава и този сценарий няма как да се изпълни.

19

Анонимен

преди 9 години

На български си има думичка - ***.И на всички езици е така - на руски "цыгани", на турски "чингене", на гръцки "дзифтис", на английски "джипсис" и т.н.Такава дума "роми" в българският няма.

18

Анонимен

преди 9 години

Кой създава усещане у ***, че законите не важат за тях?

17

recepta

преди 9 години

Az znam recepta potvurdena vuv vremeto ot doktot Shikelgruber za reshavaneto na ptoblema msngali - 1000 gradusa I ogromni peshti. I prrdstsvete si, *** izlitat pri Shefa prez komina kolko chista, spokoina I finansovo po-stabilna shte e Bulgariq. Izpratete 20 bareti da potrenirat za da razbere ***, che zakonite ne sa samo zs Bulgarite. I rezultata shte e super!!!!!!

16

sante_dog

преди 9 години

Това се прави вечер, когато спят, така ако имаме късмет ще заминат и някои от обитателите заедно с копторите!