11

не разбирам

преди 9 години

Какво неясно има в това ,че труда на медиците трябва да е заплатен?!какво неясно има в това ,че в България заплащането е неизмеримо по - ниско от това в другите държави?!?!И кога, най- после, всяко неподкрепено злословене С/у системата трябва да се санкционира като говоренето с/у банките примерно ?!

10

Статиста СС

преди 9 години

Данни от НСИ, българи в работоспособна възраст: 4 789 967 и 13% безработица - 622 696. Или постоянно заети са 4 167 271. приблизителен процент на хора които работят без осигуровки + допустими грешки в изчисленията и такива, които нямат нужда да работят студенти и т.н. 20% = 3 333 817 човека си плащаме осигуровките всеки месец *17ЛВ = 56 674 889 ЛВ. Да закръглим на 50млн. всеки месец или 600млн. влизат на година в ЗДРАВНАТА КАСА и все пари няма??????????????? Е КАК ТАКА?????????

9

Свободно!

преди 9 години

Сега три месеца ще си "лекуваме" на воля. Наесен се стягайте за нов протест, че иде зима, после пак лято, пари си трябват..

8

Анонимен

преди 9 години

Донев се казва комуниста печелбар от софарма

7

Геро

преди 9 години

Не разбирам как бюджета на военните е 1,3млрд. а за здраве една трета от това, при опложение, че си внасяме здравни такси... Ми да съкратят на 2/3 военния бюджет. И без това нищо не вършат тия *** а ги пенсионират на 700лв на 40 години. все едно са били във война баси. Да дадат тези пари на здравното министерство и ще сме на шест!

6

Анонимен

преди 9 години

в ръцете на бизнесмени като Марешки, Дончев и други такива от ДС е не само здравеопазването, а цялата държава те крадат хора не гласувайте за БСП и производни крадци и престъпници

5

Max

преди 9 години

Бедни ми, слабоумен Народе,"образователната ни система" даде своя продукт - неграмотни, изпълнени с правописни грешки и най-страшното просташки постове и мнения от хора, които не са работили и един ден в условията на нашето здравеопазване. Отлична работа - цялата отрицателна енергия е насочена към медицинския персонал, а истинските виновници вече инвестират откраднатото... Медиците винаги ще си получават възнагражденията и, да, естествено - от вашия джоб, но виновните за това са други.

4

Човек

преди 9 години

....... Каква "Здравна система"......... Каква "Здравна каса"?!?! Система - НЯМА! Отдавна е унищожена и смачкана! Каква КАСА - Абсолютна ЧЕРНА ДУПКА за нашите пари в нечий МУТРЕНСКИ ДЖОБОВЕ.... :( ......... "Вие не ни трябвате повече от 4 милиона" - посланникът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец - 1997 год. - Правете си добре сметката върху тези думи , казани преди 17 години и какво става впоследствие с ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ни и колко повече измираме като мухи :((((( !!!..............

3

Човек

преди 9 години

Какъв "протест"? Какви "лекари"? Какви пет лева , бе , хора? То кадърни специалисти НЕ останаха в Абсурдистан.... вие ми говорите за "Лекарски протест"... :( Всичко КАДЪРНО вече е по Чужбина и си изкарва хляба спокойно и напълно нормално! Тук 80 процента са "БИЗНЕСМЕНИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ" , които ги е грижа единствено колко кинта ще смъкнат от вас "на частно" или колко ще гепят по различни "пътеки" от Здравната каса за лечения , които НЕ са направили! Какво се лъжем.... като знаем истината? :(...

2

Анонимен

преди 9 години

НЕ Е ЛИ ПО КРАСИВО ЗАГЛАВИЕ КАТО " РЕКЕТЬОРИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ПРОТЕСТ "

1

Анонимен

преди 9 години

еййй само за пари мислите а за 25 години българина стана по болен