19

МоскваПетушки

преди 9 години

Абе не вярвайте много на партенки от пресата. Вързали били стрелка с тел. Нищо подобно, хората отдавна ползват свински опашки за тази цел. Кой ще ходи километри в метрото с две бутилки водка, че и тел в джоба? Жалко, но в Русия "делото по спасяването на давещите се е дело на самите давещи се".

18

Гошо

преди 9 години

До демократАбе, ако живееш в София, нали с руска техника се возиш в метрото! Твърдя отговорно, че московското метро е на порядъци по-добро от ню-йоркското. Чисто, красиво, уредено. На онези не е метро, а подпаважна железница - от улицата можеш да видиш влакчетата на няколко метра от теб през вентилационните шахти. Да не говорим за надраните стъкла с разни надписи и за надраната прекрасна неръждавейка, с която са облицовани вагоните. И за крясъците, с които разни служители-*** те гонят.

17

Някой

преди 9 години

До АнонименИстината е, че в сащ е истинският комунизъм. Там всички имат 2 коли, куче или котка (или и двете) и поне 3-4 деца. И там средната класа е най-силно изразена... Казвам го от лични наблюдения.......

16

Анонимен

преди 9 години

Стрелочният механизъм бил фиксиран с обикновена тел/технически конец/

15

RAD

преди 9 години

До 17Те руснаците са така - първо да посочим някой виновен, за да може обществото да си каже "Браво на властите!", пък после ще му мислим, дъл' е тъй!

14

с.

преди 9 години

Ами нищо чудно не виждам!В Раша се бачка с тел,плюнки,водка и одеколон "Тройной"!Пък и колхозната *** бачка за жълти стинки и е затънала в пиянство и простотия така,че мотивация за бачкане нЕма!

13

Анонимен

преди 9 години

Забелязвате ли разликите, от вчера е трагедията в московското метро ,но вече са известни причините и има привлечени индивиди да отговарят за тази трагедия, а България вече десет дни даже не се знае от какво дерайлира влака София-Варна , да не говорим че отново виновни няма!!

12

АМАН

преди 9 години

Приоми от времето на Комунизма. Пичницата пак не си е свършила докрай работата... така е и при нас в България

11

rm

преди 9 години

ама защо бе, какво нередно има да закачиш нещо с тел?. Тука баламурниците се кефят здраво на това, даже и спирачките си връзват с тел, щото е по-здраво, че и по-евтино. Умерили били хора, па голема работа, они че ми кажат релси как се укрепват.

10

демократ

преди 9 години

Защо да ги наказват?Трябваше медал да им дадат .Това са си малко жертви за такава катастрофа и то с руска техника.

9

www

преди 9 години

До АНТИМУТРАНе пишете глупости - влак може да излезе от релсите при голяма скорост, когато дъгата на завоя не може да канализира инерцията му. Пълен влак (тежък) излиза по-лесно от релсите при еднаква скорост с празен влак, нищо, че инертността му е ниско долу.За тази цел се създават автоблокирови, откачащи "*** на газта" и евентуално започващи спиране на подвижния състав. Това много лесно може да се провери в софийското метро между Вардар и Люлин - прав участък, високи скорости и "СТОП".

8

АНТИМУТРА

преди 9 години

АКО СТЕ ГЛЕДАЛИ СНИМКИТЕ С БЪЛГАРСКИЯ ДЕРЕЙЛИРАЛ ВЛАК И ТАМ ИМА СТРЕЛКИ ЗА ОТКЛОНЕНИЕ!!!КОЙ ЗНАЕ В КАКВО ПОЛОЖЕНИЕ СА БИЛИ ТЕЗИ СТРЕЛКИ ЕДНАТА НА ЛЕВО ДРУГАТА НА ДЕСНО :D :(И ПОСЛЕ МАШИНИСТА БИЛ ВИНОВЕН !!!!

7

Дядо Мраз

преди 9 години

До 2-и - инцидента се е случил на място, където има отклонение от обичайният маршрут, водещо към сервизен тунел. И точно там има стрелки. Според следствието, след отпадане на напрежението, стрелката не е сработила нормално, т.е. при преминаване на първите вагони на влака, те преминават по обичайният си маршрут, но от вибрациите стерлката сработва, и така третият вагон почва да се движи към отклонението, от там усукване на влака и резултата е ясен. А дали е имало тел, знаят само БГ журналистите!

6

Анонимен

преди 9 години

Вчера видях И. Й. Костов да слиза от самолета от Москва. В ръцете си въртеше обръч 3 милиметрова тел и се подсмихваше ехидно. Не знам дали двете събития имат връзка.

5

АНТИМУТРА

преди 9 години

влаковете НЕ ИЗЛИЗАТ ТУКУ ТАКА ОТ РЕЛСИТЕ СИ!!!!!!!!ИСКАТ ВЕРОЯТНО ДА КАЖАТ, ЧЕ ОНОВА ДЕТО ЩРАКВА ВЛАКА ИЛИ ТРАМВАЯ ДА МИНЕ ПО ЕДНИ РЕЛСИ ИЛИ ДРУГИ НЕ Е СРАБОТИЛО!!!!АВАРИЯТА С ДЕРЕЙЛИРАЛИЯ ВЛАК И ПРИ НАС Е СЪЩАТА РАБОТА!!!!ЗАПОМНЕТЕ, ЧЕ ВЛАКОВЕТЕ НЕ ИЗЛИЗАТ ТУКУ ТАКА ОТ РЕЛСИТЕ СИ ДОРИ И ПРИ ГОЛЯМА СКОРОСТ!!!

4

тцЪ

преди 9 години

До DiscoveryТи сериозно ли питаш това?!?!?!?

3

Даниел

преди 9 години

Типично по руски, свършена работа ама не до край и не както трябва!

2

Анонимен

преди 9 години

Bai Ganiovska rabota - strelochen mehanizam s tel....Tova sa hora s kupeni diplomi, protekcioneri bez chuvstvo za otgovornost. I trite pokazatelia se svejdat kam edin- PRESTAPNICI.

1

Баба ви

преди 9 години

Хубава работа, ама руска. При тях живота на другия не струва и една копейка. Пълно беахаберие. Нашенските *** от тях се учат.