40

typ elektorat

преди 9 години

Nema kvo da se spasqva dreme mi za mrynite kapitali *** i zatvoro nai setne da leji nqkoi pedalin komunisticheski kvo

39

Анонимен

преди 9 години

NE TRIITE AMI DA SI ZNAETE CHE I VIE DNRS BG STE VINOVNI DA SE FALIRA TAQ BANKA I SITE VKUPOM ZA ZATVORA ANADYN MU MAFIOZI JALKI DOKOGA RAQTA SHTE PLASDHTA A?

38

Анонимен

преди 9 години

До данни на БНБ одитът е установил липса на кредитни досиета за 3.5 млрд. лева, които може би били унищожени. Мажоритарният собственик на банката Цветан Василев заяви в отворено писмо, че "досиетата са в следствените органи" . На въпрос дали е така, от прокуратурата заявиха в петък пред , че няма да коментират

37

EMIGRANT 2

преди 9 години

STOITE V BYLGARIQ I PLASHTAITE DOKATO STE JIVI I VIE I DECATA VI TYP MATERIAL STE BOKO TIKVATA E PRAV

36

възмутен

преди 9 години

Има Закон за банките,да се спазят процедурите,а банковия надзор да си размърда тлъстия *** и да си върши работата!

35

boyfr

преди 9 години

ne se strahuvaite, samo vyarvaite :)nali sa tuka amerikanskite banki - te mnogo obichat da vi spasyavat

34

44

преди 9 години

Няма нито една причина да спасяваме нещо в БГ.Когато го спасим има едни 200 парламентарни крадеца дето пак го крадат. Bye Bye Republica Bulgaria or Asta La Vista BG

33

простосмъртен

преди 9 години

Нито лев от бюджета за оздравяване на банки! "Лошите кредити" са си чиста кражба,а влогове за голяма лихва в малка банка си е АЛЧНОСТ на хора с излишни пари.Защо трябва тези,които едва връзват двата края да плащат за това?

32

АХА

преди 9 години

Специално за в "Стандарт" и- Божидар Данев, -Да ,но нека първо да продадат активите на тези,които са с най-големите кредити ( като Пеевски) и които създадоха кашата,та някой друг да им плати кредитите

31

МЕРИ

преди 9 години

Докато не се взриви някоя банка,тия крадци не можем да ги нахраним и да им плащаме масрафите.Сигурна съм,че в света няма такова безочливо крадене и няма такава държава,която да ограбва така безскруполно нарада си.Ама ,май няма и такава овча народопсихология!

30

Шишо

преди 9 години

Всеки който лъже и се опитва да заблуждава народа е за затвора. Малка ли си голяма секира недей да злоупотребяваш с авторитета си.Защо всички богаташи се втурнаха да ни обясняват колко е важно да се спаси банката.

29

1

преди 9 години

Не знам защо трябва да се спасява частна банка с държавни пари, освен ако там са парите на управляващите. Няма 300 млн за болниците, които лекуват всички, а има 3,5 млрд. за спасяване на ЧАСТНА банка???? И въобще къде са тези пари, ако се изясни това ще се разбере какво става. Куцо и сакато се лее по телевизиите и дава акъл, но не и тези които трябва. Има Комисия по финансов надзор, Полиция, Прокуратура, Данс. А да поработят и да се изкажат когато има нещо черно на бяло, а не само лай лай ***!

28

БЕНЕИБЕ

преди 9 години

Ами народа дасе готви да спасява защото на тези гладници им трябва още толкова *** сьс народни пари правят техни банки.Вземете на хората и душите зада се оправите. ГОЛЯМОТО И ГЛАДНО ОКО САМО ШЕПА ПРЬСТ ГО НАСИЩА И ЗАТВАРЯ.

27

Наблюдател

преди 9 години

Освен това се разбра, че Оманският фонд е искал среща с Искров, изтича информация, че 3 пъти са правили опит да разговарят, изразявайки готовност да подкрепят КТБ, а май никой не е искал да разговаря с тях. Ако наистина са били готови като акционери да вкарат 1 или 2 млрд. лв., днес нямаше да говорим, че клетият български данъкоплатец ще спасява банката.

26

Наблюдател

преди 9 години

Ами защото в последната година КТБ е била одитирана и проверявана и от КPMG, и от "Стандард енд пуърс", и от Българската агенция за кредитен рейтинг, и от "Банков надзор" и всичко е изглеждало наред, а сега за 10 дни назначените от БНБ одитори видяха, че някой отмъква над 200 млн. лева за ден, че има "непълноти" в кредитни досиета за 3.5 млрд. лева. ...Освен това се разбра, че Оманският фонд е искал среща с Искров, изтича информация, че 3 пъти са правили опит да разговарят, изразявайки готовност да подкрепят КТБ, а май никой не е искал да разговаря с тях. Ако наистина са били готови като акци

25

Анонимен

преди 9 години

Ако държавата мисли да "спасява" някой батка с всичките му коли, палати, дворци и т.н. за наша сметка - да забрави! Не е попитала кръчмаря - протести до дупка и лятото никакви почивки - да седнат всички в тоя парламент и да вземат да побачкат малко!

24

Анонимен

преди 9 години

БСП преди всичко трябва да си върне доверието на избирателите и то не с празни приказки, а с действия, които подобряват реално икономическото им положение, а не с 3 лв. вдигане на пенсийте.докато не осъзнаят, че са социална партия и не започнат да се държат като такава ще вървят само надолу.По делата ги съдете!

23

двойно

преди 9 години

хаха банката е източена и сега ще източат и робите

22

Анонимен

преди 9 години

На кой да вярваме на банкер 1 на България 4 години подред Цветан Василев, който казва, че проблеми в банката няма или на Искров, който иска да даде 3.5 млрд. лв държавни пари?Даже и да повярваме на Искров след като национализира банката и я оздрави с държавни пари да очакваме ли да я продадат отново и за колко?????

21

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е как още не са арестували чистачките, които са основните виновни за изнасянето на чувалите. Между *** е имало и пари, така каза Цацаратурата.