9

Джуджан

преди 9 години

Така е нали трябва да се влиза в ЕС, да стават европейци! МВФ иска реформи - намаляване на заплатите и пенсиите, съкращаване на парите за социални дейности - здравеопазване и образование, вдигане на цените и сметките. Така е - затягайте коланите, но поне ще има гей паради. Айде - честито.

8

братя

преди 9 години

Втасаха я и те.

7

дебел депутат

преди 9 години

и тука трябва да се намалят пенсиите,защото 150лв пенсия на месец е висок доход на мизерниците.Как престижно ще звучи пенсиите в България от 150 лв станаха 120 лв.Тия 30 лв може да отидат в фонд подпомагана жизнения стандарт на депутатите,защото ние едва връзваме двата края с 3 бона заплата.

6

Анонимен

преди 9 години

имат 700 000 държавни служители,заплатаджии,това е лудост

5

HST

преди 9 години

Айде, брача сречан долазак у Европу!

4

Балканец

преди 9 години

...... Но така е..... Като при тях е пълно с ултра Националисти и откровени шовинисти , милеещи за Сърбия............ а при нас е пълно с Национални Предатели и откровени КРАДЦИ........ :(((((...... Няма как да е друго! :(........... КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА МИЛИОНИ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ?!?! Как къде......... Швейцарски Банкови сметки и "червени куфарчета" на Луканов и кой ли не още от Политбюро на ЦК на БКП......... НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!! :(

3

Балканец

преди 9 години

.... Колкото и да ги НАМАЛЯТ.......... Няма как да стигнат МИЗЕРИЯТА при нашите Пенсионери !!!!!............ Имам познати и в Ниш....... и в Белград......... и много добре знам колко взимат техните възрастни хора или инвалиди....... и какъв СРАМ И ПОЗОР е съпоставено всичко това с нашите така наречени "Пенсии за възраст" и "Пенсии за инвалидност".......... :((((( !!! И всичко това , при положение какви Войни и бомбадировки е преживяла Сърбия... и нашия "Светъл Европейски път"...... ПЪЛЕН СРАМ!:(

2

rumen72

преди 9 години

ликвидирай, затваряй, приватизирай и унищожавай държавата, все по съвети на видни икономисти, съчетано с евроатлантическите ценности (които интересно защо никой не ги назовава кои са те). Братята сърби усилено вървят към своя европейски дом на мизерията.

1

Ционистки гущери

преди 9 години

МВФ непрощава.