10

Анонимен

преди 9 години

MESI IGRAE PESTELIVO I PRESMETLIVO NE SE RAZDAVA IZOBSHTO I MU LICHI NQMA XYS DUX I SYRCE V IGRATA MU NEE INTERESEN PECHALBAR NESHTASTEN

9

Анонимен

преди 9 години

До 10Абсолютно си прав. Снощи Лео можеше да докаже, че е най-великия, но не успя. Даже не се и опита. Явно не е дорасъл или не разбира какво е да си капитан на Аржентина. Великият Диего правеше играта на целия отбор а не чакаше да му подадат топката. Дано до следващото първенство е проумял за какво става дума - тогава вече ще е интересно.

8

Анонимен

преди 9 години

След "Осанна!" винаги следва "Разпни го!" Колкото по-големи успехи за хората е имала една личност, толкова по-строго бива съдена от тях накрая. Хляб и зрелища.

7

Анонимен

преди 9 години

Само който е гледал Марадона на живо, може да направи разликата с Меси. За мен Диего Марадона, колкото и спорна личност да бъде в живота, то във футбола нямаше и няма да има такъв като него. Убеден съм, че ако той играеше вчера, щеше да вкара поне 2 от 4-те чисти положения на аржентинците в този мач.

6

MSC

преди 9 години

До АнонименТова БЕБЕ е отбелязвало за един сезон 91 гола......Да риташ паднал човек е признак на дълбока душевна празнота!

5

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 9 години

...ИЗДЪНИ СЕ!

4

Мартин

преди 9 години

Той самия меси не се радва от сърце защото знае че е като вид съжаление ..............аз до снощи мислех че коментаторите се базикаха.........как така на бълхата след като той беше един от най слабите според възможностите си ?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!

3

ФАС ОТ БУРГАС

преди 9 години

Кой го казва "ЗЛАТНАТА РЪКА",оди търкаляй асперини.

2

Анонимен

преди 9 години

"Струваше ми се дори, че той не иска да вземе "Златната топка".-------Меси щеше да бъде първият човек отказал златната топка :)

1

Анонимен

преди 9 години

Лео е най-великият! :)))