47

Анонимен

преди 9 години

Това,че имат,,книжа,, не значи,че няма да има дела и срещу подписалите тези ,,книжа,,

46

Нели

преди 9 години

Докога ще търпим и колко пари ни струва отглеждането на *** племе.Знаете ли как изсичат хубавия някога Западен парк.Строят незаконниколиби там а кмета а кмета Чакъров въобще нехае.От цяла България са тук коне каруци кражби *** дори убииства.ДОКОГА?

45

Някой

преди 9 години

До АнонименМи аз си се боря бе, как няма значение.... А за мренето няма да е скоро......

44

Някой

преди 9 години

До ÖЗа лудия си прав! С другите две обаче май описваш себе си.....

43

Валентин

преди 9 години

Ако има незаконен строеж трябва да се събори без значение дали хората ще останат без жилище. Трябвало е да МИСЛЯТ преди да построят незаконния градеж и тук пак е виновна ДЪРЖАВАТА защото ако си гледат работата ТОВА НЯМАШЕ ДА СТАНЕ.

42

Анонимен

преди 9 години

Вярно ли е, че в момента *** бият варненския зам. кмет и не разрешават да им събори незаконните коптори? В някой сайт ли е качена новината, която изведнъж плъзна навсякъде? Някой знае ли нещо?

41

Ö

преди 9 години

До НякойТака е. От лудия, пияния и чумавия всички бягат.

40

Някой

преди 9 години

До емигрирамБягай щом искаш, аз не бягам, от мене бягат.

39

Анонимен

преди 9 години

КАК СТАВА 7метрово цунами без да има отворени естествени ЕЗЕРА?

38

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо потулиха случая с немърливоста на КМЕТА оставил ЕЗЕРА в свлачища над ВАРНА!ДОЛЕН НАРОД СА българите и умрелите са виновни де ба вашта мамка...

37

Анонимен

преди 9 години

Водата е тръгнала от 5километра над ВАРНА има ЯМА после ПОДЕЛЕНИЕ с дървета ями коренислед като се отварят става вълна УБИЕЦ носеща дървета кал тухли всичко това го има в "you tube"снимано от младежи минаващи по пътя на водата 5километра над квартала преди поделението още...Там е като празен ЯЗОВИР сега !

36

Анонимен

преди 9 години

и най накрая виновни ще се окажат ...загиналите!

35

rustam

преди 9 години

До vlado 44 колега, ти добре ли си да пуснат журналисти във военно поделение? военна прокуратура дали или не е започнала разследване не се отчита на журналисти не ги бъркай с дрпутатите те все пак си има военна тайна военна прокуратура и съд. а къде точно е поделението точно не помня и как се казваше а за къщите отнесени ако си от аспарухово *** и ги виж как са строени те там от тарафа пак леко се разминаха а максуда не е ли същата.

34

vlado

преди 9 години

А защо никой не спомене,че въпросното дере преминава и през поделението което е на 100 метра от първите къщи пометени от пороя.Защо стените на поделението бяха отнесени от пороя?И дали точно тези стени не са образували тапата.Защо военна прокуратура не е започнала разследване?Защо,отказаха да допуснат журналисти вътре в поделението?

33

Анонимен

преди 9 години

Вземете я разкарайте тая рекламна мизерия от клипборда, че много дразни. Или поне си оправете сайта да работи добре.

32

Анонимен

преди 9 години

До емигрирамИ защо заради 10 000 хиляди хаидуци трябва да напускам странта на дедите си. Не ли по лесно да ги озаптип по един или друг начин.

31

Анонимен

преди 9 години

Е това е, строиш си незаконно жилище и чакаш държавата да ти даде законно, ако не я осъждаш.

30

до помярa

преди 9 години

До АнонименГерб е чaст от 25-те години червенa *** в Бългaрия. Рaзбирa се че сa виновни и кaто последни от т1х тря се почне клaнето нa упрaвлявaли политици

29

Анонимен

преди 9 години

Абе след 25 години крадене на антинародната червена мафия , ГЕРБ ли ви е виновен за всичко бе , помияли с ***

28

Анонимен

преди 9 години

той и кмета на Аспарухово-чистак отвсякъде!!!така е когато хора от другия край на България, без да познават местните проблеми, ГЕРБ ги дарява с упрвл. постове!да не си помисли някой,че въпросния кмет нещо е правил,за да не се случи това страшно бедствие.няма проверки,няма предписания-сигурно и финасиране от Голяма об-а не е искано.то е просто наложително една проверка за това какви хора са назначени там/в км-о/.сигурно ще се разсмърди доста!не излезе поне едно ИЗВИНЕТЕ да каже на хората!