7

Анонимен

преди 9 години

майка съм на малко дете и мога с ръка на сърце да кажа, че докато бях бременна или сега като се кача с детето, винаги ми се прави място. Но има и друго, че аз винаги си заставам до мястото за майки с деца. Не отивам в средата на автобуса и да чакам всички да ми станат

6

Анонимен

преди 9 години

Ох, то само това да им беше проблема на съвременните "мъже"! Ти да знаеш колко по-трагични неща има.

5

Крезимор

преди 9 години

Аз в адския транспорт ставам на малки деца - на височина под кръста ми, на бременни и на инвалиди. Всички останали са ***, гледащи да използват ситуацията за да се настанят удобно и да се присмиват на глупостта на стадото, бутащо се около тях. На същия принцип са и простите ни политици, които ни управляват почти 25 години и ни гледат сеира, как ги преизбираме.

4

Крезимор

преди 9 години

Нали жените се борят за еманципация, все се доказват колко са и те мъжкарани, опитват се да се налагат, работят "мъжки" професии и т.н. Това е част от играта. Или както им е удобно: "я че си по-глупав ела свърши мръсната работа, пък аз ще ти покажа какво мъжко момиче съм". Същите са и пенсионерите, тръгнали за "социален живот" в пиковите часове в адския транспорт. Бяга да хване автобуса/трамвая, а като влезе вътре и започва да охка и пъшка за местенце - аман от фалшиви хора в тази *** държава.

3

Георги

преди 9 години

Прочетох началото , беше интересно доколкото си спомням , спомням си и нещо за младежи в автобуси , и на краят за изоставени женски индивиди . За какво изобщо ставаше дума изцяло , така и не разбрах , Непонятоето ми предполагам е свързано по непонятен начин с непонятието изразено с букви на монитора .

2

Анонимен

преди 9 години

Затова ли се биха и загиваха дедите ни? За да дадем земята и жените си на чужденци?-----------------Явно животът извън града му е повлиял на този човечец и се е върнал назад към корените си!Спокойно - всичко е продадено много отдавна!!! Няма от какво да се притесняваш!

1

Анонимен

преди 9 години

Категорично подкрепям всяка твоя дума.Народът ни,по младия,толкова много е затъпял,че ме е срам.