10

Анонимен

преди 9 години

Този който напира да унищожи Цветан Василев и банката му е на път да унищожи и България. За кой ли път комунистите донесоха фалит на страната под мъдрото ръководство на турския шпоиопнин Доган и руския шпионин Сергей.И не се научиха тъпите българи че гласуват ли за комунистите - гласуват за криза и пореден фалит на държавата. Хак да им е, който сам си го направи друг не може да му го направи.

9

gel

преди 9 години

ot kakvo sa tesi 2 dupki na tabelata na ***?nekoi li gi e uluchil 2 pati?ili sa symvol na vtorata bankova bg dupka za poslednite 20 godini ( na bg finansovi experti)?

8

7

преди 9 години

Всякакъв независим одитор ще е добре дошъл.БНБ очевидно обскужва мафията

7

Анонимен

преди 9 години

Банката си беше много добре,насила я вкараха в тая схема.Освен това се разбра, че Оманският фонд е искал среща с Искров, изтича информация, че 3 пъти са правили опит да разговарят, изразявайки готовност да подкрепят КТБ, а май никой не е искал да разговаря с тях. Ако наистина са били готови като акционери да вкарат 1 или 2 млрд. лв., днес нямаше да говорим, че клетият български данъкоплатец ще спасява банката.

6

П.Петров

преди 9 години

След като в България липсва държава и държавност, а доверието към институциите клони към нула, редно е ЕС да се намеси като държавна организация.

5

ИСТ

преди 9 години

С откраднатите милиарди ,,честните,, български банкери и политици могат да купят и светият синод-камоли съдебната система. През 20 години другарите ограбват бедният народ в името на измислена социална политика.

4

Шибан Реалист 2

преди 9 години

........ Бас ловя , че ще си останат само празните и високопарни приказки по медиите....... и накрая....... за кой ли път........... НЯМА ДА ИМА ВИНОВНИ! НЯМА ДА ИМА И ОСЪДЕНИ!........ А доста хора просто ще "изгорят" с парите си! А след някоя и друга година - същите тези "изчезнали" ;) 3 милиарда ще се "върнат" в Абсурдистан под формата "ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ" ;).... както и в КАСИТЕ НА МАФИОТСКИТЕ СТРУКТУРИ , НАРЕЧЕНИ "ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ".... ВИЖТЕ САМО КАК СЕ КРАДАТ 3 МЛРД. И СИ ПАСЕТЕ ТРЕВАТА! :(

3

Шибан Реалист 1

преди 9 години

.... Каква "ЗАЩИТА"? Какви "депозити" , бе , хора? В място , като нашето.......... където МАФИЯТА , си има цяла Държава............ за какво изобщо може да става дума ?!?! Явно "НОМЕРАТА" отпреди 20 години с Първа Частна Банка и после още няколко Мафиотски структури , наречени "БАНКИ" все още минава.... и все още има хиляди балъци , които се хващат!!! Тогава какво говорим изобщо повече?... Искате ли да хванем бас - че и тук.... както навремето.... НЯМА ДА ИМА ВИНОВНИ И ОСЪДЕНИ? САМО ПРАЗНИ ДУМИ!

2

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** с какво образование?

1

Анонимен

преди 9 години

еййй крадливо племе