142

АНОНИМЕН

преди 9 години

СМЕШНИЦИ, НЕ ВЗЕМАТ ЗА ВКАРАТ В ЗАТВОРА ТЕЗИ КОИТО НИ ОГРАБИХА, А МИ ПАК ПРЕХВЪРЛЯТ ТОПКАТА. АМИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ДОКАТО ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ДЕПУТАТИ СЕ ВЪРТЯТ ТОЛКОВА ГОДИНИ. ТЕ СИ КОВАТ ЗАКОНИТЕ ЗА ТЯХ. НО ИСТИНАТА ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ СА ИМЕННО ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВЛАСТ ИМАЩИ. ТЕ СИ КРАДАТ И ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

141

Черен Петър

преди 9 години

Значи БНБ трябва да влезе в затвора, Прокоратура и Следствие също.От тях произлязоха слухове за изнесени 205 милиона в чували, липсващи милиарди и досиета...Разпространиха заблуждаваща информация, внесоха смут и страх в населението...

140

Колев

преди 9 години

Кафето с Местан беше само за да се уговори официалното целуване на *** в сараите. Доган кафе на открито не пие.

139

Гробар

преди 9 години

Неуважаеми парламентарни к.тени, ако напиша, че цялата бананова система е един надут балон, който няма как да не се пръсне, защото сатенките нямат покритие, и това е от десетилетия насам, ще ме вкарате ли в панделата?!Марш всички под земята....

138

ak47

преди 9 години

До художникаМентата предложи, Тиквата подкрепи с две ръце. Мисли бе, ***. И рисунките ти зле...

137

Гласоподавател

преди 9 години

Като български гражданин и редовен гласоподавател, искам народните представители, които съм избрал да гласуват закон, че ако висш служител на изпълнителната власт или депутат, или техни роднини по пряка и съребрена линия, включително и свързани лица по ТЗ и ЗМСП изтегли парите си от банка до 185 дни преди внезапното и затваряне, да бъде наказван със затвор от 5 до 10 години.

136

Смолет

преди 9 години

Чакайте, нали уж имаме държава? Не я превръщайте във фарс!

135

художника

преди 9 години

Промените в НК бяха внесени от депутата от ДПС Йордан Цонев !!!!--------------------------------С какво тук ви е виновен Бойко Борисов бе ТРОЛСКИ *** ?Баси промитите мозъци сте!

134

www

преди 9 години

А ЗА ТЕЗИ ОТ ПАРЛАМЕНТА КОГА ЩЕ ИМА ЗАТВОР ?? - ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ СА ЗА ТАМ..

133

енки

преди 9 години

До Градушка ааааанедей така, Боко,Доган, Местан и Йордан са национално-отговорни.

132

ivan

преди 9 години

Не приемаме!! А този сто-личен хамелеон да изчезва !!

131

Запасен

преди 9 години

До 168-Всичко е пари! - казали парите.-Не!- възразила любовта - Всичко е любов!-Така е! - съгласили се парите - всичко е любов... към парите!

130

Анонимен

преди 9 години

За бай Тошо вицове ще разправяте, а. Сега ще видите кон боб яде ли.

129

Градушка ааааа

преди 9 години

тия си търсят смъртта с тоя закон,скоро че ви затрием проклети политици,че има гражданска война,вие сайбии на нашите ли спестявания ще ставате бе ***

128

Анонимен

преди 9 години

До 165Вместо да ги държиш под дюшека, вложи ги във енергийна и водна независимост. Така наистина парите ти ще работят за теб, вместо за банкерите.

127

Запасен

преди 9 години

До 172Няма да приемат такъв закон - няма да посмеят. Защото ще получат точно обратната реакция - вместо да принудят хората да не си теглят парите, ще се слуучи обратното - хората ще пожертват някаква част от парите си, но НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да внасят пари в банка. Кой ще загуби, ако това се случи? Помисли си!

126

Анонимен

преди 9 години

Бойко,повече нема да гласувам за Герб немам далавера

125

Анонимен

преди 9 години

Бойко говореше още като Орешарски стана премиер айде върнете лентата и вижте бе *** ама никой го не дири нали

124

Do 145

преди 9 години

Недей много да се каниш.Веднага след този, ще приемат и закон за това, че не можеш да си теглиш всички пари от банките. 3г затвор.

123

анонимен

преди 9 години

БОЙКО ША *** ФАНИ ЗА QI-то!!!!!!!! Нали завалийката чел само "Винету"и шланга държал.