3

KABULI

преди 9 години

Три коментара, а простотия за половин България, съществуваща само на на хартиен носител.Този, дето си слага българска титла е абсолютно ***! Аз ***, а пиша на кирилица, той българин, а пиши на шльокавица. Май той е от тези българи, дето рлапрабаба му е излязла преди първи петли от харема на бея непразна. Аз никога не съм писал, не пиша и няма да пиша срещу истинските българи, пишман българино, а срещу ментетата като теб. А за да тишиш то се иска освен желание и грамотност, а ти си ***.

2

Някой

преди 9 години

Абе нещо си объркал приказката.".... И те си купили мечти и за тях заплатили с душите си...И всички *** били там....." Ето това вече е качествена приказка......

1

kavhan

преди 9 години

Това е писателя на ***,както сам се нарича.Харесва му да пише срещу българите,като в друг сайт си позволява и цинизми.Идеята му е,че *** са такива,защото и българите са такива.Но *** са дошли в Европа преди векове и никой никога не е успял да ги направи хора.В Унгария навремето им бяха дали жилища и работа на полето.Какво направиха ***?!Настаниха се в жилищата направо с конете,кучетата и бълхите си.Палеха огньове насред хола,а да работят отказаха на втория ден!