43

Анонимен

преди 9 години

След всички измислици за това провителство, това е последната. Стига писа простотии от опорните точки на Тиквата. Я проверете правителството на "Ибо Господи"-лудия Ф. Димитров дето се разхождаше по долни *** в мин. съвет колко е изкарало!

42

не че нещо амааа

преди 9 години

а на Филип Димитров? Я стига с манипулациите.

41

Реалист

преди 9 години

Най-некадърното правителство за последните 25 години - ето това е ИСТИНАТА.За 420 дни не направиха абсолютно НИЩО. Само приказки, приказки, и още приказки - празни обещания за наивни пенсионери и платени "контра-протестиращи".Това правителство нанесе ужасяващи вреди на България, които тепърва ще се усещат през следващите 10 години. Жална ни майка...

40

Ужас

преди 9 години

ГЕРБ- ДПС трябва да се изхвърлят от политиката

39

Паралел

преди 9 години

Ако сравним това с предното, тези работиха, ония крадоха.

38

Благовест

преди 9 години

След като сума ти вотове не минаха, интелигентните отстъпват пред простотията.

37

Реално

преди 9 години

Може да е кратко, но качествено!

36

rustam

преди 9 години

ДО СЕГА ГЕРБЕРСКИТЕ МЕКЕРЕТА СТАЧКУВАХА СЛЕД ИЗБОРИТЕ СМЯНА НА КАРАУЛА

35

анонимен

преди 9 години

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ? То народа ***,*** ама пък чак толкова.В опитите си да очерните това правителство,стигнахте твърде далече.Все пак в тази държава има и мислещи и можещи хора,професионалисти нищо че не са гербери,недейте да ни подценявате толкова г-да журналисти,показвате си простотията.

34

HADJI_GEN4O

преди 9 години

Господин авторе и ти ми главний редакторе-не знаете най-новата ни история. Сега има интернет и батко Гугъл-направете справка и ще видите че не това е правителството на прехода с най кратък мандат,а това на Филип Димитров-не се излагайте. Това е национална медия.. Срам за Вас..Върнете си дипломите и ако са от СУ-журналистика -проф. Димитров ще се обърне в гроба си... Незнание и това е! Но нали сме в унисон с разбираниятя на силните на деня и като пишем хвалби за тях може да има повишени

33

Анонимен

преди 9 години

Този път БСП(БКП,ДС) надминаха себе си. За една година отмъкнаха около 7 милиарда (4 от тях от върнато ДДС) и разказаха играта на енергетика, здравеопазване, съдебна власт, европроекти и какво ли още не. Рекордьори отвсякъде.

32

Анонимен

преди 9 години

Какъв кабинет "Орешарски"? Това беше кабинетът "Пеевски"?

31

ТАКА Е...

преди 9 години

КРАТКО И НАЙ ДОБРЕ АКО НЕ БЯХА БЕЗОТГОВОРНИТЕ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ МНОГО НЕЩА ЩЯХА ДА СЕ РЕШАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЖАЛКО ЗА КОМПЕТЕНТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕГА ЩЕ ВЪРНАТ ЛИ ЗАПЛАТИТЕ КОИТО ВЗЕМАХА А НЕ ХОДИХА НА РАБОТА ГОСПОДА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ

30

анонимен

преди 9 години

Защото жадните за власт "морални" лицемери не щадяха нито пари нито средства да го махнат и да заемат мястото му. Сега е време за лапачка,за евросубсидии и борбата е жестока,това са милиарди за усвояване,а има значение кой ще ги усвоява - нашите или вашите.И вие си мислите,че тази борба ще спре с идването на мутрите,напротив ще продължи запомнете го.Първо строяха хотели по морето,после преминаха на частни болници,сега келепира е еврофондова,как се изтърва такава работа.

29

победа

преди 9 години

Опитаха се да разделят обществото на против и контра-против, а накрая обществото ги раздели на враждуващи кланове. В това е огромната победа на Протеста и на колективното ни усилие. Руснаците ни готвиха същия сценарий като в Украйна, да пуснат престъпници и убийци сред протестиращите, които да почнат да ни бият и колят, но за щастие това не се случи и придобихме контрол безкръвно. Чака ни много работа, а на съда очаква новите си клиенти освободили постовете си във властта.

28

Анонимен

преди 9 години

Кабинетът управлявал най-кратко е на Ф. Димитров - 9 месеца

27

Dimitrov - France

преди 9 години

А сега честито ! Ще върнете на власт мутренското правителство на Боко тиквата и дупе да е яко на 80% от населението ,а останалите от предишното му управление млади и способни хора безсъмнено ще се изнесат този път от мутропоклонническата си родина !

26

x

преди 9 години

Доста глупости направиха орешарковците, но колкото и да се стараеха едно не можаха - да надминат тъпизма и селянията на най-големия антибългарин след 89г. - Бойко Борисов ***. И целия мандат да бяха изкарали тея негодници, пак щяха да са назад в сравнение с престъпленията, които Тиквуня извърши спрямо България и народа, и парите, които мутрофашистката хунта ГЕРБ заграби. Дано някой ден ги видим всичките тея негодници строени на някоя затворническа плаца и да споделят килиите си заедно.

25

Анонимен

преди 9 години

За една година държавата е на колене, както винаги, когато управляват социалистическите ***....

24

...

преди 9 години

И за краткото си управление прибраха 4 - 5 милиарда лева! А тия пари сега ние ше требе а ги връщаме!