44

МММММ

преди 9 години

Ох, коттьооооооо, щъ сцепя.

43

хлъц

преди 9 години

*** е лекарството !

42

Валентин

преди 9 години

"Иска да бъде известин като гей ли?" Едва ли щеше да му пука ако и на другите не им пукаше, но самият факт, че това е новина показва, че на другите им е пукало и най-вероятно са имали очаквания на които той не е можел да отговори. За това му е било кофти и се чувствал все едно лъже и непочтен и за това сега му е по-добре, както излиза от статията.

41

Анонимен

преди 9 години

Признал, че е гей. Утре може да признае, че обича мусака и не обича пълнени чушки. На кой му пука? Торп е известен като велик плувец. Иска да бъде известин като гей ли?

40

до 51

преди 9 години

като спомена "додук", не са малко българите, които свирят на додука на Додука с оглед на резултатите от последните избори. И това няма нищо общо с буквалните хомосексуални практики.

39

do 50

преди 9 години

ама е затова българия е на това положение - понеже не си напънете спихналите мозъци да помислите, а цитирате некакви клишета и/или 'смешки' за ***, писани от иво сиромахов, латентния гей, за шоуто на слави. и да, хомосексуалността е нещо нор-мал-но! и не е избор. обаче е избор това да си честен с хората около теб. може би избор е също така и това да бъдеш ограничен и немислещ.

38

Анонимен

преди 9 години

Тоя свири ли добре на дудук да му го дам...

37

Анонимен

преди 9 години

Еми ще се увеличава то се знае като се рекламира за нормално дори МОДЕРНО!Опитите в турският затвор продължават !До сега не е имало случай мъж да забременее но са упорити!

36

до 47

преди 9 години

Никакъв парадокс не е - броят на гейовете не се увеличава, просто хората вече са на ясно, че трябва да живеят честно към себе си и обществото и не крият сексуалната си ориентация. Не че е много лесно, но поне (в нормалния свят) не се преследва от закона -- за пример делото срещу Оскар Уайлд.

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Най-големия парадокс в света - Броя на гейовете постоянно се увеличава...?"Никакъв парадокс не е, хомосексуализма е типичен за много видове, които са на прага на изчезването си. По този начин вида се опитва да се спести мъките като се самозатрие по-бързо.

34

Анонимен

преди 9 години

Най-големия парадокс в света - Броя на гейовете постоянно се увеличава...?

33

Ботев

преди 9 години

Плувай, плувай... не е риба!

32

nsdfd

преди 9 години

На кого му пука, плувай там

31

АНТИМУТРА

преди 9 години

Ето тоя е имал смелост и си го е признал!!!!!А нашите политици кога!!!!Борисов интилигентния ***!!!Плевнелиев мекия ***!!!Цецка цачева по рождение мъж!!!---------------------Та къде има повече пидали в БСП или в ГЕРБ АААА :D

30

Анонимен

преди 9 години

Бисексуални жени - ОК - имам 3 такива под покрива. Бисексуални мъже = ***, гнусотия и съвсем не ОК.

29

Жармен

преди 9 години

Бъдещето е бисексуално скъпи приятели. Колкото по-бързо приемете тази реалност толкова по-добре за всички.

28

Анонимен

преди 9 години

Teq mishoci stoqt u debnat dokato nqkoi drug ne si priznae she ... Gay bil i kakvo Kato si Gey

27

Анонимен

преди 9 години

Кво му е симпатичното, супер мазен и гнусен в мутрата. Женско изражение върху мъжко лице не изглежда добре, също толкова симпатично колкото жена с адамова ябълка, брада и широка челюст.

26

АНТИМУТРА

преди 9 години

Епа чудо големо, че си гей!!!!!!!Голема новост!!!!!Тя и Цецка Цачева е била първоначално мъж но ние съдим ли я за това!!!! :D

25

Анонимен

преди 9 години

голям иноватор е той, гигант, за първи път използва мускулаторутарата на анатомичен орган и развива новата техника в плуването на придвижване с импулсни джет тласъци. Дава предимство определено, а хората си мислеха, че всичко се дължи на шаркскин материята на спийдо.