23

Анонимен

преди 9 години

Всеки компетентен от занаята. В тази сфера ще ни каже,че осигурителната система както в ,жп,т и в метроном,при повреда води до безопасност положение или спиране,а отделно метроном и там и у нас е осигуреност по 2независими способа-автоблокировка и Алс-Арс.с движение само еднопосочно по всеки път и повечето стрелкови не срещу,а по посока на движение.т.е. несравнено по-сигурно от надземната железница.Ошстава или слаб път лъжливост контрола на стрелкаили ггрешка на *** шинистабре е да коментираме хо

22

Анонимен

преди 9 години

SURA-ta e bila greshno nasochena

21

Гошо

преди 9 години

До блюдолизец храбърЯ поразгледай снимките, не лъжи така безсрамно! А и във смокинги да бяха, важното е, че се явиха начаса, даже и с хеликоптери, добиче кално!

20

Анонимен

преди 9 години

Соросоидната *** "работи" здравата днес!)))

19

БКП

преди 9 години

До 555--17;Не си прав ; Руските мотриси ги закупи Ст.Софиянски.Нали бяха приятели с московския кмет.

18

БКП

преди 9 години

До SNIFTERS--8 ;Матросов е бил пиян преди да се хвърли на амбразурата. У нас кръстиха улици и училища на негово име.Русофилска им работа.

17

БКП

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !--4 ;За всичко е виновна руската ДАРМАДАНЩИНА,привнесена и в нас от ***, Те сигурно в магазините я карат на СМЕТАЛА от 30--те год. на 20 век.

16

нова версия

преди 9 години

Руският машинист се е наквасил яко с водка и е припаднал.

15

Анонимен

преди 9 години

Да, руски са мотрисите в Софийското метро и дори някои от надписите им на руски език си стоят (тези, които съобщават къде е произведен вагонът).

14

UKRA

преди 9 години

До майорскиАко някои в България е закупил руски вагони трябва да се разстреля на място !

13

555

преди 9 години

Мотрисите в московското и софийското метро са еднакви-закупени от мутресата Б.Б.

12

майорски

преди 9 години

Защо БГмедийте цитират "Комерсант", BBC, RBK Daily, Ведомости.....официалната Руска Агенциа ИТАР-ТАСС е единствената която би дала на достоверна и фактическа информация по въпроса ...останалото са тълкувания на про/евро/амеро/българо/немски/ медий...Раследването се води от русия и цялата информация се публикува в ИТАР-ТАСС

11

Някой

преди 9 години

Истината е, че руснаците са водко-унищожители на първо място и след това всичко останало, а трагедията много съмнително напомня на тази в България. Само че причините са други.....

10

НИКОГА ВЕЧЕ БКП_БСП

преди 9 години

С КАКВА СКОРОСТ Е ДЕЛАЙРИРАЛ ВЛАКА В МЕТРОТО,ЗАЩОТО ПРИ НАС СПОРЕД ЕКСПЕРТИТЕ С 100км/ч ИМАМЕ 1 ЖЕРТВА И 14ПОСТРАДАЛИ,А ТАМ 22ЖЕРТВИ И НАД 160 ПОСТРАДАЛИ!!!

9

ОФ

преди 9 години

5, виж текста: Корпорацията "Руские машини" планира да участва в търг за нови метровагони съвместно със "Сименс".Твоят пост е откровена дезинформация за лековерни.

8

До 9

преди 9 години

В "край на" сметка и неграмотността и тя не прощава!

7

Анонимен

преди 9 години

До SNIFTERSДаже не знаеш колко си прав, братле. Портрети на Сталин по панелките, режим на ток, опашки за мухлясал хляб и паради с адрените топки на *** в минус 40 му дай на русофила и гледай оргазмите.А фактът, че все още има хора като теб в България ми дава някаква надежда, че все пак е възможно държавата да се оправи някой ден.

6

Анонимен

преди 9 години

В край на сметка водката не прощава!

5

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Пропускаш малкият факт, че ФСБ на времето взриви 2 огромни жилищни блока в Москва със същата цел: манипулиране на общественното мнение срещу измислен враг.

4

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Каква е разликата между терористичните атентати в Русия и в САЩ ?В Русия те са истински ! Извършват се от истински терористи без знанието и участието на руската държава.В САЩ в 90% от случаите атентатите са инсценирани с цел манипулация на световното обществено мнение.