15

кой

преди 9 години

ТОЙ Е ЗЛАТОСЪРЧАЧ,ЧОБАНОВ МОЖЕ ДА "НАМЕРИ",ЗАЩОТО ГИ Е ЗАГУБИЛ,А ,ДА АЛЧНИ ***,ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ГРАБИ.

14

Анонимен

преди 9 години

Той на всичко е готов,когато усеща "народната любов".Сигурно се досеща,какво го чака след злополучното управление на тройната крадлива некадърност.Какво ли още са ни подготвили.Предстоят два месеца манипулации,а там дето пипа БСП/ДС, все е с трагични последици за другите,освен за тях.Те всички са милионери,до десето коляно са подсигурили живота си.Когато няма срам от хората и страх от Бога,така се получава.Има Видовден и той май за първи път ще настъпи и за нас истински.Бумерангът се завръща.

13

Анонимен

преди 9 години

Преди 10 години парите за здраве бяха 300 милиона.Сега са 3 милиарда.Значи десет пъти повече.А хората в България намаляват-факт.Според тия крадци докторите и лекарствената мафия и лекарите намаляли с не знам си колко хиляди.Хайде сега тези дето непрекъснато искат пари да кажат защо непрекъснато се увеличават и непрекъснато не им стигат.Аз не съм забелязал услугата здравеопазване да се е подобрила десет пъти след като и парите са се увеличили 10 пъти.Заради стотина крадци и мошенници няма пари

12

Апо

преди 9 години

Чобанов да хваща гегата и да отива да пасе.......Всъщност и чобанлъка е отговорна работа и за там е нужно да си кадърен , отговорен и честен.Чобанов,Чобанооовввв и за чобанин не ставаш!

11

ИСТ

преди 9 години

Не търсете пари. Върнете откраднатите.

10

Анонимен

преди 9 години

Za da gi izto4ite pak li???!!! Are nema nujda

9

Анонимен

преди 9 години

да наливаш пари в кофа без дъно . докато не се спре с кражбите оправия няма

8

Бай Патил

преди 9 години

Изобщо да не ги намира !!! Стига са ни яли душите тия алчни лекари ! Реформа в полза на пациента - здравни застраховки, а не Здравна каси да я точат безбройните им там частни болници. Да се сложи вече край на системата със здравните осигуровки.

7

Анонимен

преди 9 години

Интересно. А защо ли аз като тръгна да си джобя дрехите вкъщи, едвам за едно кафе си докарвам?Да разбираме ли, че "осигуряването на допълнителни средства по бюджета на НЗОК за 2014 година е възможно да се осъществи единствено за сметка на съответно намаление на разходите по бюджетите на министерствата и ведомствата, като оценката за тези средства е 225 млн. лева" означава, че ако докторите не бяха рипнали да протестират, едни наши видни Оправители, щяха да се самоощастливят в края на годината?

6

Анонимен

преди 9 години

Бедна държавица с много богати политици .

5

Мичката

преди 9 години

Къде ще ходи да ги намира, да отидем и ние?

4

Анонимен

преди 9 години

сега се е сетил Чобанов . До сега какво дрема ?

3

Анонимен

преди 9 години

некадърник

2

Анонимен

преди 9 години

Ще ги намери колкото и откриха 250 000 работни места.

1

Анонимен

преди 9 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО ОТ КЪДЕ ЩЕ ГИ НАМЕРИ?