21

До 24

преди 10 години

28 е изразил истината по-добре от теб. Ти пренебрегваш факта, че най-често водят подобни дела такива хора, които заслужават единствено да бъдат лишени от соц. помощи и да ги пратят на полето да се занимават със земеделие и да си изкарват сами хляба. В повечето случаи държавата се оказва осъдена заради някои нарушения на административни процедури. Ищецът е виновен отвсякъде, но някой чиновник не си е доизпипал работата, а юристи-шмекери това и чакат - възможност да заведе дело, което ще спечели.

20

Samo

преди 10 години

samo 240 minuti traurno mulchanie v parlamata shte opravi neshtata. A sled traura - durjaven praznik !

19

Анонимен

преди 10 години

малко са за тая мутритизирана държава.

18

Картман

преди 10 години

До даАбе индианец, толкова ли не можеш да проумееш, че всяко дело срещу държавата е за доброто на всички, които живеем в нея! Как иначе тези, които ни мачкат толкова време ще се решат да променят нещо ако не ги накарат да плащат? Или предпочиташ днес държавата да се гаври с народа, но щом не си ти не ти дреме? Да те светна обаче нещо- утре ще си ти и тогава и ти ще съдиш! Колкото повече дела срещу държавата толкова по-добре. Съд до дупка за наглите политици, чието лице е държавата в момента.

17

.

преди 10 години

Дреме им на тях , че *** ще бачкат повече , ще вземат по-малко и ще дават повече понеже ЕУРОПАТА ни съди , нищо де вие псувайте младоте хора по площадите , те са платени , замалко да съборят вашите господари заешката уста , бея , гея и тиквата слънце , да си е... народа смотан !

16

Анонимен

преди 10 години

За последната година управление на мафията и триглавия змей делата ще бъдат двойно.

15

Нужно е уточнение

преди 10 години

Нямаме ли един разследващ журналист, който да има нужната упоритост и да проследи колко от делата срещу България са заведени от ***, колко от тези *** са криминално проявени или са от категорията "здрави и прави млади хора без образование, с много деца и без нито един ден трудов стаж в живота си". После да си направи труда да изчисли поне в общи линии по колко пари от хазната, под формата на помощи, е излапал всеки един от тези ищци, преди да заведе дело срещу България?

14

Брей, наглеци!

преди 10 години

"... глупостта никъде не е криминализирана" - много удобно извинение.Значи и при този случай да не се търси съдебна отговорност?Вчера чух още по главозамайващо изявление - сега щели да търсят отговорност, а не както преди 17-18 години?!?! Че какво пречи и днес да се повдигнат обвинения срещу онези типове, които по времето на Жан Виденов източваха банки и сега си гледат кефа в чужбина? През настоящия месец по вестниците се появиха материали, които ни информираха кой от тях къде точно си живее!!

13

до Тулски

преди 10 години

и делото за обстрела с гранатомет ли е таково?Ако беше мъж а не п***а специлиста по-всичко в държавата поне да беше платил наложената санкция, а не да я плащат от данъците ни.

12

реалист

преди 10 години

Най-важната новина в момента е, че *** бият зам. кмета на Варна, заради събарянето на гетата, питам аз - полиция има ли в тази държава или само подслушващи служби?!

11

да

преди 10 години

Всеки, който завежда дела срещу България с цел забогатяваене за сметка на данъкоплатеца, заедно с парите, които му плащаме да му се отнема българското гражданство. Повечете дела са заведени от ***. Така поне едно облекчение ще си създадем.

10

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

9

Анонимен

преди 10 години

До Василев--------------Енергийната мафия е основен вложител в банка КТБ!--------------------------По времето на Бате Бойко държавата беше основен вложител.Бате Бойко се завръща на бял кон!А познай какво ще стане този път, аз гледам да се омитам ...

8

до Василев (3)

преди 10 години

Като говориш какъв бил българинът, говориш за себе си, нали? Такива като тебе много обичат да приписват на останалите собствените си качества и да ги плюят заради тях.

7

до Свилен

преди 10 години

Много точно казано!

6

Анонимен

преди 10 години

SAMO EI TAKIVA KIORAVI KONE S KAPACI KATO NAS SI TLEQT OSHTE TUKA----------Скоро и нас няма да ни има ... все повече хора напускат България!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Малко са!Искам и аз да осъдя България!!!Как става?

4

pe6o

преди 10 години

До СвиленBolniq Mozak bolen nikoga nqma da bude v parlamenta taka 4e stiga s tiq maloumnici

3

Анонимен

преди 10 години

До Василевкак ти е азиатското(турското) име василева

2

Ууу един път и ние .

преди 10 години

Ето, че сме можели да бъдем в първите редици.Браво на другаря Бойко Методиев Борисов. В качеството си на първи секретар на МВР и разгръщайки ДАРБАТА си ДА заповядва " ОГЪЪЪЪЪЪЪЪН ", сме отпред.Бая народ изпозастреля бати Бойко.Браво!!!